TeknoExpress Apple Pencil İçin Silikon Kılıf Koruyucu - Siyah

225 TL

Ürün Bilgileri

TeknoExpress Apple Pencil İçin Silikon Kılıf Koruyucu - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Express Satıcı Ünvanı: ZELAL TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8351215941
    Bu ürün Tekno Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple Pencil İçin Silikon Kılıf Koruyucu
  • Kaliteli işçiliğe sahip olan silikon kılıf cihazı sadece korumakla kalmaz, zarif tasarımı sayesinde de daha güzel bir görünüm kazandırır.
  • Harika kalıp kesimi ve esnekliği sayesinde cihaza mükemmel uyar.
  • Kolayca takılıp çıkartılabilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Siyah
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

TeknoExpress Apple Pencil İçin Silikon Kılıf Koruyucu - Siyah

Apple pencil cihazı, kullanım kolaylığı sağlaması ile bilinir. Özellikle çizim yaparken, not alırken veya belgelerinizi işaretlerken işinizi pratik bir hale getirir. İnce bir yapıya sahip bu ürünü muhafaza etmek için koruyucuya ihtiyaç duyulabilir. TeknoExpress Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah Apple91-1 kaliteli bir işçiliğe sahiptir. Aynı zamanda cihazı korumasının yanı sıra zarif tasarımıyla da farklı bir görünüm kazandırır. Ürünün kalıbı ve kesim esnekliği sayesinde cihazınıza uyum sağlar. Yumuşak silikon yapısı ile kolay çıkarılıp takılabilir özelliktedir. TeknoExpress Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah renkli model, özgün tasarımıyla estetik bir görünüm kazanır. Koruyucu ve darbe emici silikon gövdesi ile her ortamda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

  • Kaliteli işçiliğe sahip silikon yapı
  • Hafif ve ince tasarım
  • Koruyucu ve darbe emici silikon gövde

Zarif Tasarımıyla TeknoExpress Apple Pencil Silikon Koruyucu

Zarif Tasarımıyla TeknoExpress Apple Pencil Silikon Koruyucu

Teknolojik ürünler, günlük yaşamda birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılır. Bu nedenle cihazların kullanımı ve bakımı da müşteriler tarafından önemlidir. Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah, ergonomik tasarımıyla uzun süreli ve ağrısız yazma deneyimi sunar. Ürünü yapısı gereği masa üzerine konulduğunda yuvarlanıp kaymasını engelleyerek sabit kalmasını sağlar. Elinizde tutarken de kayma hissini azaltmak için yumuşak yapıda üretilir. Aynı zamanda şarj başlığının kaybolmasını ve kıvrılmasını da engeller. Beklentilerinize cevap veren bu ürün, uzun süreli kullanımda da etkisini yitirmeden ilk günkü özelliklerini korumaya devam eder. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz TeknoExpress Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah kullananlar aracılığıyla fikir edinebilirsiniz. Yapılan müşteri yorumları sayesinde TeknoExpress markalı Apple pencil silikon kılıf hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

İşlevsel Özellikli TeknoExpress Apple Pencil Koruyucu Kılıf

İşlevsel Özellikli TeknoExpress Apple Pencil Koruyucu Kılıf

Gelişen teknoloji ile birlikte yaşam kolaylaşır. Bu durumda teknolojinin insan hayatına yararlarından bir tanesi de Apple uyumlu kalemlerdir. Bu ürünler sayesinde cihaz üzerinden işlerinizi hızlı ve pratik şekilde halledebilirsiniz. Zamanla bu ürünlerde kullanıma göre darbeler, çizikler veya kırılmalar görülebilir. Bu nedenle insanlar kullandıkları teknolojik ürünleri korumaya ihtiyaç duyar. Ürünlerin muhafaza edilmesi için koruyucu kılıflar tercih edilir. Pencil kılıfın yapısı silikondur. Yere düşürme durumunda kılıfın yumuşak silikon yapısından dolayı ürünün zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Apple pencil koruyucu kılıf ile hem işlerinizi kolay şekilde halledebilir hem de cihazınızı koruyabilirsiniz. Aynı zamanda Apple pencil kılıfın uç kısmı için de koruma mevcuttur. Hassas uç kısmı zamanla kullanıma bağlı olarak hasar görebilir. Bu uç sayesinde ürünün korumasını sağlayarak kullanım süresini uzatabilirsiniz.

Hayatınızı Kolaylaştıran Apple Pencil İçin Koruyucu Kılıf

Hayatınızı Kolaylaştıran Apple Pencil İçin Koruyucu Kılıf

Tabletinizi kullanırken temel işlevini yerine getiren koruyucu kılıf; oyun oynama, İnternette gezinme, ödev yapma, sunum hazırlama gibi işlemlerde aktif kullandığınız Apple kaleminizi korur. Tüm bunları hızlı şekilde yapmanıza olanak tanır. Aynı zamanda yumuşak silikon yapısı sayesinde kolay takılıp çıkarılabilir. Elinizden düştüğünde veya masaya yerleştirdiğinizde kayma riskini ortadan kaldırır. Ayrıca kılıfın sağlam gövdesi sayesinde sırt çantanızda taşımaya da oldukça uygundur. Orijinal görünümünden sıkıldığınızda da siyah kılıf yeni bir hava katarak sizi keyiflendirebilir. TeknoExpress Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah fiyatları ürünün yumuşayan silikon yapısı, yüksek koruma görevi, sağlam gövdesi gibi özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Trendyol üzerinden TeknoExpress Apple pencil için silikon kılıf koruyucu - siyah yorumlarını inceleyerek müşteri geri dönüşlerinden faydalanabilirsiniz.