Tetra Guppy Lepistes Yemi 100 ml

154 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %6 İndirim
Kurumsal Fatura
153,95 TL
Kurumsal Fatura
190,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tetra Guppy Lepistes Yemi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bircan Pet Shop Satıcı Ünvanı: BURAK BİRCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770152240
    Bu ürün Bircan Pet Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lepistes ve diğer canlı doğuranlar için hazırlanmış pul yem.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Tip Özel Balık Yemleri
Geri Bildirim Ver

Tetra Guppy Lepistes Yemi 100 ml

Evcil hayvan olarak kolaylıkla bakabileceğiniz akvaryum balıkları içerisinde az ilgi isteyen türler bulunur. Bu türler sayesinde gündelik yaşantınızda yoğun olsanız da kolaylıkla balıklarınıza bakabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Lepistes türü de kolay bakılabilen akvaryum balıklarından biri olarak sayılır. Özellikle akvaryum balığı bakımına yeni başlayacak müşteriler için önerilen tür, farklı renklere sahip olmaları ile bilinir. Bakımları kolay sayılsa da beslenmeleri için tercih edeceğiniz yemlerin onlar için özel üretilen yemlerden olması önem taşır. Tetra Guppy lepistes yemi 100 ml pul şeklinde üretilen bir üründür. Lepistes balıklarının sorun yaşamadan sindirebileceği şekilde hazırlanır. Lepistesler her ne kadar yiyecekler arasında ayrım yapmasalar da bu ürünü seçmek onların sindirimleri için ideal bir tercih olur.

  • Pul şeklinde üretim
  • Sindirimi kolay
  • Canlı doğuran yem

Kolay Tüketilebilen Lepistes Hazır Yem 100 ml

Kolay Tüketilebilen Lepistes Hazır Yem 100 ml

Akvaryumda beslenebilen lepistes türü balıklar, doğurgan özelliği bulunan tatlı su balıkları olarak bilinir. Üreme süreci boyunca edindiği beslenme alışkanlıkları, balıkların ihtiyaçları olan besinleri gündelik beslenme sürecinde kolaylıkla almasını sağlar. Lepistes yemi genellikle pul şeklinde üretilip kutular içerisinde satılır. 100 ml kadar ürünü alabilen kutular, uzun süreli raf ömrünü de beraberinde getirir. Yemlerin bozulmasını önleyen bu paketler sayesinde bozulmadan uzun süre boyunca yemi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünün pul yapısı ise besleme sırasında pulların suyun üzerinde kalmasını sağlar. Balıklar ise su yüzeyine yaklaşarak yiyeceği kolay bir şekilde tüketir. Minik pullar halinde olması özellikle lepistes balıklarının minik ağız yapıları için de kolay tüketebilme imkanı sunması nedeni ile tercih edilir. Yavru balıklar için de kolayca tüketilebilen bir gıda olarak sayılan ürüne göz atabilirsiniz.

Canlı Doğuran Lepistese Özel Yem 100 ml

Canlı Doğuran Lepistese Özel Yem 100 ml

İster olgun ister küçük balıklar olsun, Tetra Guppy pul şeklindeki yemler hem gelişmede hem de büyümede etkin rol oynar. Pul yapısı sayesinde kolayca tüketilmesinin yanı sıra içeriğinde çok fazla besin kaynağını da beraberinde getirir. Protein bakımından yüksek orana sahip olduğu söylenebilir. Balıkların günlük ihtiyacı olan protein ihtiyacını karşılayan pul şeklindeki yem, içerisinde vitamin ve mineralleri de barındırır. Sağlıklı lepistesler büyütmek istiyorsanız yüksek kaliteli ve besin bakımından yüksek bir yem tercih etmeniz gerekir. Kutu içerisinde satılan pul yem ise ihtiyacınız olan tüm her şeyi bir arada sunar. Bununla birlikte yemi günlük olarak düzenli tüketen canlıların renklerinin canlandığını gözle görebilirsiniz. Dış görünüşlerinin yanı sıra yemi tüketen balıkların bağışıklık sistemlerini de güçlendirdiği bilinir. Uzun ve hastalıklardan korunarak yaşamalarını tercihiniz ile sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkan Lepistese Özel Yem 100 ml Yorumları

Öne Çıkan Lepistese Özel Yem 100 ml Yorumları

Akvaryum balıkları, beslediğiniz ortama hem huzur hem de canlılık katan evcil hayvanların başında sayılabilir. Onların sağlıklı ve kaliteli yaşamalarını sağlamak ise hem akvaryum bakımından hem de beslemek amacıyla satın alacağınız yemlerden geçer. Tercih edeceğiniz yem ile günde bir ya da iki kez yem vereceğiniz balıklarınızı her açıdan koruyabilir ve sağlıklı olmalarını sağlayabilirsiniz. Öne çıkan Tetra Guppy lepistes yemi 100 ml yorumları sayesinde balıklarınız için ideal beslenme düzeninizi hızlıca belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin deneyimlerinden yararlanarak uzun süre yaşamalarını sağlamak da mümkündür. Pul şeklinde üretilen yemin yüksek kaliteli besinlerden üretilmesi, Tetra Guppy lepistes yemi 100 ml fiyatının belirlenmesinde etkili rol oynar. Balıkların uzun ömürlü yaşamalarını sağlaması, ürünün avantajı olarak görülür. Trendyol avantajlarından faydalanarak farklı renklerdeki balıklarınız için ideal pul yemi keşfedebilir ve satın alabilirsiniz.