Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü

499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Topraktan Getir Satıcı Ünvanı: DETERRA TARIMSAL ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293098694400001 Vergi Kimlik Numarası: 2930986944
    Bu ürün Topraktan Getir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Aslan Yelesi Mantarı (hericium erinaceus, dede sakalı, maymun kafası) özü (ekstrakt). Ürünümüz tamamen saf ekstrakt dır. İçinde hiç bir koruyucu ve katkı maddesi kullanılmamıştır. Haftalık üretilmektedir. Koruyucu madde kullanılmadığı için ürünlerimizin son kullanma tarihleri üretimden sonra maksimum 3 aydır.
Geri Bildirim Ver

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Trendyol'da

Topraktan getir aslan yelesi mantarı özü, son yıllarda oldukça popüler hale gelen bir üründür. Hericium erinaceus, dede sakalı ve maymun kafası besinlerinin özlerinden oluşan bu ürün, tamamen doğal içeriğe sahip olup hiçbir katkı maddesi kullanılmamıştır. Koruyucu içermediği için uzun süre saklanma imkanına sahip olmayan aslan yelesi mantar özünün, üretiminden sonraki üç ay içerisinde tüketilmesi önerilmelidir.

 
  • Doğal
  • Katkısız
  • Saf

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Özellikleri

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Özellikleri

Topraktan getir aslan yelesi mantarı özünün doğal içeriğe sahip olması ve hiçbir koruyucu madde içermemesi bakımından insan sağlığı üzerinde oldukça etkili faydaları bulunmaktadır. Aslan yelesi mantarı özünün kullanımı da oldukça basittir. Sıvı halde bulunan bu özü meyve suyu ya da suyun içerisine belirli miktarda damlatarak tüketmeniz gerekir. Günlük tüketim için bir bardak yeterlidir. Aşırı tüketim alerjik reaksiyonlara neden olabileceğinden önerilmez. Aslan yelesi mantar özünün içinden çıkan damıtma aracını kullanarak sadece 3-4 damla damlattığınız içeceği sabahları tüketmeniz daha dinç ve enerjik olmanıza yardımcı olur. Birçok sağlık problemine karşı iyi bir savaşçı olarak bilinen bu bitki özü, birçok antioksidan, antienflamatuar ve antibakteriyel bileşenlere sahiptir. Bu sayede doğal bir adaprogen olarak kabul edilen bu öz, bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve stresi azaltarak daha sakin bir yaşam geçirilmesine neden olur. Aslan yelesi mantarı özü doğal olduğu için güvenilirdir. Ancak, dikkatli kullanılmadığında bazı reaksiyonlar gösterebilir. Düzenli kullanımda insan sağlığı açısından oldukça faydalı etkilere sahiptir.

 

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Faydalı mı?

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Faydalı mı?

Topraktan getir aslan yelesi mantarı özü faydaları saymakla bitmez. Topraktan getir aslan yelesi mantarı özü, insan sağlığı açısından oldukça faydalıdır. Aslan yelesi mantarının özü, kanserle savaşmaya yardımcı olduğu düşünülen beta-glukanlar içerir. Bu bileşenler, kanser hücrelerinin büyümesini engelleyebilir veya yavaşlatabilir. Aslan yelesi mantarının özü ayrıca, kalp sağlığına da faydalı olabilir. Antioksidanlar ve beta-glukanlar, kan basıncını düşürmeye ve kalp hastalığı riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, aslan yelesi mantarının özü, kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olabilir ve ateroskleroz riskini azaltabilir. Aslan yelesi mantar özünün en önemli etkisi bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir. İçerdiği polisakkaritler sayesinde bağışıklık hücrelerinin aktivitesini artırarak fonksiyonlarının gelişmesine destek olur. Genel olarak psikolojik rahatsızlara karşı etkili olan öz, özellikle stres ve anksiyete düzeylerini azaltarak kişinin daha rahat hissetmesine yardımcı olur. Stres hormonunun azalmasına yardımcı olan aslan yelesi mantar özü, kortizon düzeyini azaltarak kullanan kişilere sakinler verir.

 

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Fiyatı

Topraktan Getir Aslan Yelesi Mantarı Özü Fiyatı

Aslan yelesi mantar özünün kullanımında dikkat edilmesi gereken önemli nokta kişinin fiziki özelliklerine bağlı olarak damla sayısının değişiklik göstermesidir. Doktor kontrolünde kaç damla alınması gerektiğini bilerek kullanmak sağladığı faydalardan daha fazla yararlanmanıza neden olur. Serin ve kuru yerde saklanarak daha uzun süre kullanım imkanına sahip olan bu ürün, güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Doğal içerikli olduğu için kapağı açıldıktan birkaç ay içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Doğal içeriğe sahip olan bu öz, yetişkinler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ancak kronik hasta, emziren ya da hamile kadınlar doktor kontrolünde kullanmaya dikkat etmelidir. Topraktan getir aslan yelesi mantarı özü yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Topraktan getir aslan yelesi mantarı özü fiyatı hakkında bilgi almak, ürünü hızlı ve kolay bir şekilde sipariş oluşturmak için Trendyol’dan gerekli adımları takip edebilirsiniz.