Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 Gr.

149,90 TL
(599,60 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEYİF GURME Satıcı Ünvanı: SERDAR MIH İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6200292507
    Bu ürün KEYİF GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Kahvaltıda farklı tat arayanlar için vegan beyaz peynir tadında. İÇİNDEKİLER : Bitkisel proteinler (bezelye proteini, patates proteini), hindistan cevizi yağı, (E1422), bitkisel aroma, tuz. Besin Değerleri (100gr için) : Enerji(291kcal), Protein(3,5gr), Karbonhidrat(22gr), Yağ(21gr) Gramaj : +/- 20 gr.
Geri Bildirim Ver

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr

Vegan beslenme kültüründe herhangi bir hayvansal madde tüketilmez. Bu nedenle vegan özelliğe sahip ürünler, bu kültürü benimseyenler için son derece önemlidir. Bu seçenekler arasında sucuk, salam, peynir gibi çeşitli kahvaltılık ürünlerinin yanı sıra çikolata ve pasta gibi birçok farklı yiyecek çeşidi bulunur. Trakya Çiftliği markalı vegan peynir, bu ürünlerin arasında bulunan temel beslenme gıdalarından biridir. İçerisinde bulunan bitkisel proteinler sayesinde insan vücudunun bu ihtiyacı karşılanır. Soya, kolesterol, gluten içermediğinden oldukça sağlıklı bir peynirdir. Aynı zamanda gluten içermediği için de gluten intoleransı olan kişilerin tüketimine uygundur. Kahvaltılık olarak, sandviçlerde, salatalarda ya da herhangi bir yemeğin içinde kullanılabilir. Trakya Çiftliği vegan beyaz peynir 250 gr seçeneği ile lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Gluten kolesterol içermeyen içerik
  • Yüksek protein oranı
  • Hayvansal maddesiz

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Özellikleri

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Özellikleri

Kahvaltıların vazgeçilmezlerinden biri olan beyaz peynir, vegan beslenme şekline uygun şekilde de üretilir. Veganlar için üretilen beyaz peynirlerin, hayvansal maddelerin sağladığı protein ve vitaminleri içermesi oldukça önemlidir. Trakya Çiftliği vegan peynir, içerisinde yüksek miktarda bitkisel protein barındırır. Bununla birlikte içerisinde B12 vitamini de bulunur. Bu peynir, insan sağlığı için gerekli olan maddelere sahiptir. Bezelye ve patates proteininden üretilir. İçerisinde insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmayan ayçiçek yağı ve Hindistan cevizi yağı da vardır. Veganların ve laktoz intoleransı olanların tercih etmesi için son derece uygun bir peynirdir. Hayvansal madde içermediği gibi bünyesinde gluten de barındırmaz. Trakya Çiftliği’nin vegan beyaz peyniri 250 gram olarak üretilir. Bu vegan beyaz peynire kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bu lezzetli besini dilediğiniz her öğün tüketebilirsiniz.

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Avantajları

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Avantajları

Vegan beslenme şekline sahip olan kişiler hayvansal ürünler tüketmez. Bu nedenle veganlar için üretilen ürünlerin yüksek besin değerine sahip olması fazlasıyla önem taşır. Trakya Çiftliği’nin vegan şekilde üretilen beyaz peyniri, müşterisine birçok avantaj sağlar. Kalitesi ile öne çıkan Trakya Çiftliği vegan beyaz peyniri yalnızca kahvaltılarda değil günün istenilen her saatinde ve farklı yemeklerde tüketilebilir. Aynı zamanda zengin bir içeriğe sahiptir. İçerisindeki bitkisel kaynaklı proteinler, insan sağlığını olumlu olarak etkiler. Bunun yanında içerisinde B12 vitamini de bulunur. Yoğun yapısı ile keyifli bir deneyim sağlar. Gluten ve laktoz da bulundurmadığı için alerjisi olan kişilerin tüketimi için de oldukça uygundur. Trakya Çiftliği vegan beyaz peynir 250 gr yorumları ile bu seçenek hakkında detaylı şekilde bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede içeriği ve tüketim şekilleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Fiyatı

Trakya Çiftliği Vegan Beyaz Peynir 250 gr Fiyatı

Peynir gibi ürünlerin fiyatları, pek çok etkene bağlı olarak değişkenlik gösterir. Gıdanın içerisindeki malzemeler, bu malzemelerin kalitesi, besin değeri ve üretim şekli gibi etkenlerin her biri fiyat aralıklarında etkili olur. Tüm bu etkenler, vegan peynir üretilirken de oldukça etkilidir. Üretiminde hayvansal kaynaklı süt kullanılmadığı için vegan peynirin içeriğindeki malzeme, fiyatı üzerindeki en belirleyici etkendir. Trakya Çiftliği’nin vegan beyaz peyniri soya, gluten ve hayvansal süt içermez. Bununla birlikte yüksek protein oranına sahiptir. Lezzeti ile keyifli kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Laktoz barındırmadığı için veganlar ile birlikte alerjisi olanların tüketimine de uygundur. Sahip olduğu tüm bu özellikler, Trakya Çiftliği vegan beyaz peynir 250 gr fiyatı üzerinde doğrudan etkilidir. Bu vegan beyaz peyniri cazip fiyatlara Trendyol üzerinden kolay şekilde ve kısa sürede satın alabilirsiniz.