Tronsmart C2p 42w Usb Pd Araç Şarj Cihazı

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tronsmart C2p 42w Usb Pd Araç Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maxitekno Satıcı Ünvanı: MAXİTEKNO BİLİŞİM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613145569600001 Vergi Kimlik Numarası: 6131455696
    Bu ürün Maxitekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tronsmart C2P USB PD Araç Şarj Cihazı, birbirinden farklı özelliklere sahip iki portu ile akıllı telefonlarınızı ve Macbooklarınızı şarj edebilmektedir. Type-C PD şarj çıkışı akıllı telefonlarınız için yüksek hızlı şarj imkanı sunarken aynı zamanda Macbooklarınızı da güvenli bir şekilde şarj edebilmektedir. VoltiQ özelliğine sahip USB portu ise 2.4 amper çıkışı ile bağladığınız aygıtların ihtiyacına göre gücü ayarlayarak daha verimli bir şarj sunar. Özellikler Model: C2P Güç: 42W Giriş: 12-24V / 4.2A Çıkış: USB Type-C: DC 5V/3A, 9V/3A, 15V/2A Boyutlar: 67 x 34 x 24mm Net Ağırlık: 26.4g Paket İçeriği 1 x Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazı Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazı, ne işe yarar? Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazı ile aynı anda USB ve Type-C Portunu kullanarak 2 cihazı şarj edebilirsiniz. Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazı, hangi cihazlarla uyumludur? Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazını araç içinde bütün cihazlarınız için kullanabilirsiniz. Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazı, hızlı şarj desteği var mı? Tronsmart C2P 42W USB PD Araç Şarj Cihazının hızlı şarj desteği bulunmamaktadır, VoltiQ teknolojisi ile daha verimli şarj imkanı sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver