Tropical Koi Ve Goldfish Basic Sticks 4kg

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.211,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.626,77 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tropical Koi Ve Goldfish Basic Sticks 4kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bircan Pet Shop Satıcı Ünvanı: BURAK BİRCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770152240
    Bu ürün Bircan Pet Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tropical Koi ve Goldfish Basic Sticks 4KgTropical Koi ve Goldfish Basic SticksÜrün Kodu: 40372 Tropical Koi ve Goldfish Basic Sticks, havuz balıkları için çok bileşenli yem. Koi, Japon balığı ve diğer süs havuzlarındaki sazan balıklarının günlük beslenmesi için çok bileşenli yüzen stick balık yemi. Sticklerin özel dokusu sayesinde tanka uygulandıktan çok sonra yüzeyde yüzmeye devam ederler. Balıkları beslemeyi gözlemlemeye ve yenen yiyecek miktarlarını izlemeye yardımcı olur.Tropical Koi ve Goldfish Basic Sticks, Olağanüstü zengin bir formül, balıkların tüm besin ihtiyaçlarını karşılayarak mükemmel durumlarını ve istikrarlı büyümelerini sağlar. Yiyecekler ilkbahardan sonbaharın sonlarına kadar 10 ° C'nin üzerindeki sıcaklıklarda ve iç mekanda tutulan balıklar için kış mevsimi için tavsiye edilir.Yem içeriği
  • * Tahıllar, bitkisel kökenli türevler, balık ve balık türevleri, bitkisel protein özütleri, yumuşakçalar ve kabuklular, et ve hayvansal türevler (balık unu eşdeğerleri), mayalar, sıvı ve katı yağlar, mineraller.Katkı maddeleri (kg başına)
  • * Vitaminler, pro-vitaminler ve benzer etkiye sahip kimyasal olarak iyi tanımlanmış maddeler: vit. 12000 IU, vit. D3 1500 IU, vit. E 80 mg, vit. C 50 mg.Eser elementlerin bileşikleri
  • * E1 (Fe) 24.0 mg, E6 (Zn) 7.0 mg, E5 (Mn) 5.0 mg, E4 (Cu) 1.2 mg, E2 (I) 0.15 mg, E8 (Se) 0.15 mg, E7 (Mo ) 0,03 mg. Renklendiriciler. Antioksidanlar.Analitik bileşikler
  • * Ham protein% 23.0, ham sıvı ve katı yağlar% 3.0, ham lifler% 1.5, nem% 8.0, fosfor <% 0.7.Tropical Koi Balık Yemleri, suya salınım yapmayan balık yemidir. Yüksek kaliteli içeriğiyle yavru ve yetişkin balık türleri için üretimi mevcuttur. Tek bir kullanımda balıklarınızın tüketebileceği kadar yem vermeniz tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver