TROPİKAL Cikletler Için Enerji, Renk, Kondisyon Ve Bitkisel Içerikli Yem

123 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TROPİKAL Cikletler Için Enerji, Renk, Kondisyon Ve Bitkisel Içerikli Yem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canlıpetshop Satıcı Ünvanı: SERAP ARICAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3431607053200001 Vergi Kimlik Numarası: 0750057972
    Bu ürün Canlıpetshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AHM Marin High Energy Granulat 100 ml Balık Yemi 80 Ml En iyi kalite proteini yüksek derecede içermesi ve temel amino asitler bakımından zengin olması onun ayırt edici özelliğidir. Genç balıkların sağlıklı büyüme ve gelişmesini sağlar, üremek için yumurtlamaya isteklendirir. Zengin içerikli doğal astaksantin renklenmeyi yoğunlaştırır ve balığın tüm kondisyonunu arttırır. Beta-glucan bağışıklık sistemini güçlendirir ve patojenlere karşı mücadele yeteneğini arttırır. Düzenli olarak Tropical Discus Gran D-50 Plus ile besleme, balıkların sağlıklı büyümeleri ve gelişmelerini sağlar, onların hastalıklara karşı dirençlerini arttırır, yumurtlamaya isteklendirir ve renklenmelerini yoğunlaştırır. 2- >> AHM Marin Fish Natural Cichled Granulat 145 ML 45 Gram Malavi ve Tanganika Cikletleri İçin özel olarak hazırlanmış tamamen doğal renk ve katkı maddesi bulunmayan hastalıklara karşı direnci arttıran ve balıklarınızn bağırsak faaliyetlerini düzenleyerek kabızlığı engelleyen Marin Fish
  • balıklarınızı için olarak hazırlanmış bir yemdir, 3- >> AHM Marin Fish Tanganyika Green Granulat 145 ML 45 Gram Tanganyika göllerindeki algle beslenen cikletler için çok zengin maddelerinin bileşimi cikletlerin proteinlere ve özel aminoasitlerle duydukları ihtiyaçları dikkate alınara hazırlanmıştır bir üründür. Tanganyika gölündeki algle beslenen cichlidler için özel olarak hazırlanmış tamamen doğal renk ve katkı maddesi bulunmayan granul yemdir. Hastalıklara karşı direnci arttırır. Sterilize edilmiş C vitamini balıkların hastalıklara karşı korunmalarını destekler ve sağlıklı biçimde gelişmelerini sağlar. Balıklarınızın bağırsak faaliyetlerini düzenleyerek kabızlığı engeller. 4- >> AHM Marin Dıscus Special Granulat 200 ML 60 Gram Granül formda Discus balıkları için özenle hazırlanmış granül yem Astaxanthin içerikli reklendirici granül discus yemi, Dengelenmiş amino asitler ve karotinoidlerin yanısıra yüksek değerdeki vitaminlerle enerji sağlar ve mükemmel bir şekilde özümlenir. Doğal renkleri ve gelişimi destekler.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
  • Tip Özel Balık Yemleri
Geri Bildirim Ver