TROPİKAL Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes Ve Yuva Altlığı 1 Kg

59,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TROPİKAL Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes Ve Yuva Altlığı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tuğrae-ticaret Satıcı Ünvanı: BURÇİN ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6720463984
    Bu ürün tuğrae-ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok hafif bir üründür, 1 kg ürün ortalama 3 L lik bir alana karşılık gelir, kuşlarda 1 kg 1 ay için kullanım sağlar.
Geri Bildirim Ver

Tropikal Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes ve Yuva Altlığı 1 kg

Tropikal mısır granülü, %100 mısır koçanından yapılır ve içeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmaz. Tamamen doğal bir ürün olarak karşınıza çıkan Tropikal mısır koçanı granülü doğal kafes ve yuva altlığı 1 kg, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Konuyu ve suyu emme özelliğine sahiptir. Küçük hayvanların yiyebileceği güvenli bir üründür. Kokuyu ve suyu emme özelliği oldukça güçlüdür. Bu nedenle ürünü alanlar tarafından beğeni kazanır. Kuştan sürüngen hayvanlara kadar pek çok farklı hayvan türü için ideal olan kafes ve yuva altlığı, canlıların sağlığı açısından da oldukça güvenilir bir üründür. Evcil hayvanı olan kişiler tarafından da sıkça tercih edilir. Kaliteli ve sağlıklı yapısı ile alışılagelmiş kumları geride bırakarak ön plana çıkar.

  • Doğal ve kaliteli
  • %100 mısır koçanından yapılır
  • Birçok hayvan türünün kullanımına uygun

Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes ve Yuva Altlığı Özellikleri

Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes ve Yuva Altlığı Özellikleri

Herhangi bir şekilde toz içermeyen yapıda olan tropikal mısır koçanı granülü, alışılagelmiş kumların aksine karıştırılırken toz çıkarmaz. Toksik bir madde içermez. Aynı şekilde zehir de içermeyen kafes ve yuva altlığı son derece sağlıklıdır. Kaliteli yapısı ile evcil canlılar için tercih edilir. Evcil hayvanlar tarafından ağza alındığında olumsuz bir etki göstermez. Oldukça hijyenik bir ürün olma özelliğini taşır. Su, dışkı ve idrarı hızlı ve iyi bir şekilde emer. Hızlı emiş gücünün yanı sıra kuruma süresi de oldukça kısadır. Böylece bakteri oluşumunu da minimum seviyede tutarak güvenilir bir kullanım deneyimi yaşatır. Doğal bir yapıda olan mısır granülü taban altlığı, doğal bir atık özelliğine sahiptir. Hafif ve kolay taşınabilir bir yapıdadır. 1 kiloluk olan ürün, ortalama olarak 3 litrelik bir alanda kullanılabilir.

Tropikal Mısır Koçanı Granülü Doğal Yuva Altlığı Avantajları

Tropikal Mısır Koçanı Granülü Doğal Yuva Altlığı Avantajları

Tropikal mısır koçanı granülü; hamster, guinea pig, kedi, köpek, tavşan ve kuş gibi evcil hayvanlar için uygundur. Tüm bu hayvan türleri için atık malzeme olarak kullanılır. Atlar için de uygunluk gösterir. Hafif bir ürün olan ve 1 kg karşılığı ortalama 3 l alana karşılık gelen ürün, kuşlar için uzun süreli kullanım sunar. 1 ay boyunca yeterli olabilecek 1 kiloluk altlık, sık tercih edilen ürünlerden biridir. Ürünün avantajları arasında uzun süreli kullanım sunması beğeni toplar. Hızlı emme ve kuruma özelliğine sahip olması da tüketim açısından dikkat çeker. Dışkı birikintilerinin temizlenmesi ortalama olarak haftada bir yapılabilir. Temizleme işlemi bittikten sonra eksilen granül miktarı kadar ekleme yapılabilir. Tropikal mısır koçanı granülü doğal kafes ve yuva altlığı 1 kg yorumları incelendiğinde tüm bu avantajların, deneyim sahibi olanlar tarafından paylaşıldığı da gözlemlenebilir.

Tropikal Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes Altlığı Fiyatları

Tropikal Mısır Koçanı Granülü Doğal Kafes Altlığı Fiyatları

Kuşlar, sürüngenler ve hatta kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için dahi kullanılan ürün, doğal yapısı sayesinde tamamen sağlıklı bir deneyim yaşatır. Tüm hayvanlar için uygunluk göstermesi ile öne çıkar. %100 doğal tropikal mısır koçanı olması sayesinde birçok avantajı da bünyesinde bulundurur. Hayvanlar tarafından ağza alındığında sağlıksız bir durum oluşturmaz. Kaliteli bir ürün olarak karşınıza çıkar. Hafif bir yapıya sahiptir. 1 kilo olmasına rağmen kolay taşınabilir ve kullanılabilir özelliğe sahiptir. Avantajları ve özellikleri ile kullananlar tarafından beğeni toplar. Tropikal mısır koçanı granülü doğal kafes ve yuva altlığı 1 kg fiyatı da tüm bu faktörler doğrultusunda belirlenir. Uygun aralıklarda seyreden fiyatları, ürüne ulaşmayı da kolaylaştırır. Siz de Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile ürüne ulaşabilir, hayvanlarınızın konforunu sağlayabilirsiniz.