Tupperware Mastro Tencere 3.2L

6.549 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Tupperware Mastro Tencere 3.2L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tupperware Türkiye Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Tupperware Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ergonomik paslanmaz çelik kulpları sayesinde tencereyi kolayca kavrayabilir ve taşıyabiliriz. Özel tasarımı sayesinde, kulplara daha az ısı transferi gerçekleştirir.Bu sayede güvenli bir tutuş sağlar. Paslanmaz çelik, 3 katlı duvarlar ve 5 katlı taban, optimum pişirme sonuçları için iyi ısı dağılımı sağlar. 4 mm darbeye bağlı taban, Chef Serisinin lehimleme tabanına kıyasla alt diskin tekneye daha iyi bağlandığı anlamına gelir. Tutma sırasında parmakların yanmasını önlemek için üst kapak, dokunulduğunda soğuk kalması için özel olarak tasarlanmıştır. Düz duvarları tencere kaplarının iç içe geçmesini kolaylaştırır: kapları birbirinin içine koyarak yerden tasarruf edebilirsiniz. Üst kısımdaki düz duvarlar, dökmeyi kolaylaştırır! "Kaşık Dostu" eşsiz, çağdaş yuvarlak şekli sayesinde karıştırmayı kolaylaştırır. Pişirme kaplarını temizlemeden önce yavaş yavaş soğumaya bırakın. Sıcak yağın sıçramasına veya yaralanmaya neden olabilecek buhar oluşmasına neden olabileceğinden, sıcak bir tavayı soğuk suyla durulamayın. Pişirme kaplarını bulaşık deterjanlı sıcak suda gece boyunca ıslatarak yapışmış veya kabuklanmış yiyecekleri çıkarın. Bu, yanmış yiyecekleri serbest bırakacaktır. Sünger, naylon sert fırça veya Tupperware Mikrofiber Havlu ile yalnızca aşındırıcı olmayan, klorür içermeyen temizleyiciler kullanın. Ürünü çizebileceklerinden pişirme kaplarınızı temizlemek için bulaşık teli veya metal ürünler kullanmayınız. İnatçı lekeleri çıkarmak ve yüzeyi cilalamak için özel bir paslanmaz çelik temizleyici kullanın. Dış ayna kaplamasında çizilmeleri önlemek için süngerin yumuşak tarafını kullandığınızdan emin olun.

Ürün Özellikleri

  • Özellik BPA Free
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver