Vans 000ewzblk1-r Era Spor Ayakkabı Siyah

2.489 TL
Tükeniyor!
Beden: 36
36
36,5
37
38
38,5
39
40
40,5
41
42
42,5
43
44
44,5
45

Ürün Bilgileri

Vans 000ewzblk1-r Era Spor Ayakkabı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yalı Spor Satıcı Ünvanı: YALI SPOR MALZEMELERİ İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9330053733
    Bu ürün Yalı Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vans Era Spor Ayakkabı Siyah

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Vans 000EWZBLK1 Era Erkek Spor Ayakkabı

Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, şık ve kullanışlı bir üründür. Birinci sınıf malzemelerle imal edilen ayakkabı, Vans kalitesini her detayı ile yansıtır. Geniş bir kullanım yelpazesine sahip ürün, yıllarca konforunuzu temin edebilecek niteliktedir. Ürünün tekstil malzemesi siyah, tabanı ise beyaz renktedir. Bağcıklı olarak dizayn edilen ürünün boğaz kısmı kesiktir. Bu yönüyle hem bahar hem de yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Vans Era erkek spor ayakkabı, geniş beden aralıklarıyla alıcılara sunulur. Tüketiciler 36 ila 45 numara arasındaki bedenleri kolaylıkla temin edebilir. Ürün son derece rahat olduğundan günlük yaşamdaki vazgeçilmezleriniz arasına girmeyi kısa sürede başaracaktır. Era Vans’ın dünya üzerinde popüler kabul edilecek modelleri arasında yer alır.

  • Renk: Siyah Beyaz
  • Beden Aralığı: 36-45
  • Taban Tipi: Waffle

Vans Era Erkek Spor Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Vans Era Erkek Spor Ayakkabısının Özellikleri Nelerdir?

Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilir. Söz konusu ayakkabı günlük yaşamda şıklığınızı tamamlayacak parçalar arasındadır. Ürün siyah beyaz gibi asil renklerle üretildiğinden pek çok kıyafet türü ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, astarlı tasarlanır. Bu da ürünün kullanım ömrünü artırır. Ayrıca söz konusu ayakkabı boğazsızdır. Bilek kısımlarını açıkta bırakan bu model, hareket özgürlüğü elde etmenizi sağlar. Ürün bağcıklı dizayn edilir. Bağcıkları da son derece kaliteli olan Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, bu aparatlarla farklı tarzları yakalamanıza olanak sağlar. Değişik tekniklerle bağlayacağınız bu ipler, ayakkabıyı daha da şık hâle getirir.

Vans Era Erkek Spor Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

Vans Era Erkek Spor Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, çok kullanışlı bir üründür. Ayakkabıları kullanışlı kılan temel detay, renkleridir. Siyah ve beyaz gibi klasik renkler, ürünün pek çok kıyafete uyumlu olmasını sağlar. Kot pantolonlar, etekler, şortlar, gömlek ve bluzlar ürünü kombinleyebileceğiniz başlıca parçalardır. Ayrıca bu ayakkabı takım elbiselerin altına bile uyum sağlayabilir. Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabıyı kullanışlı hâle getiren bir diğer nokta ise kullanılacağı mevsimlerdir. Yoğun kar ve yağmur gibi yağışların olduğu günler hariç, bu ürünü her mevsim kullanmak mümkündür. Özellikle bahar ve yaz ayları söz konusu ayakkabı için ideal zaman dilimleri olarak kabul edilebilir. Vans Era siyah beyaz spor ayakkabı, hafiftir. Ayaklarda ekstra bir yük oluşturmaz.

Vans Era Erkek Spor Ayakkabı Kaliteli midir?

Vans Era Erkek Spor Ayakkabı Kaliteli midir?

Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı, nitelikli materyaller kullanılarak tasarlanır. Bu da ayakkabıyı son derece kaliteli hâle getirir. Ayakkabı üretiminde dünyaca ünlü markalar arasında yer alan Vans, bu modelde sokak modasının nabzını tutmayı başarır. Ürün, dolgulu dil tasarımına sahiptir. Böylece kullanıcılar ayakkabıda daha rahat eder. Ayakkabıların yere daha sağlam tutunması maksadıyla da waffle taban dizaynı kullanılır. Ürün %100 kanvas materyal ile hazırlanır. Era modelde kullanılan yapıştırıcılar dâhil hiçbir malzeme hayvansal değildir. Ayakkabı bu yönüyle tamamen vegandır. Ürün, korunaklı ambalajıyla tüketicilere ulaştırılır. Dünya genelinde ürünü deneyimleyen pek çok tüketici onun; şık, rahat ve kullanışlı olduğundan bahseder. Trendyol’daki Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabı yorumlarında da ürüne dair geri dönüşler görülebilir. Siz de günlük yaşamda şıklığı elden bırakmamak için bu kaliteli ayakkabıyı avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Vans Era erkek siyah beyaz spor ayakkabıyı sevdikleriniz için hoş bir hediye olarak da düşünebilirsiniz.