Vegrano Tapyoka Nişastası Gıda Kalite 300 gr

142 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vegrano Tapyoka Nişastası Gıda Kalite 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katkıdeposu Satıcı Ünvanı: KİMBİOTEK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563063669900014 Vergi Kimlik Numarası: 5630636699
    Bu ürün Katkıdeposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vegrano tapyoka nişastası (gıda tipi ) Tapyoka nedir? Tapyoka nişastası ekstraksyon yöntemi ile "manihot esculenta” (manyok) bitkisinin köklerinden elde edilir ve %100 karbonhidrattır. Tatsız,renksiz ve kokusuz bir nişastadır. Tadı nötr olduğundan içine girdiği gıdaların tadını değiştirmez. Glutensiz, yağsız ve proteinsiz bir maddedir. Protein alımını düşürmek isteyenler için iyi bir seçenektir. Vitamin ve mineral bakımından zengindir. Tapyoka nişastası genel olarak gıdayı koyulaştırma, tutucu ve kıvam arttıcı olarak kullanılır. Güçlü jelleşme gücüne sahiptir. Tayland ve hint mutfağı başta olmak üzere, asya mutfağında yaygın olarak kullanılır. Tapyoka kullanım alanları Tapyoka nişastası, çorbalarda, soslarda,reçellerde,pudinglerde ve vegan peynir yapımında kıvamlaştırıcı ve tutucu olarak kullanılır. Glutensiz ve buğdaysız olması sebebiyle, gluten intoleransı olan kişilerin diyetine uygundur. Nemi jelde tuttuğu için unlu mamüllerde hamur işlerinin soğuk olmasını engellemek için kullanılır. Tapyoka nişastası (gıda tipi) beyaz ince toz halindedir. Kıvam arttırıcı ve vegan peynir yapımında da kullanılan bir üründür. Tapyoka nişastası ,özellikle vitamin ve mineral bakımından oldukça yüksektir. Gdo içermez.
Geri Bildirim Ver

Vegrano Tapyoka Nişastası Gıda Kalite 300 gr

Tapyoka tadı ve kokusu bulunmayan renksiz bir nişasta çeşididir. Bu ürün manyok kökünden elde edilir. Glutensiz olma özelliğiyle ön plana çıkan besin maddesi beslenmesine dikkat edenler için güzel bir alternatif sunar. Tapyoka nişastası Güney Amerika’ya özgü manyok kökünden üretilir ve birçok alanda kullanılır. Saf bir gıda maddesi olduğu için sınırlı besin değerine sahiptir. Öğütülmüş manyok kökünün nişastalı sıvı içerisinde bekletilmesiyle elde edilen ürün, suyun uçurulması sonucu katı hal alır. Geriye kalan tapyoka tozu çeşitli yemek tariflerinde birçok amaç için kullanılır. Fırıncılık alanında un yerine tercih edilebilen bu seçenek kıvam verici özelliğiyle dikkat çeker. Renksiz, kokusuz ve tatsız olma özelliği sayesinde nötr bir madde olan nişasta kullanıldığı gıdada fiziksel bir değişikliğe sebep olmaz.

  • Gluten içermez
  • Geniş kullanım alanı
  • Nötr fiziksel yapı

Kullanışlı Vegrano Tapyoka Nişastası Özellikleri

Kullanışlı Vegrano Tapyoka Nişastası Özellikleri

Vegrano tapyoka nişastası gıda kalite 300 gr ürünü vegan bir gıda maddesi olma özelliğiyle dikkat çeker. Vegan olarak beslenenler hiçbir hayvansal gıda tüketmediği için bu tarz besinler önemli bir yer tutar. Birçok tarif içerisinde yer alan hayvansal bileşenlerin yerine kullanılabilen tapyoka nişastası güzel bir alternatif sunar. Bununla beraber %100 karbonhidrat olan madde, ilave şeker içermez. Kendi doğal yapısıyla işlevini yerine getiren besin maddesi son derece kullanışlıdır. Geniş bir kullanım alanı bulunan toz malzemeyi çeşitli yiyeceklere ilave edebilirsiniz. Tapyoka, saf nişastadan meydana gelir. Bu sebeple çok düşük seviyede protein ve lif içerir. Basit besin öğeleri barındırdığı için yapı oluşturma işlevi dışında yiyecekte fiziksel bir değişikliğe sebep olmaz. Bununla beraber ilave edildiği yiyeceğe fazladan enerji ve kalori kazandırmayan ürünü birçok alanda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Diyete Uygun Vegrano Tapyoka Nişastası

Diyete Uygun Vegrano Tapyoka Nişastası

Tahıl ve buğday alerjisi bulunanlar tüketmek için sınırlı sayıda yiyecek seçeneğine sahiptir. Birçok diyete uyum sağlayan tapyoka nişastası farklı bir yiyecek alternatifi oluşturur. Gluten içermediği için çölyak hastalarının beslenme diyetine uygundur. Birçok gıdanın üretiminde buğday ve mısırın yerine kullanılabilen gıda maddesi koyulaştırma özelliğiyle sıklıkla tercih edilir. Özellikle çorba hazırlarken kıvam arttırıcı olarak kullanılan ürünün fırıncılık malzemeleri için de önemli bir yeri vardır. Puding gibi yoğun kıvamlı tatlılar için farklı bir koyulaştırıcı alternatifi sunan tapyoka, hızlı bir şekilde işlevini yerine getirir. Yemek pişirme esnasında sosları koyulaştırmak için de kullanılabilir. Vegrano tapyoka nişastası gıda kalite 300 gr yorumları bu kullanışlı ürünle ilgili detaylı ve doğru bilgi edinmeniz için size yardımcı olur. Siz de bu yorumları okuyarak farklı kullanım alanlarını ve etkilerini keşfedebilirsiniz.

Vegrano Tapyoka Nişastası Gıda Kalite 300 gr Fiyatı

Vegrano Tapyoka Nişastası Gıda Kalite 300 gr Fiyatı

Manyok kökünden doğal dirençli nişasta ürünü elde edilir. Vitamin ve mineral değerleri yüksek olan tapyoka nişastası düşük protein tüketmek isteyenler için uygun bir seçenektir. Genellikle çeşitli gıdaları koyulaştırmak amacıyla kullanılan gıda maddesi kıvam arttırıcı olarak tercih edilir. Su tutucu özelliği sayesinde yiyeceklerin istenilen kıvama gelmesine yardımcı olan ürün, eklendiği gıdaya kendi karakteristik tat ve kokusunu geçirmez. Gluten intoleransı bulunanlar bu nişastayı tercih edebilir. Beyaz ince bir toz halinde olan ürün, 3 adet 100 gr’lık paketlerde sunulur. Toplamda 300 gr olan nişastanın 3 ayrı pakette hazırlanması gıdanın taze kalması açısından büyük avantaj sağlar. Vegrano tapyoka nişastası gıda kalite 300 gr fiyatı besin maddesinin gramajına göre oluşturulur. Birçok alanda severek kullanılan besini Trendyol’da inceleyebilir, bu avantajlı pakete hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.