VestareX (garantili )diana Otomatik Temizlik Seti Temiz Ile Kirli Su Ayıran Mop Temizlik Seti Paspas Takımı

789,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

VestareX (garantili )diana Otomatik Temizlik Seti Temiz Ile Kirli Su Ayıran Mop Temizlik Seti Paspas Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VES-STARLINE Satıcı Ünvanı: NASYONEL OTO KİRALAMA HAFRİYAT ELEKTRONİK İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629143610900001 Vergi Kimlik Numarası: 6291436109
    Bu ürün VES-STARLINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temizlikte harikalar yaratan özel yapısı ile hijyenin bir numarası temiz ve kirli Suyu asla karıştırmayan hijyenin bir numarası. Çift fırça sayesinde bezin alt ve yan tarafını rahatlıkla temizler. Bezleri %100 mikrofiber makinede yıkanabilir Yatay dikey tüm alanlarda rahatlıkla kullanılabilir Kare başlık sayesinde köşeleri kolaylıkla temizler 360 derece döner başlık sayesinde rahatlıkla her alanda kullanılır Kompakt tasarım sayesinde yer kaplamaz Paket içeriği 1 adet kova 1 adet sap başlık takımı 1 adet mikrofiber başlık Kutu içinde kullanım kılavuzu mevcuttur kullanım tarifini kolayca öğrenebilirsiniz Ürünlerimiz 1 yıl parça garantilidir garanti için fatura saklamanız yeterlidir

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver