Vetiq Nutri-vit Plus Köpek Vitamini Macun 100 gr

525 TL
(5,25 TL / g)
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vetiq Nutri-vit Plus Köpek Vitamini Macun 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORAK mağazacılık Satıcı Ünvanı: DORAK MAĞAZACILIK VE E-TİCARET HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310122885700001 Vergi Kimlik Numarası: 3101228857
    Bu ürün DORAK mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vetiq Nutri-Vit Plus Köpek Vitamini Macun 100 Gr
Geri Bildirim Ver

Nutrivit 750826005498 Plus Köpekler İçin Iştah Açıcı 100 g Vitamin Macunu

Köpeğiniz bir operasyon geçirmişse veya onun hızla zayıfladığını ve enerjisiz olduğunu hissediyorsanız Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu desteğine başlamanız şiddetle önerilir. Yüksek besin değeri ile köpeğinizin hızla kilo almasını ve daha enerjik olmasını sağlayan bu ürün A, B2, D3, B ve B12 gibi birçok farklı vitamin grubunu bünyesinde barındırır. Güçlü içeriği ve faydalarına rağmen Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu fiyatı ise bütçenizi sarsmayacak tutarda belirlenmiştir.

  • 100 g ağırlığında
  • Kolay sindirilebilir
  • Birçok farklı vitamin ve takviye gıda tek üründe

Vetiq Nutri-Vit Plus Köpek Vitamin Macununun İçeriği Nasıldır?

Vetiq Nutri-Vit Plus Köpek Vitamin Macununun İçeriği Nasıldır?

Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu içeriğinde malt şurubu, petrolatum, gliserin ve doğal aroma bulunur. Bunun yanında yaraların daha hızlı iyileşmesini ve ekstra lif kaynağı sağlayan akasya sakızı ile ürün içeriği desteklenmiştir. Faydalarının neredeyse herkes tarafından bilindiği balık yağı ve e vitamini de ürünün içeriğinde bulunur. Demir sülfat heptahidrat, kalsiyum pantothenate, nikotinik asit, magnezyum sülfat monohidrat, piridoksin hidroklorür gibi maddelerden oluşan Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu, adından da anlaşılacağı üzere birçok vitamin tipini bünyesinde barındırır. Bu vitaminler; A, B2, D3, B ve B12 vitamini olarak sıralanır. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu içeriğine, ek olarak çinko klorür, potasyum iyodür, bakır sülfat pentahidrat, biotin ve sodyum selenit maddeleri de eklenmiştir.

Vetiq Nutri-Vit 100 g Köpek İştah Açıcının Faydaları Nelerdir?

Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek enerji verici vitamin macunu ilk olarak, görülen performans düşüklüğü ve enerji kaybı için kullanılır. Bunun yanında, ameliyat olmuş ya da hasta olan köpeklerin hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu, kolay sindirilebilir özelliği ile her tür köpek için gönül rahatlığı kullanılabilir. Hastalık dönemi ve operasyon sonrası gibi durumlarda köpeğinizin yeterli derecede beslenemediğini düşünüyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu içeriğindeki maddeler takviye gıda niteliği taşır. Köpeklere iştah kazandıran ve kilo alımını sağlayan macun, tek başına yüksek kalori, temel vitamin desteği ve mineral sağlar. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macunu, düzenli olarak kullanıldığında kısa sürede sağladığı faydalar gözle görülebilir bir hale gelir.

Vetiq Nutri-Vit Köpek Enerji Verici Vitamin Nasıl Tüketilmelidir?

Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu her 10 kilogram vücut ağırlığına göre hesaplanarak her gün yemeğe karıştırılarak veya ayrı bir şekilde kullanılmalıdır. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu, ortalama olarak her tüketimde bir tatlı kaşığı yani 5 gram kullanılması tavsiye edilir. Köpeğinizin aç bir şekilde ürünü tüketmesi gerekir. Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu kullandıktan sonra köpeğinizin sıklıkla su içmesi ekstra yararlı olacaktır. Macunun %2,7 ham protein, %33,9 ham yağ ve %6,6 ham lif tüketim oranı bulunur. Buna ek olarak %13,8 nem, %1,6 ham kül tüketim miktarı da bu oranlara eklenir. Ürünü kullanan deneyimli kullanıcıların ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ve fikir sahibi olmak isterseniz Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek iştah açıcı vitamin macunu yorumları bölümündeki mesajlara göz gezdirebilirsiniz. Trendyol üzerinden Vetiq Nutri-Vit Plus 100 g köpek vitamin macununu kolaylıkla temin edebilirsiniz.