Wise Cat Diatomit Iri Taneli Süper Emici Kedi Kumu

55 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wise Cat Diatomit Iri Taneli Süper Emici Kedi Kumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tom Pet Ürünleri Satıcı Ünvanı: HATİCE SOYKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760369735
    Bu ürün Tom Pet Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wise cat kedi kumu 7 lt beyaz diatomit iri taneli kedi kumu 1 paket 7 litredir 3 ile 3.5 kg arası gelmektedir. Bentonit kum değildir topaklanmaz sıvıyı absorbe etme özelliği vardır kum kabına en az 7 cm yüksekliğinde kum doldurmanız ve kirlenen kısmı alıp temiz kum ilave etmeniz yeterlidir. Wise cat diatomit kedi kumu, kendine has mineral yapısı ile hijyenik, doğal ve sağlıklıdır diatomit, doğada milyonlarca yılda fosilleşerek alg ve plankton iskeletinden oluşmuş bir toprak çeşitidir. %90' a yakın silisyum içeriği sayesinde kimyasal tepkimeye girmeyerek istenmeyen reaksiyonlara izin vermez yüksek sıvı ve koku absorte etme kapasitesine sahip kaliteli hammade, sıvıyı hızla bir alt tabakaya ileterek üst katmanın kuru kalmasını sağlar doğa kaynaklı biyolojik bir madde olduğundan parfüm ve esans içermez antibakteriyeldir, toksit madde içermez ve doğada çözünür yapısı gereği topaklanmaz özel bir işleme tabi tutulmadan doğal olarak kullanıma sunulduğundan ekonomiktir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
Geri Bildirim Ver