Yatsan One By Tempur Support M Yastık

3.340 TL

Ürün Bilgileri

Yatsan One By Tempur Support M Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yatsan Satıcı Ünvanı: İNCİ MOBİLYA MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478002005500180 Vergi Kimlik Numarası: 4780020055
    Bu ürün Yatsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Boyut/Ebat 50 x 50
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tempur One By Support M Yastık

Yastık, uyku kalitesini doğrudan etkileyen yatak malzemelerinden bir tanesidir. Siz de uyku konusunda problem yaşıyor, sabahları yorgun uyanıyorsanız Tempur One By Support M yastık seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacını karşılayacak çeşitli donanım özelliklerine sahiptir. Yastık kullanımından kaynaklanan çeşitli omuz ve sırt ağrılarının kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Sabahları zinde ve dinç uyanma imkanı tanır. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda kişi tarafından sıklıkla tercih edilen seçeneklerden bir tanesi olmayı başarır. İçerisinde pamuk dolgu bulunur. Bu sayede terleme gibi uyku kalitesini olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların önüne geçer. Uyku kalitesinin olumlu yönde değişmesine yardımcı olur. Siz de sabahları sağlıklı ve zinde uyanmak istiyor, sırt ve omuz ağrılarınızdan kurtulmayı amaçlıyorsanız ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Pamuk iç dolgu
  • Kaliteli uyku imkanı
  • Ergonomik tasarım

Rahat Tasarımıyla Tempur One By Support M Yastık

Rahat Tasarımıyla Tempur One By Support M Yastık

Tempur One yastık özellikleri sayesinde rahat ve kaliteli bir uyku imkanı tanır. Ürün içerisinde pamuk iç dolgu yer alır. Bu sayede nefes alan yapısı ve yumuşak dokusu aracılığı ile müşterilerin uyku deneyimini konforlu bir hale getirir. Değişik uyku pozisyonlarına uygun şekil alarak müşterilerin zinde ve dinç bir sabaha uyanmalarına yardımcı olur. Baş, boyun ve omuz bölgesinden destekleyerek çeşitli ağrıların önüne geçer. Aynı zamanda ürün, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sonucunda içerisinde yer alan eğimler ile uyku kalitesinin olumlu yönde değişmesine destek olur. One By Tempur yastık oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Uyku esnasında tercih edilirliği yüksek olan ürün kitap okuma, televizyon izleme gibi çeşitli aktivitelerde müşterilerin memnuniyetini kazanır. Siz de uyku kalitenizin olumlu yönde değişmesini sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Tempur One By Support M Yastık Yorumları

Kullanışlı Tempur One By Support M Yastık Yorumları

Tempur One By Support M yastık yorumları, müşterilerin istek ve ihtiyacını cevaplayan donanıma sahip olduğunu ortaya koyar. Ürün, değişik zaman zarflarında müşteri beklentisini rahat bir şekilde karşılar. Yaz, kış, bahar gibi pek çok farklı mevsimde rahat bir biçimde kullanılır. Aynı zamanda ürünün çeşitlerinden ayrılmasını sağlayan özelliklerinden bir tanesi de yıkama esnasında sunduğu kolaylıktır. Yastık üzerinde yer alan kılıf, rahat ve pratik bir biçimde temizlenir. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur. Müşterileri zahmete sokmadan yıkanır. Temizlik açısından sunduğu avantaj ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına aracı olur. Tempur One By Support M yastık kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de müşteri istek ve ihtiyaçlarını cevaplandıran donanıma sahip, kolay ve pratik bir şekilde temizlenen ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Avantajlı Tempur One By Support M Yastık Fiyatı

Avantajlı Tempur One By Support M Yastık Fiyatı

Tempur One By Support M yastık fiyatı ideal fiyat aralığında yer alır. Ürün özellikleri sayesinde uyku esnasında müşterilerin rahat ve konforlu bir şekilde zaman geçirebilmelerini sağlar. Ergonomik tasarımı sonucunda müşteri istek ve ihtiyaçlarının cevaplandıracak donanıma sahiptir. Bu özelliği çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Beyaz renk seçeneğine sahiptir. Renk özelliği sayesinde değişik konseptlerin hakim olduğu yatak odalarında rahat bir şekilde kullanılır. Farklı özelliğe sahip olan dekorasyonlar ile uyumlu bir görüntü sergiler. Görüntü açısından sunduğu avantaj, ürünün sıklıkla tercih edilmesine olanak tanıyan özelliklerinden bir tanesi olur. Siz de ideal fiyat aralığında yer alan, konforlu ve kaliteli uykunun anahtarı olan ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. İndirim ve kampanyaları takip ederek ekonomik alışveriş imkanlarından yararlanabilirsiniz.