Yeni İnci 8010 Protez Sutyen

397 TL
Son 2 ürün!
Beden: 80D
75B
80B
80C
80D
85B
85C
90B
90C
95C
100B
100C
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Yeni İnci 8010 Protez Sutyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsmail Sarıyer/ Uludağ Toptan Satıcı Ünvanı: İSMAİL SARIYER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7510363973
    Bu ürün İsmail Sarıyer/ Uludağ Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni inci 8010 Protez Sutyen

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Balenli
  • Renk Bej
  • Kumaş Tipi Dokuma

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni58% Polyester, 20% Poliamid, 15% Elastan, 7% pamuktan
Geri Bildirim Ver

Yeni İnci 8Y8010 Protez Sütyen

Yeni İnci 8010 bej protez sütyen, estetik bir görünüme sahiptir. Ürün, kaliteli yapı ve rahatlıkta üretildiğinden dolayı gün boyunca kullanıma uygundur. Sütyenin toparlayıcı yapısı sayesinde ürün, kadınların sıklıkla tercih ettiği iç çamaşırları arasında yer alır. Ayrıca bahsi geçen sütyeni birçok kıyafetle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sütyenin bedenleri 75B’den 100C’ye kadar gittiği için aynı modeli farklı ölçülerdeki kadınlar giyebilirler. Sütyenin toparlayıcı yapısının yanı sıra vücudu saran modeli de hoş ve güzel bir görünüm elde etmeniz için birebirdir. Açık renkli kıyafetlerle kullanabileceğiniz Yeni İnci 8010 bej protez sütyenin diğer özellikleri ise şu şekildedir;

  • Sütyen, dolgusuz bir modele sahiptir.
  • Renk: Bej
  • Model: 8010 protez sütyen

Yeni İnci 8010 Protez Bej Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Yeni İnci 8010 Protez Bej Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Yeni İnci protez sütyen, geniş beden aralığına sahip olduğu için pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılır. Ürün, bej renkte üretilerek kullanıcılara sunulur. Sütyenin kalın sırt kemeri, rahat etmenize olanak tanır. Bu kalın kemer sayesinde büyük beden sütyen kullanan kadınlar, sırt ağrısı yaşamadan rahat eder. Ayrıca sütyenin omuz askıları da oldukça sağlam ve kalın bir yapıdadır. Sütyenin ön kısmı V şeklinde olduğu için aynı modeldeki dekolteli kıyafetlerle de rahatlıkla tercih edilebilir. Yürürken ya da iş yaparken rahat etmenize olanak tanıyan yumuşak kumaşı sayesinde konforlu bir gün geçirirsiniz. Ürün, cildinizi rahatsız edecek herhangi bir özelliğe sahip değildir. Sütyenin parlak görünümü de ilgi çekici özellikleri arasında sayılabilir. Dolgusuz olarak üretilen Yeni İnci 8010 sütyeni hissetmeden konforlu bir gün geçirebilirsiniz.

Yeni İnci 8010 Protez Bej Sütyen Kaliteli midir?

Yeni İnci 8010 bej protez sütyen, oldukça kaliteli bir kumaşa sahiptir. Bununla birlikte ürünün teninize dokunan kısmı da son derece yumuşak ve kaliteli kumaştan elde edilir. Bej renkteki bu sütyen, kaliteli materyallerden üretilir. Sütyenin arkasında bulunan kopçalar, uygun malzemeler kullanılarak üretildiği için cildinizi tahriş etmez. Bu sebeple gün içinde son derece rahat hissedersiniz. Sütyen, kaliteli yapısıyla yaz ve kış aylarında kullanılabilir. Ürünün kalıbı tüm bedenlere uygun olarak farklı ölçülerde tasarlandığı için size uygun olanı alıp uzun süre keyifle kullanabilirsiniz. Makinede rahatlıkla yıkanabilen sütyen, temizlik konusunda da rahatlık sağlar. Sırtınızın ve omuzlarınızın gün boyunca rahat hissetmesi için Yeni İnci 8010 bej protez sütyeni satın alabilirsiniz.

Yeni İnci 8010 Protez Bej Sütyenin Kullanımı Nasıldır?

Yeni İnci 8010 bej protez sütyen, tüm kadınlar tarafından kullanılabilir. Bununla birlikte ürünün yapısı gereği bahsi geçen iç çamaşırı, büyük beden sütyen kullanan kadınların beğeneceği bir modeldir. Sütyen, meme protezi yaptırmış kişiler için de son derece kullanışlıdır. Protezlerin sütyen sayesinde güvenli bir şekilde taşınabilmesi için üründe özel cepler bulunur. Sütyenin cepleri haricinde normal iç çamaşırlarından herhangi bir farkı yoktur. Bu sayede tüm kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Özel olarak üretilen Yeni İnci 8010 bej protez sütyen, fiyatıyla da dikkat çeker. Kaliteli yapıya sahip olan bu çamaşırın fiyatı son derece ekonomik olduğu için gün boyunca rahat etmek adına tercih edebilirsiniz. Ürünü sizden önce almış ve giymiş kişilerin görüşlerini öğrenmek için Yeni İnci 8010 bej protez sütyen yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Ürünün rahat yapısı sayesinde tüm gün konforlu bir şekilde devam edebilmek için Yeni İnci 8010 bej protez sütyen siparişini platformdan sipariş verebilirsiniz.