Yerlim Ketçap-tatlı 250 Gr (organik)

120 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yerlim Ketçap-tatlı 250 Gr (organik)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Safran Organiik ve Sağlıklı Ürünler Satıcı Ünvanı: DENGE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291197432800001 Vergi Kimlik Numarası: 2911974328
    Bu ürün Safran Organiik ve Sağlıklı Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domatesin bir lezzet harikasına dönüştüğü kavram ‘’Ketçap’’ Her yaştan çocukların ve hep çocuk kalabilenlerin kalplerinde, günümüz damak tadının olmazsa olmazıdır. İtalyanların yorumsuz mutfak yaratıcılığı ve sevgiyle üreterek dünya mutfaklarına hediye ettiği bu tadı biz üzüm pekmezi ve sirkesi ile kendimizce yorumladık, nasıl tüketeceğinizi tariflemek gibi bir hata yapmak hiç istemem. Çocukların en sevdiği menü olan köfte, patates kızartması ve makarnalarının yanında lezzetlendirici, iştah açıcı, besleyici, yaz güneşini yutmuş domateslerden tam bir domates sosudur.
Geri Bildirim Ver