yk desing 4in1 Rgb Klavye Mause Razer Pad Kulaklık Esport Oyuncu Gaming Combo Set

Ürün Bilgileri

yk desing 4in1 Rgb Klavye Mause Razer Pad Kulaklık Esport Oyuncu Gaming Combo Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün MARMARA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 4 ürün Tek Pakette Kablolu Rgb Klavye Mause Set 7in1 Çift Jack Kulaklık Raz*er Goliathus Mausepad

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Yk Desing 4in1 Rgb Klavye Mouse Razer Pad Kulaklık Set

Oyun tutkunları için Yk design tarafından sunulan bu comboset, video oyunu keyfini ikiye katlıyor. En sevdiğiniz oyunları daha etkili bir şekilde deneyimlemek istiyorsanız siz de mutlaka bu setten edinmelisiniz. Klavye, kulaklık, fare ve mousepad’den oluşan bu oyun seti, oyun oynamalarınızın daha verimli olmasını sağlamaktadır. Işıklı Yk design klavye oyuncuya gerçeklik hissi yaşatıyor. Kullanımı oldukça pratik olan setin içerisinde bulunan parçaların hepsi oldukça uzun ömürlüdür. Yk design mouse video oyunlarınızda en yüksek performansı yansıtmanıza yardımcı oluyor. Tıklama ömrü uzun olan fare, takılma yapmadan özel pad üzerinde rahatlıkla kayar. Bir Razer klavye mouse kulaklık set ürünü ile siz de oyun oynama deneyiminizi en üst düzeyde yaşayabilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu set sayesinde oyunlarda galibiyetiniz artacak ve daha gerçekçi bir deneyim yaşayacaksınız.

  • Uzun ömürlü
  • Gerçekçi deneyim
  • Pratik

Yk Design Combo Set ile Oyun Keyfi Bambaşka

Yk Design Combo Set ile Oyun Keyfi Bambaşka

Bir video oyunu oynarken ihtiyacınız olan tüm temel ekipmanları içeren Yk desing 4in1 Rgb Klavye Mause Razer Pad Kulaklık Esport Oyuncu Gaming Combo Set size her çeşit oyunda daha üstün bir performans yakalama olanağı tanımaktadır. Bu seti ister bilgisayar ister cep telefonundan oyun oynarken kullanabilirsiniz. Kurulumu oldukça pratik olan setin içerisinde yer alan kulaklık çift veya tek jak olarak kullanılabilmektedir. Çok renkli arka ışıklı Yk design klavye oyun deneyiminizi doruklarda yaşatmaktadır. ABS+ çelik klavye kablosu 1,5 metre uzunluğundadır. Dolayısıyla ekrandan istediğiniz uzaklıkta oturabilmenizi sağlar. Yüksek hızlı Yk design mouse, kolay kolay bozulmaz. Ergonomik tasarıma sahip olan bu combo set parçaları dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Oldukça uzun ömürlü bir ürün olduğundan fiyatı çok makuldür. Darbelere dayanıklı olan parçalar her tür oyunda daha etkin bir performans göstermenizi sağlayacaktır.

Yk Design 4in1 ile Oyun Her Yerde

Yk Design 4in1 ile Oyun Her Yerde

Profesyonel video oyuncularının ihtiyacı olan her temel parçayı en üstün kalitede sunan bu set ile her yerde oyun keyfinizin tadını çıkarabilirsiniz. Bu seti ofis, ev, okul gibi ortamlarda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. yk desing 4in1 Rgb Klavye Mause Razer Pad Kulaklık Esport Oyuncu Gaming Combo Set yorumları oldukça olumludur. Kullanıcılar ürünün kalitesinden ve performansından memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Bu ürün bilgisayar veya cep telefonundan oyun oynamaktan hoşlanan sevdikleriniz için ideal bir hediye tercihi olabilir. Oynadığınız oyunlarda profesyonelleşmenizi sağlayacak olan set içerisindeki ürünler havalı tasarımları ile dikkat çekmektedir. Yk design mouse, klavye ve kulaklık ile çok daha etkili bir şekilde oyununuzu yönetebilirsiniz. Kulaklık ile oyun içerisindeki tüm sesleri çok net bir şekilde işitebilir ve oyununuzu daha iyi takip edebilirsiniz. Ayrıca bu kulaklık, oyun oynadığınız ortamda bulunan dış sesleri duymanızı engelleyerek oyuna tam konsantre olmanızı sağlar.

Profesyonel Oyuncuların Tercihi Yk Design 4in1 Set

Profesyonel Oyuncuların Tercihi Yk Design 4in1 Set

Değişken fiyatlarla sahip olabileceğiniz bir rgb klavye mouse kulaklık set, oyun oynarken harcadığınız zamanı çok daha kaliteli ve etkili kılacaktır. Siz oyun oynarken klavyedeki arka ışıklar hareketlerinize göre değişecek ve sizi daha çok oyunun içerisinde hissettirecektir. Profesyonel oyuncuların favori ekipmanı olan Yk desing 4in1 rgb klavye mause razer pad kulaklık set içerisinde bulunan her parça oyun performansınızı arttırmayı hedefleyerek tasarlanmıştır. Klavye tuşları yumuşak ve her oyun için gerekli donanıma sahip olması ile öne çıkmaktadır. Kulaklık parçasının uzun kablosu sayesinde her mesafeden oyunun sesini takip edebilirsiniz. Üstün teknolojik özelliklere sahip fare ise ergonomik tasarıma sahiptir. Işıklı Yk design mouse pek çok uzman oyuncu tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Siz de bilgisayar veya telefonunuzdan oynadığınız oyunları bir profesyonel gibi deneyimlemek istiyorsanız bu seti tercih edebilir ve Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.