YogaKalp Yoga Hamak Seti (GENİŞ EN / 2.5 MT ESNEME PAYI / YOGA EĞİTMENLERİNİN TERCİHİ)

1.690 TL

Ürün Bilgileri

YogaKalp Yoga Hamak Seti (GENİŞ EN / 2.5 MT ESNEME PAYI / YOGA EĞİTMENLERİNİN TERCİHİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YogaKalp Satıcı Ünvanı: ŞEBNEM BAYDERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250329490
    Bu ürün YogaKalp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YogaKalp Stüdyo olarak yıllardır süregelen deneyim ve farklı yoga hamakları ile yapılan onlarca ders ve yüzlerce öğrencinin geribildirimi sonucu içimize en çok sinen özelliklere sahip hamakları kullanımınıza sunuyoruz. Bir yoga hamağının sağlıklı ve verimli pratik yapmaya uygun olması için belli bir esnekliğe sahip olması lazım. Bir hamak kumaşı hem hareketleri özgürce yapabilmenize imkan verecek kadar esnek, ancak aynı zamanda sizi stabilize edecek kadar da sağlam olmalı. Ayrıca hamak kumaşının eninin geniş olması da doğru hamak alırken göz önünde bulundurmanız gereken kritlerlerden. YogaKalp yoga hamakları enine doğru geniş esneme payı ile kumaşın rahatça içine sığabileceğiniz ölçülere sahiptir. Bu da hamağın içinde derin dinlenme (Savasana) pozu başta olmak üzere hamağın bütün boyunu kullanmanız gereken pozları daha güvenli ve keyifli icra etmenizi sağlar. Hamak Yoga Setinin içinde bulunanlar: 1 Adet 4 m boyunda yoga hamağı (min. 2.30 - max 3.00 mt. tavanda rahat kullanım sağlar). Hamak eni kapalıyken 1.55, esnediğinde min. 2.30'a kadar çıkmaktadır.
  • 2 adet çelik dübel
  • 2 adet karabina
  • 2 adet boy ayarlama ipi (7 kademeli boy ayarlama imkanı)
  • 1 adet çanta (setinizi içine koyabileceğiniz bez çanta ile gönderilir)
  • Hamak montajı için çelik dübeller ile beton bir tavana sabitlenerek kurulum yapılır. Elektrik ustanız kurulumu rahatça yapacaktır. Kurulum yaparken dikkat edilmesi gerekenler, iki hamak arası mesafe ve asacağınız yer ile ilgili sorularda Hamak seti ile size ileteceğimiz iletişim numaralarından rahatlıkla bilgi alabilirsiniz. Hamağınızı çamaşır makinasında 30 dereceye kadar yıkayabilir ve kurutma makinasında da kurutabilirsiniz. Sivri, kesici delici takılar ve aksesuarlarla pratik yapılmaması gerekmektedir. Hamak yogası keyfini gerek evinize taşımak gerekse stüdyonuz için hamak almak istiyorsanız YogaKalp Yoga hamakları tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver