Yumoş Extra Pouch 1.440 Ml Orkide & Yasemin

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Pouch 1.440 Ml Orkide & Yasemin

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Orkide ve yasemin çiçeğinin muhteşem kokusuyla formüle edilen Yumoş Extra Pouch Orkide & Yasemin Yumuşatıcı, çiçeklerin ferahlatan ve canlandıran kokularını çamaşırlarınıza işliyor. Yoğun parfüm içeren özel formülü sayesinde, her yıkamada sadece bir kapak yumuşatıcı kullanımı, çamaşırların günlerce harika kokması için yeterli oluyor. Yumoş Extra Pouch Orkide & Yasemin Yumuşatıcı, havlu ve nevresimler için de kullanılıyor. Sudaki kireçten kaynaklanan sertleşmelerin önüne geçerek çamaşırların ilk günkü yumuşaklığını korumasına yardımcı olan Yumoş Extra Pouch Orkide & Yasemin Yumuşatıcı, ergonomik ambalajı sayesinde elle kolayca kavranıyor ve pratik şekilde kullanılabiliyor.
Geri Bildirim Ver