Zarbees Melatonin Gummies - Çocuk Melatonin Sakız 1mg 50 Adet

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zarbees Melatonin Gummies - Çocuk Melatonin Sakız 1mg 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: La Gitana Satıcı Ünvanı: SHAHY KOZMETİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769241543700001 Vergi Kimlik Numarası: 7692415437
    Bu ürün La Gitana tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MelatoninSakızlarıyla Çocuk Uykusu 3 yaş ve üzeriçocuklarda huzurlu uykuyu teşvik etmeye yardımcı olan güvenli, ilaç içermeyenve alışkanlık yapmayan melatonin sakızı.* Üç yaş ve üzeri Tatlar Doğal Meyve Doğal Karpuz Paket İçeriği 50 Sakız Sunum Açıklaması Paketteki servisönerisine bakın En İyi ŞekildeÇalışır Yatmadan 30 ila 60dakika önce Tüketim Şekli Çiğnenir İçindekiler Bal, sakaroz, glikozşurubu, su, pektin, doğal aromalar, sodyum sitrat, meyve ve sebze suyu (renk),melatonin. Çiğnenebilir,alışkanlık yapmayan melatonin takviyemizle çocuğunuzun ara sıra yaşadığıuykusuzluğa güvenli ve etkili bir şekilde yardımcı olun. Her bir melatoninsakızının tadı o kadar lezzetlidir ki, çocuğunuzun kendisini dinlenmiş ve hazırhissetmesine yardımcı olur, böylece yarın da işe koyulabilir.* Bazı Zzz'leri GüvenleYakalayın Her sakız, küçükçocuğunuzun geceyi en iyi şekilde geçirerek ertesi günden en iyi şekildeyararlanmasına yardımcı olmak için güvenli ve ilaç içermeyen 1 mg melatoniniçerir.* Rüya Gibi Lezzet Çocuklar, melatoninsakızlarımızın kolay çiğnenebilmesine ve nefis bir meyve aromasına sahipolmasına bayılıyor. Ebeveynler, lezzetli tatlarının bal ve diğer doğaltatlardan gelmesinden hoşlanırlar. Doğadan İlham AlanMalzemeler Çocuklarımızınmelatonin sakızları, doğadan ilham alan, özenle seçilmiş malzemelerdenyapılmıştır ve o iğrenç şeylerin hiçbiri kullanılmamıştır. Bu, uyuşturucu,alkol, yapay tatlandırıcılar, ilave tatlar veya boyalar veya yüksek fruktozlumısır şurubu olmadığı anlamına gelir. *Ara sıra uykusuzlukiçin. Ebeveyn gözetiminde, doktorunuza danışarak kullanılmalıdır. Melatonin Beyin, uyku veuyanıklık döngülerini düzenlemeye yardımcı olmak için doğal olarak melatoninüretir. Tamamlayıcı melatonin versiyonumuz, huzurlu uykuyu güvenli ve etkilibir şekilde destekleyen, alışkanlık oluşturmayan bileşenler içerir.* Elma Pektini Pektin birçok meyvedebulunan bir liftir. Kendimizi elma çekirdeklerinden alıyoruz ve sakızlarımızayumuşak, esnek bir doku kazandırmak için kullanıyoruz. Hayvan kolajenindenyapılan diğer yaygın jelleştirici maddelerin aksine pektin %100 vejetaryendir. Doğal bal Koyu Bal Bal, genel sağlığı verefahı destekleyen vitamin ve mineralleri içeren doğal bir antioksidandır.* Tatlılık için koyubalın yanı sıra bir miktar daha hafif balın özel bir karışımını kullanıyoruz.
Geri Bildirim Ver