Ziyadede 4 Paket Ziya Dede Atom Çayı 180 gr

193,03 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne %13 İndirim
Kurumsal Fatura
184,50 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ziyadede 4 Paket Ziya Dede Atom Çayı 180 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LokmanAVM Satıcı Ünvanı: TARIK DEMİRA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2911035157400019 Vergi Kimlik Numarası: 2790120351
    Bu ürün LokmanAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ziya dede
Geri Bildirim Ver

Ziya Dede 4 Paket 180 Gr Atom Çayı

Ziya Dede atom çayı şeker ve çeşitli baharatların ideal oranlarda bir araya getirilmesi ile hazırlanan kaliteli bir içecektir. Kalitesini her yudumda hissettirir. Baharatlardan oluşan içeriği sayesinde oldukça faydalıdır. İçeriğinde yer alan baharatlar uygun koşullarda işlenir. Bu sayede olumlu etkileri kaybolmaz. Aromaterapik özellikler sunar. Özellikle kış ayları için ideal bir içecek olarak öne çıksa da her mevsim tüketilebilir. Ziya Dede atom çayı:

  • Küp şeker benzeri bir görünüme sahiptir. Sıcak su ile temas ettiğinde anında çözünür. Bu sayede pratik bir şekilde hazırlanır. Her ihtiyaç anında kolayca tüketilebilir.
  • Oldukça dengeli bir lezzete sahiptir. İçimi yumuşak ve keyiflidir. Son derece rahatlatıcı bir kokuya sahiptir.
  • Doğadan gelen içeriği ve titiz üretim süreci sayesinde son derece sağlıklı bir içecektir. Ancak mutlaka dengeli tüketilmelidir.

Ziya Dede Atom Çayı Sağlıklı mıdır?

Ziya Dede Atom Çayı Sağlıklı mıdır?

Ziya Dede atom çayı sağlık üzerinde olumlu etkisi olduğu bilinen çok sayıda baharat içerir. Baharatların tümü Anadolu’nun temiz ve bol oksijenli doğasından toplanır. Üretim sürecinde doğallıklarını kaybetmemeleri için uygun teknikler kullanılır. Ziya Dede atom çayı katkı maddesi ve koruyucu içermez. Bu sayede her fincanda baharatların özlerinden gelen sağlığın yudumlanmasına olanak sağlar. Ziya Dede atom çayı içindekiler sayesinde sağlıklı bir içecek olarak değerlendirilir. İçindekiler tarçın, karanfil, havlıcan, zerdeçal, zencefil, yenibahar, kuşburnu ve hibiskus şeklindedir. İçeriğinde bulunan baharatların her birinin vücut üzerinde ayrı bir faydası mevcuttur. Bu sayede Ziya Dede atom çayı faydaları ile öne çıkar. Atom çayının ideal karışımı ve pratik kullanım sunan yapısı sayesinde çok sayıda baharatın faydasından kolayca yararlanmak mümkündür.

Ziya Dede Atom Çayı Lezzeti midir?

Ziya Dede 4 Paket 180 Gr Atom Çayı

Ziya Dede atom çayı kullananlar tarafından oldukça sevilen bir içecektir. Sağladığı faydaların yanı sıra kendine has lezzeti de tüketenler tarafından sevilmesinde oldukça etkilidir. Hoş ve yumuşak bir içime sahiptir. İçeriğinin çoğunluğu toz şekerden oluşur. Bu şekilde hazırlanmasının sebebi içerisinde yer alan baharatların keskin ve yoğun lezzetini dengelemektir. Böylece atom çayı dengeli ve tatlı bir içim sunar. Ziya Dede atom çayı kullanımı oldukça pratiktir. Küp şeker hâline getirilen şeker ve baharat karışımı sıcak suyla temas ettiği anda çözünür. Faydalı ve lezzetli içeriğini kısa sürede suya aktarır. Bir fincan sıcak su için 2 adet küp ideal lezzetin yakalanması için yeterlidir. Her biri 180 gr 4 paket Ziya Dede atom çayı serin ve kuru alanlarda muhafaza edildiğinde lezzetini uzun süre korur.

Ziya Dede Atom Çayı Kaliteli ve Güvenilir midir?

Atom çayı Ziya Dede markasına ait tesislerde üstün hijyen koşullarında üretilir. Hazırlık aşamasında baharatların her biri uygun teknikler ile sterile edilir. Ardından doğallıkları korunarak işlenir. El değmeden paketlenir. Titiz bir üretim sürecine sahip olan Ziya Dede atom çayı son derece kaliteli bir ürün olarak öne çıkar. Güvenle tüketilebilir. Güvenilir online alışverişin adresi Trendyol’da çok sayıda Ziya Dede atom çayı yorumu yer alır. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar aracılığı ile ürüne dair merak ettiğiniz sorulara yanıtlar bulabilirsiniz. Ziya Dede atom çayı fiyatı ile her bütçeye hitap eder. İndirimli fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanarak bütçe dostu bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz. Tüm satın alma işlemleriniz için birkaç tıklama yeterlidir. Online alışverişin sunduğu pratiklikten faydalanarak ihtiyaçlarınızı kısa sürede temin edebilirsiniz.