Acana Crunchy Pork Dog Treats 100 gr – Yüksek Proteinli Domuz Etli Köpek Ödülü

199,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Acana Crunchy Pork Dog Treats 100 gr – Yüksek Proteinli Domuz Etli Köpek Ödülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mamagelsin Satıcı Ünvanı: EMRE SAMUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420245972
    Bu ürün mamagelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acana crunchy köpek ödül maması tatlı patates ve domuz karaciğeri ile hazırlanmış tahılsız kıtır gevrekler şeklindedir. Yüksek lif ve yüksek protein değerine sahip, ideal ek besin kaynağı olan bu ödüller köpeğiniz için iyi bir ara öğün atıştırmalığıdır. Acana domuz ciğerli kıtır gevrek, köpeğinizin sindirim sisteminin daha düzenli çalışmasına yardımcı olur. * Protein kaynağı olarak sadece domuz ciğeri ve domuz eti içermektedir. * % 85 oranında hayvansal protein kaynağı içermektedir. * Acana ödül maması fermuarlı paketi sayesinde, açıldıktan sonra da tazeliğini korur. Acana Köpek Ödülünün İçeriği
  • Çiğ domuz karaciğeri % 32, suyu alınmış tatlı patates % 29, suyu alınmış domuz eti % 29, taze domuz eti % 4, doğal lezzet, domuz yağı % 2.5, doğal antioksidanlar ve koruyucu, biberiye özü 150 mg/kg. Analizi
  • Ham protein % 33, ham yağ % 11, ham lif % 5, ham kül % 12. Uyarılar
  • * Köpek ödül mamaları ile birlikte her zaman temiz içme suyu verilmesi tavsiye edilmektedir. * Köpek ödül paketini serin, kuru bir yerde muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Domuz Eti
Geri Bildirim Ver