Advance Dog Adult Mini Irk Köpek Maması 7,5 Kg

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.884,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.969,52 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Advance Dog Adult Mini Irk Köpek Maması 7,5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Adası Satıcı Ünvanı: ALPHA INTERNATIONAL E-TİCARET DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057050425100001 Vergi Kimlik Numarası: 0570504251
    Bu ürün Pet Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması 7,5 kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Advance Tavuklu Köpek Maması ile Köpeğini Sevindir

Yaşam serüveninizde size bir dost olarak eşlik eden evcil köpeğinizin bakımını gerçekleştirebilmeniz amacıyla özel olarak imal edilen bir mama ürünüdür. Advance küçük ırk yetişkin köpek maması dostunuzun rutin yaşamın akışı içinde ortaya çıkan beslenme gereksinimini karşılayabilmeniz için kullanışlılık sağlar. Sabah, öğle, akşam ve bu öğünlerin aralarında işlevli olarak yer alabilir. Bu sayede yoğun yaşamın akışı içinde köpeğinizin bakımını sağlayabilmenizi oldukça kolaylaştırır. Okul, iş, seyahat veya spor gibi rutinlerden dolayı köpeğinizin beslenme gereksinimine yeteri kadar zaman ayırmadığınızda işlevli olarak devreye girer. Advance küçük ırk tavuklu yetişkin köpek maması 7,5 kg kapasiteye sahip ambalajıyla sizlerle buluşur. Ambalajı pratik dokunuşlarla açılmaya elverişlidir. Bu sayede uğraşma nda açıp köpeğinizin mama kabına dahil ederek beslenmesini sağlayabilirsiniz. Kullanım kolaylığının yanı sıra kapasitesi sayesinde uzun ömürlü deneyim sunar. .

  • 8 Ay-8 Yaş Kullanımına Uygun
  • Tavuk Eti ve Pirinç Bileşenleri İçerme
  • Hücre Yaşlanmasını Geciktirici Etki

Doğal Kaynak Zenginliği Advance Küçük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması

Advance küçük ırk köpek maması özel koşullarda doğal olarak elde edilen hayvansal ve bitkisel kaynakların bileşiminden meydana gelir. Bu sayede birçok doğal bileşenin zengin niteliklerinden yararlanmanıza olanak tanır. Mamanın temel elementleri arasında öne çıkanlardan birini tavuk eti oluşturur. %20 oranıyla mamanın içindeki malzemelerin arasında zirvede yer alanlardan biri olan et, mamanın lezzetine büyük ölçüde etki eder. Tokluk sağlamada ve besin değeri açısından da oldukça elverişli olan tavuk eti mamaya ismini vermede de önemli rol üstlenir. Kurutulmuş hayvansal proteinler ve yağlar açısından da oldukça zengin olan Advance küçük ırk tavuklu yetişkin köpek maması 7,5 kg içeriği kapsamında birçok bitkisel kaynak da yer alır. Pirinç %15 oranıyla bu kaynaklar arasında zirvede yer alır. Buğday, mısır, şeker pancarı kaynaklar da ona eşlik eder. .

Çeşitlenen Besin Değerleri ile Advance Küçük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması

223-545411 içinde özenle kümeslerde ve bahçede yetiştirilen kaynakların etkisiyle birçok doğal besin değeri ön plana çıkar. Bunlar arasında tavuk etinin ve ek hayvansal kaynakların etkisiyle protein değeri zirvede yer alır. Yetişkin küçük ırk köpeğinizin aktiviteleri diğer ırklara göre daha hızlı olabilir. Bu aktivitelerdeki hızlılığın etkisiyle köpeğinizin enerji gereksinimi de bir hayli fazla olabilir. Bunun için bu özel üretim mamanın içinde yer alan doğal kaynaklar vasıtasıyla ortaya çıkan enerji açığının pratik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. Proteinin yanı sıra mama, yağ oranı açısından oldukça yüksek miktar vaat eder. Bu sayede tokluk hissine kolayca alışabilir. Uzmanlar tarafından yapılan Advance küçük ırk tavuklu yetişkin köpek maması 7,5 kg yorumları mamanın vücut sağlığı açısında farklı işlevlerle katkı sağlaya taurin ve vitaminler açısından zengin olduğu yönündedir. .

Sevilen Advance Küçük Irk Tavuklu Yetişkin Köpek Maması

Yetişkinlere has mama, Advance küçük ırk yavru köpek maması türlerinden içinde barındırdıkları ve sunduğu katkılar yönünden ayrılır. Bu açıdan mamayı kullanırken ancak doğru kullanım talimatlarına uyduğunuz takdirde avantajları yüksek verimle deneyimlemeniz mümkün olabilir. Öncelikle köpeğinizin 8 ay-8 yıl yaş aralığından bulunduğunuzdan emin olmalısınız. Bu kriteri karşılamadığı takdirde köpeğiniz tüketme ve sindirim açısından çeşitli etkilerle karşı karşıya kalabilir. Küçük ırk köpeklerin çene ve diş yapısına uygundur. Bu açıdan gerek tüketme gerekse tokluk sağlama açısından birebirdir. İçinde barındırdığı proteinler sayesinde hücre yaşlanmasının önüne geçerek köpeğinizin genç görünmesine aracılık edebilir. Ayrıca protein oranı sayesinde köpeğinizin vücut formunun iyi olmasına da katkı sağlar. Sindirim sistemi üzerinde de etkili olan Advance küçük ırk tavuklu yetişkin köpek maması 7,5 kg fiyatı performans açısından idealliği temsil eder. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz, hemen sipariş verebilirsiniz.