Aktar Diyarı Civa 5 gr Orijinal

99,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aktar Diyarı Civa 5 gr Orijinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aktar Diyarı Satıcı Ünvanı: MY TEK BİLİŞİM GIDA İNŞAAT DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0626040553400016 Vergi Kimlik Numarası: 6260405534
    Bu ürün Aktar Diyarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Civa 5 gr Cam Şişede Orijinal Aktar Diyarı
Geri Bildirim Ver

Aktar Diyarı Civa 5 gr Cam Şişede Orijinal

Cıva, doğada Sinober olarak da bilinen Zincifre cevherinden elde edilen sıvı formdaki bir metaldir. Dünyadaki en kıymetli madenler arasında bulunan bu cevher, birçok sektörde endüstriyel üretimlerde temel madde olarak kullanılır. Orijinallik güvencesi ile sunulan Aktar Diyarı cıva cam şişe içerisinde 5 gram olarak size ulaşır. Gümüş renginde olan bu element oda sıcaklığında sıvı formunu koruyabilir. Kaynama noktası 357°C, ergime noktası ise -39°C ‘dir. Bu malzeme alanında uzman olan kişiler tarafından kullanılmalıdır. İnhibitör özelliği bulunan cıvanın buharı çok zehirlidir ve solunması durumunda hayati risk devreye girer. Ürünün herhangi bir kaza sonucunda yere dökülmesi veya etrafa saçılması durumunda yapılması ve yapılmaması gereken şeyler vardır. Eğitimsiz kişilerin kullanması tavsiye edilmez.

  • 13 derece üzeri saflık
  • Beyaz gümüş renk
  • Emniyetli cam şişe

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Özellikleri

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Özellikleri

Cıva, doğada elementel, organik veya inorganik yapılarda bulunur. İnorganik yapıda olan Aktar Diyarı cıva 5 g cam şişede orijinal ürün güvencesi ile size sunulur ve insan tüketimine uygun değildir. Akışkan bir kıvamı olan bu madde ağır ve zehirli bir metaldir. Buharlaşmış formunun akciğer tarafından solunması durumunda enzimler büyük zarar görür. Bu tür zararları nedeniyle barometre ve termometre gibi bilimsel aygıtlar içinde kullanılması yasaklıdır. Görüntü, yapı ve doku bakımından çok hassas olan bu element nadir bulunduğu için kıymetlidir. Bazı alanlarda endüstriyel ve kimyasal çözücü olarak değerlendirilir. Demiri çözemediği için ürünü cam şişe dışında demir kaplar içinde de muhafaza edebilirsiniz. Bazı tıbbi ilaçlarda da kullanılan bu ürün ağır kimyasalların ham maddelerinden biridir. Yüzey gerilimi yüksek olan bu madde ile deney ve araştırma yapabilirsiniz.

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Fiyatları

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Fiyatları

Ayna sırlama işleminin ana malzemesi cıvadır. Kuyumculuk sektöründe altının, gümüşün ve platinin cevherlerinden ayrıştırma işleminde temel elemandır. Yüksek iletkenliğe sahip olan cıva elektrik ve elektronik ürün imalatında çok sık kullanılır. Vakumlama üniteleri, pil, batarya, redresör, elektrik devre anahtarları, floresan, kozmetik, dezenfektan, deri, keçe gibi ürünlerin içinde de yer edinir. Tıpta da geniş bir yeri olan bu madene en çok diş yapımında amalgam dolgu malzemesi olarak rastlanır. Tarım ve zirai faaliyetlerde de kendine yer bulan bu ürün her zaman çok dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Aktar Diyarı cıva 5 g cam şişede orijinal fiyatı avantajlı indirim kampanyaları ve özel fırsatlar sayesinde uygun rakamlarla sunulur. Denemelik olarak da değerlendirebileceğini 5 gramlık cam şişeyi satın alarak istediğiniz test, kontrol ve deneyi yapabilirsiniz.

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Yorumları

Aktar Diyarı 5 g Cam Şişede Orijinal Cıva Yorumları

Bu maddenin bazı halleri doğada mevcut olsa da bazı halleri de insan, hayvan, su kaynakları ve bitki örtüsü üzerinde toksik etki gösterir. Bu nedenle iyi bir analiz yapılması da şarttır. Aktar Diyarı cıva 5 g cam şişede orijinal yorumları ürünü satın alan profesyoneller tarafından Trendyol’da paylaşılır. Bu yorumları ve değerlendirme puanlarını inceleyerek hem orijinal yapı hem de etkinlik bakımından alınan sonuçları öğrenebilirsiniz. Olası bir kaza halinde ürün etrafa saçılırsa bölgenin hemen boşaltılması tavsiye edilir. Çıplak elle dokunulmamalı, enjektör veya elektrikli süpürge kullanılmamalıdır. Boncuk formunda dağılan ürün birleştirilerek toplanmalıdır. Toplanan ürün de pis su giderlerine atılmamalıdır. Ortam iyice havalandırılmalıdır. Saçılma olan bölgeye özellikle çıplak ayakla basılmamalıdır. Tekstil materyallerin üzerine saçılma olduysa korunaklı şekilde direkt çöpe atılması tavsiye edilir.