Altınay Şekerleme Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum 500 Gr

175 TL
(350 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Altınay Şekerleme Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınay Lokum Şekerleme Satıcı Ünvanı: HANDE ALTINAY ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0610345318
    Bu ürün Altınay Lokum Şekerleme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meşhur afyonkarahisar lokum mucidi adıyla bilinen marka altınay lokum ve şekerleme kalitesi doğallığı ve tazeliği ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize ulaştırıyoruz. Tüm ürünlerimiz, türk gıda kodeksine uygun olup tarım ve köyişleri bakanlığı'nın izni ile üretilmektedir. Ürünlerimizde glikoz ve benzeri katkı maddeleri kullanılmamakta ve %100 toz şeker ile üretilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Altınay Şekerleme Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum 500 gr

Lokum, lezzetli tadı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Altınay Şekerleme Meşhur Afyon klasik manda kaymaklı lokum 500 gr, yumuşak ve taze yapısı ile lezzetli bir deneyim sunar. Orta kısmında bulunan manda kaymağı yüksek oranda protein ve kalsiyum içerir. Lokum, rulo şeklinde sarılır ve sarı rengi mevcuttur. Dış katmanı, Hindistan cevizi ile kaplanır. Manda kaymağı, nişasta bölümü ile birleşerek lezzetli bir uyum yakalar. Lokum ve manda kaymağı birbiri üzerinde dengeleyici bir etkiye sahiptir. Sahip olduğu kıvamı ile dişinize yapışmaz ve ağızda hızlı bir şekilde dağılır. Doğal içeriği ile lezzetli bir tat verir. Bu ürünü özel günlerde ve günlük olarak servis edebilirsiniz. İdeal boyutu ve zengin lezzeti ile sıcak içecek sunumlarında kullanabilirsiniz.

  • Zengin lezzet
  • Doğal ve sağlıklı
  • Pürüzsüz kıvam

Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Tadı ve Lezzeti

Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Tadı ve Lezzeti

Lokumun tarihi Osmanlı mutfağında başlar. Derin kültürel geçmişi bulunur ve saray damağı olarak bilinir. Afyon meşhur lokum zengin tadı ile geleneksel bir ikramlık olarak tercih edilir. Aynı zamanda, enerji kaynağı olarak kullanılabilir. Vücudun enerji üretimini destekler ve aktif kalmasına katkıda bulunur. Lokum, vücudun enerji olarak kullandığı karbonhidratlar sınıfına dahildir. Gün içinde sahip olduğunuz enerjiyi korumanıza ve dinç hissetmenize yardımcı olur. Afyon kaymaklı lokum meşhur lezzeti ideal şeker oranı ile hafif bir tat sunar. Tamamen toz şekerden üretilir. Ayrıca, midenizi rahatsız etmez ve rahat bir sindirimi bulunur. Şişkinlik yapmaz. Bu özelliği ile günün çeşitli anlarında rahat bir şekilde yiyebilirsiniz. Canlı rengi ile parlak bir görüntüye sahiptir. Bu ürün glikoz, fruktoz ve sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermez. Böylece, güvenle yiyebilirsiniz.

Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Kıvamı

Meşhur Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Kıvamı

Lokum, esnek yapısı ile ısırılırken uzar ve kalitesini gösterir. Kaymaklı lokumu, misafirleriniz ve ev sakinleriniz için ikramlık olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca, profesyonel işletmeleriniz için mutfağınızda yer açabilirsiniz. Meşhur Afyon klasik manda kaymaklı lokum 500 gr, günlük olarak üretilir. Hediye paketine sarılı buz akülü kutu içerisinde size ulaşır. Soğuk zincir paketlemesi ile tazeliğini korur. Sahip olduğu hoş kokusuyla beğenileri toplar. Yumuşak dokusu ve tam kıvamında yapısı vardır. Bu ürün, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı üretim izni sertifikası ile güvenilirliğini kanıtlar. Üretim aşamasında koruyucu madde kullanılmaz. Aynı zamanda, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliğine uygunluğu mevcuttur. Güvenli ve sağlıklı bir lezzet sunar. Kaliteli içeriği ve doğal bir yapısı vardır. Altınay Şekerleme Meşhur Afyon klasik manda kaymaklı lokum 500 gr yorumlarını okuyabilir ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Fiyatı

Bütçenize Uygun Afyon Klasik Manda Kaymaklı Lokum Fiyatı

Lokum, midedeki ekşimeleri azaltır ve vücudu zararlı maddelerden arındırır. Enerji Altınay Şekerleme meşhur Afyon klasik manda kaymaklı lokum 500 Gr fiyat aralığı, ürünün sahip olduğu özellikler dikkate alınarak belirlenir ve size sunulur. Yüksek kaliteli gıda içeriği bulunur. Doğal içeriği ve ideal şeker aralığı ile etkili bir düzenleyicidir. Ürün, kan şekerini düzenler ve aşırı iştah problemlerinin çözülmesine katkı sağlar. Kan şekerinin düşmesini engeller ve ideal bir seviyeye ulaşmasına yardımcı olur. Sonuç olarak kaymaklı lokum, sağlığa faydaları olan bir tatlı çeşididir. Sahip olduğu aroması ile herkesin damak zevkine uygun olmayı hedefler. Ağır olmayan yapısı ile gün içinde rahatlıkla yiyebilirsiniz. Aynı zamanda, pürüzsüz kıvamı ile ağzınızda hafif bir tat bırakır. Siz de bu ürünü, Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.