Altınbaş Burç Yengeç Bileklik

Ürün Bilgileri

Altınbaş Burç Yengeç Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :BLYENGEC-01-24737 | Maden :Altın | Renk :Sarı | Ayar :14 | Ağırlık :0.51 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Zarif ve duygusal karakterleriyle ön plana çıkan yengeç burcu kadınları takı tercihlerinde daima sadelikten yana tercihlerde bulunur. Düz tasarıma sahip ve her stiliyle birlikte tercih edebilecekleri tasarımlara yönelen yengeç burçları takı kullanmaktan keyif alır. Yengeç burcu kadınları aynı zamanda aldığınız hediyelerin maddi değerlerine değil, içerdiği manevi değerine özen gösterir. Altınbaş imzası ile sizlere sunulan yengeç burcu sembolünün üzerinde yer aldığı bileklik modelini isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Hediye almaktan ve kendisini değerli hissetmekten keyif alan yengeç burcu kadınları için ideal bir seçenek arıyorsanız Altınbaş kalitesi ile sahip olabileceğiniz bileklik modelini tercih edebilirsiniz. Stili ile ön plana çıkmaktan ve güzel giyinmekten keyif alan yengeç burçları için ideal olan bileklik modeli astroloji tutkunlarına en iyi şekilde hitap edenlerdendir. Yengeç burcu sembolünün üzerinde yer aldığı bileklik tasarımı modern duruşuyla sizlerle bir araya getirilir. Zodyak’ın hassas yapıya sahip burçlarından olan yengeç burçlarından ilham alınarak tasarlanan bileklik modeli ile sizler de tarzınızın şıklığını en iyi şekilde dışarıya yansıtabilirsiniz. Özel ve şık bir parçayı sizlere sunan Altınbaş, kendinizi şımartabileceğiniz özel bileklik modeliyle sizlere eşlik eder. Sevdiklerinize karşı olan duygularınızı ve iyi dileklerinizi iletebilmenizi sağlayan bileklik modeli ile özel anlarınızı en iyi şekilde taçlandırabilirsiniz. Kendiniz veya sevdikleriniz için inceleyebileceğiniz yengeç burcu sembollü özel bileklik modeli güçlü kadınlara eşlik edebilecek yapısıyla dikkat çeker. Klasik, spor ve alternatif stillerin en iyi tamamlayıcıları arasındaki bileklik modeli ile girdiğiniz her ortamda stiliniz ile öne çıkabilirsiniz. Şıklığınızı vurgulayabileceğiniz bileklik tasarımı Altınbaş’ın mücevher alanındaki uzmanlığını en iyi şekilde yansıttığı seçeneklerdendir. Tasarımındaki ayrıntıları ile göz kamaştıran bileklik modeline sahip olarak mücevher koleksiyonunuzu renklendirebilirsiniz. Özel günlerdeki kombinlerinize eşlik edebilecek bileklik modeli aynı zamanda günlük yaşantınızdaki tarzınıza da uyum sağlar. Kullanabileceğiniz diğer aksesuarlarınız ve kıyafetleriniz ile eşsiz bir uyumluluk yakalayabilen bileklik modeli ile günün her anında kendinizi daha özel ve şık hissetmeye başlayabilirsiniz. Sizler de manevi değeri yüksek bir takı arıyorsanız yengeç burcu sembollü bileklik modelini tercih edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver