Appetite Yetişkin Kuzulu Köpek Maması 3 Kg

213,90 TL
(71,30 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Appetite Yetişkin Kuzulu Köpek Maması 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • APPETİTE YETİŞKİN KUZULU KÖPEK MAMASI 3 KG

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Appetite Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 3 kg

Gıda, dünyada var olan her canlının ihtiyacıdır. İyi beslenmek hayatta kalmak ve kaliteli yaşamak için önemlidir. Appetite köpek maması, yetişkin köpeklerin günlük gıda ihtiyacını karşılar. Yetişkin köpeklerin sağlıklı gelişimini destekleyen ve günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamak için üretilen, kuzu etli köpek maması beğeni toplar. Köpeğinizin yaşamını sağlıklı geçirmesini destekler. Günlük mama ihtiyacını sağlıklı ve vitaminli bir şekilde karşılar. İçerdiği vitamin ve mineraller ile bağışıklık sistemini düzenler ve tuvalet alışkanlığını oluşturur. Aynı zamanda köpeğinizde oluşan kötü kokuların oluşumunu engeller ve sağlıklı beslenmesini sağlar. Bu ürünün içerdiği E vitamini doğal antioksidan kaynağıdır ve bağışıklık sistemini düzenler. Bu ürün, köpeğinizin vücudundan zararlı maddeleri uzaklaştırır. Aynı zamanda bu ürün köpeğinizin kas ve tüy sağlığı için de yararlıdır.

  • Kırmızı et
  • Yetişkin
  • 3 kg boyut

Yetişkin Kuzu Etli Köpek Maması Faydaları

Yetişkin Kuzu Etli Köpek Maması Faydaları

Köpek dostlarınızın sağlıklı bir şekilde beslenmesini istersiniz. Bu ürün protein kaynağı olup köpeğinizin sağlıklı olmasını sağlar. Bu ürün, içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde enerji ihtiyacını karşılar ve metabolizmanın sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu mamanın içeriğinde işlenmiş kuzu proteini, işlenmiş hayvansal protein, tahıllar, tavuk yağı, ciğer aroması, tuz, A vitamini, D vitamini ve E vitamini yer alır. Aynı zamanda mineraller ve antioksidanlar bulunur. Dostunuzun vücudundan zararlı maddeleri arındırır. İçerdiği bu vitaminler sayesinde tüyleri sağlıklı olur ve deri altındaki yara oluşumlarını engeller. Kuzu eti içeriği ile köpeğinizin kötü kokmasını engeller ve ağız kokusu yapmaz. Aynı zamanda tüylerindeki dökülmeleri engeller ve diş gelişimini hızlandırır. Appetite kuzu etli yetişkin köpek maması 3 kg her öğünde kullanılır ve ürün uzun süreli kullanım için uygundur.

Pratik Yetişkin Kuzu Etli Köpek Maması Kullanımı

Pratik Yetişkin Kuzu Etli Köpek Maması Kullanımı

Köpeğinizin gelişimi ve hastalıklardan uzak kalması için doğru mamayı seçmek gerekir. Kuzu etli yetişkin köpek maması sağlıklı içeriği ile tercih edilen bir üründür. Bu ürün vitaminler mineraller ve antioksidanlar içerir ve oldukça faydalıdır. Bu ürünün vitaminler içermesi ve yararlı olması dışında nasıl kullanılacağı da önemlidir. Köpeğinizin vücut ağırlığına göre mama vermeniz gerekir. 1-5 kg bir köpeğe 45 ila 140 gr kadar mama verimelidir. 5-10 kg bir köpeğe ise 160 ila 235 gr arasında mama verilmelidir. Köpeğinize ne kadar mama vereceğiniz ve ölçüsü köpeğinizin sağlığı için büyük önem taşır. Günlük beslenme miktarı köpeğinizin sağlık durumuna boyutuna ve kilosuna göre değişiklik gösterir. Bu ürünün kuru serin, böcek ve haşereden uzak yerde saklanmalıdır. Aynı zamanda kuru mama taze su ile birlikte verilmelidir.

Uygun Appetite Kuzu Etli Köpek Maması Fiyatı ve Yorumları

Uygun Appetite Kuzu Etli Köpek Maması Fiyatı ve Yorumları

Appetite kuzu etli yetişkin köpek maması 3 kg fiyatı kullanım alanları ve faydaları göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, sahip olduğu vitamin ve mineraller ile birlikte köpeğiniz için faydalıdır ve dostunuz için birçok avantaja sahiptir. Köpeklerinizin sağlıklı büyümesini sağlar ve tüm besin ihtiyaçlarını karşılar. Aynı zamanda köpeğinizin günlük enerji ihtiyacını karşılayarak metebolizmasının düzenlenmesine destek olur ve tuvalet alışkanlığı kazandırır. Ürünün içerdiği antioksidan sayesinde bağışıklık sistemini düzenleyerek köpeğinizi hastalıklara karşı korur. İçerdiği vitaminler sayesinde tüylerinin daha sağlıklı olmasını sağlar ve derinde oluşan deformasyonlara iyi gelir. Bu ürün köpeklerin sağlıklı bir gelişim süreci geçirmesi ve günlük besin ihtiyaçlarının karşılanması için zengin bir içerik ile üretilir. Appetite kuzu etli yetişkin köpek maması 3 kg yorumlarına Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilir, siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.