Apple Magsafe Battery Pack Magsafe Özellikli Kablosuz Powerbank Mjwy3tu/a

3.399 TL

Ürün Bilgileri

Apple Magsafe Battery Pack Magsafe Özellikli Kablosuz Powerbank Mjwy3tu/a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KimSatar Satıcı Ünvanı: BOĞAZİÇİ TEKNOLOJİK ÜRÜNLER VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179062932300013 Vergi Kimlik Numarası: 1790629323
    Bu ürün KimSatar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple magsafe 1460 mAh kapasitesi ile uzun süreli şarj imkanı sunar. Giriş gerilimi 9V olarak çalışır.
  • Apple magsafe battery pack 342 gram ağırlığı ile kolay taşınma fırsatı sunar. Aynı zamanda giriş akımı 3A olarak işlev görür.
  • Apple magsafe şarj aygıtı üzerinde bulunan doluluk göstergesi ile ne kadar dolu olduğunu gösterir.
  • Powerbank magsafe hızlı şarj girişi ile cihazların hızlı şarj ile batarya dolumunun yapılmasını sağlar. Hızlı şarj girişi 9V/3 A akıma sahiptir.
  • Magsafe özellikli powerbank lityum iyon filtre ile güvenilir batarya dolumu gerçekleştirir.
  • Magsafe kablosuz powerbank kablosuz şarj standardı olarak Qi özelliğe sahiptir. Eş zamanlı şarj işlemini gerçekleştirebilir.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 3000 - 7900
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 100-149 gr
Geri Bildirim Ver

Apple Magsafe Battery Pack

Apple MagSafe battery pack, Apple tarafından geliştirilen ve MagSafe teknolojisi entegre edilerek zengin bir donanıma sahip olan taşınabilir bir şarj cihaz sistemidir. Pratik ve ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir şekilde kullanılabilen ve istediğiniz yere taşıma özelliğine sahip olan bu akıllı cihaz, kablo aracılığı olmadan telefonuzu daha kolay bir şekilde şarj etmenize olanak tanır.

  • MagSafe teknolojisi

  • Taşınabilir tasarım

  • Hızlı şarj desteği

Apple MagSafe Battery Pack Özellikleri

Apple MagSafe Battery Pack ÖzellikleriApple MagSafe battery pack özellikleri incelendiğinde MagSafe teknolojisi sayesinde kablo aracılığı olmadan hızlı ve pratik bir şekilde şarj işlemini gerçekleştirmesi ön plana çıkar. İphone 12 serisi ile uyumlu bir şekilde kullanılabilecek yapıya sahip olan şarj cihazı, manyetik yapısı sayesinde oldukça sağlam ve güvenilir bir bağlantı seçeneği sunar. Geniş bir bataryaya sahip olan bu akıllı şarj cihazı, tek seferde telefonunun birden fazla şarj edilmesine olanak tanır. İphone'u ekstra şarjla doldurmanıza yardımcı olan bu cihaz, şık ve ince tasarımı sayesinde kolayca taşınabilir. Cebinizde, çantanızda ya da elinizde rahatça taşıyabileceğiniz bu cihaz, günlük kullanımlar için ideal sonuçlar sunar. Kablosuz şarj özelliği sayesinde kablo karmaşasından ya da bağlantı sorunundan kurtaran akıllı şarj cihazı, yüksek güvenlikli sistemi sayesinde özellikle Apple ürünlerinde yüksek performans gösterir.

Apple MagSafe Battery Pack Kullanımı

Apple MagSafe Battery Pack KullanımıGünlük kullanım için ideal özelliklere sahip olan batarya, özellikle tatil, iş gezintileri, uzun süreli yolculuklar gibi durumlarda etkili bir kullanım sunar. Bir kez doldurulduğundan akıllı cihazların daha uzun süre şarj olmasını destekleyen powerbank, yoldayken ya da seyahat sırasında ekstra şarj imkânı sunarak telefonunuzu daha uzun süre aktif bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Manyetik bağlantı özelliği sayesinde son derece pratik ve kolay kullanıma sahip olan bu akıllı cihaz, MagSafe teknolojisi sayesinde iPhone cihazların arkasına manyetik olarak bağlanır. Battery pack bağlandığında, otomatik olarak şarj işlemine başlar. Hızlı bir şekilde şarj işlemini destekleyen ve uzun süreli kullanım sunan bu cihaz, ekstra zaman kazandırması sebebiyle birçok kullanıcıdan tam not alır. Taşınabilir yapısı sayesinde okulda, iş yerinde, dışarda ya da diğer aktivitelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz işlevselliği yüksek bir üründür.

Apple MagSafe Battery Pack Fiyatı ve Yorumları

Apple MagSafe Battery Pack Fiyatı ve YorumlarıApple MagSafe battery pack, iPhone kullanıcıları için pratik, hafif ve şık bir şarj dolum cihazı olarak bilinir. MagSafe teknolojisi kullanılarak tasarlanan bu cihaz, kullanıcıya kolay ve güvenli bir kullanım deneyimi sağlar. Taşınabilir özelliği sayesinde geniş kullanım alanına sahip olan battery pack, özellikle manyetik bağlantısı sayesinde kablo aracılığı ve karmaşası olmadan pratik ve güvenli bir kullanım sunar. Hızlı şarj özelliği sayesinde Apple marka akıllı telefonların daha hızlı bir şekilde şarj olmasına yardımcı olur. Akıllı şarj cihazı, kullananların mobil cihazlarını güçlendirmelerine yardımcı olmanın yanı sıra günlük cihaz kullanımının artmasını ve yaşamın kolaylaşmasını destekler. Prize bağlı olmadan, dilediğiniz zaman ve yerde akıllı telefonlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde şarj etmenize olanak tanır. Apple MagSafe battery pack yorum bölümünü inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Apple MagSafe battery pack fiyat bilgisine ise Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.