asonic AS-P10 Powerbank Taşınabili Pil Şarj Cihazı 10000 mAh 2 USB Beyaz

440 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
575,64 TL

Ürün Bilgileri

asonic AS-P10 Powerbank Taşınabili Pil Şarj Cihazı 10000 mAh 2 USB Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZABİTOĞLU BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: TURGAY ALTUNIŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0670236960
    Bu ürün ZABİTOĞLU BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asonic AS-P10 taşınabilir şarj aleti kapasitesi 10000 mAh şeklindedir. Toplam gücü ise 10.5 W’dır.
  • Lityum Polimer pil tipine sahip olan 10.000 mAh powerbank, şarj sorununuzu ortadan kaldırır. Kısa sürede şarj olur ve telefonunuzu defalarca şarj etmenizi sağlar.
  • Taşınabilir telefon şarj aleti doluluk göstergesine sahip olduğundan doğru zamanda şarj etmenizi sağlar.
  • Gösterge ve LED aydınlatmalarıyla desteklenen Asonic AS-P10 4 seviyeli LED göstergesi sayesinde pil doluluk durumunu kolayca takip etmenize yardımcı olur.
  • Hızlı şarj çıkışına sahip Asonic 10.000 mAh powerbank, 5V/2.1A çıkış akımına sahiptir.
  • Şık görünümlü ve dayanıklı bir tasarımla üretilen 10.000 mAh taşınabilir şarj aleti, sadece 216 gram ağırlığındadır. Bu sayede her yere kolayca taşınabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Pil Gücü (mAh) 2800 ve üstü
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • USB Çıkış Sayısı 2
  • Ağırlık 200 gr ve üzeri
  • Hızlı Şarj Var
Geri Bildirim Ver

Asonic AS-P10 Waguun 10000 mah 2* USB Output Powerbank Beyaz Taşınabilir Pil Şarj Cihazı

Asonic Waguun AS-P10 10000 mAh 2* USB output powerbank beyaz kutu içeriğinde birer adet taşınabilir şarj cihazı, bağlantı kablosu ve kullanma kılavuzu mevcuttur. Ürünü 27 cm uzunluğundaki kendi kablosuyla kullanabilirsiniz. Dilerseniz uygun girişe sahip farklı kabloları da tercih edebilirsiniz. Birden fazla cihazı aynı anda şarj eden ürün, ortak kullanıma uygundur. LCD panel sayesinde şarj seviyenizi görebilirsiniz. Bu powerbank, ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. Son derece sağlam bir yapıya sahip olan bu şarj aletini uzun yıllar boyunca güvenle kullanmanız mümkündür.

  • 10000 mAh güç
  • Lityum batarya
  • Tüm telefonlarla uyumlu

Asonic Waguun 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazının Özellikleri

Asonic Waguun 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazının Özellikleri

Asonic Waguun AS-P10 10000 mAh 2* USB output beyaz powerbank, hızlı şarj özelliğine sahiptir. Kısa süre içinde dolum sağlayan bu taşınabilir aygıt sayesinde her yerde telefonunuzu ya da tabletinizi hızla şarj edebilirsiniz. Böylece dışarıdayken de telefonunuzu şarjınızın bitmesinden korkmadan özgürce kullanma şansı yakalarsınız. Asonic Waguun AS-P10, yaklaşık olarak bir akıllı telefon ile aynı ölçülere sahiptir. Cihazın genişliği 65, yüksekliği 135, derinliği ise 15 mm’dir. Küçük boyutları ve kompakt tasarımı sayesinde cihazın taşınması son derece kolaydır. Bu şarj aletini tüm çantalarınızda, cebinizde hatta elinizde bile taşımanız mümkündür. Beyaz rengiyle sade ve zarif görünen bu alet, her renk telefona ve kılıfa uyum sağlar. Bu ürün, akıllı telefonu andıran tasarımıyla kaba bir şarj aleti değil, şık bir aksesuar görünümüne sahiptir.

Asonic Waguun 2 USB Beyaz Powerbank Kullanışlı mıdır?

Asonic Waguun 2 USB Beyaz Powerbank Kullanışlı mıdır?

Asonic Waguun AS-P10 beyaz powerbank; type-c, lightning ve micro 5pin girişlerle uyumludur. Asonic taşınabilir şarj cihazını bu girişlere sahip tüm bağlantı kablolarıyla kullanmanız mümkündür. Ürünün uyumlandığı çıkışlar ise 2.1 A ve 1 A’lik USB’lerdir. İlgili giriş ve çıkışlara sahip herhangi bir bağlantı kablosu ile bu şarj cihazını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün, tüm telefonlara uyum sağladığı için herkesin tercih edebileceği kullanışlı bir şarj aletidir. Bu sayede ürün, ortak kullanıma uygun hâle gelir. Ayrıca bu özellik ürünün birden fazla telefona sahip bireyler için de son derece ideal bir tercih olmasını sağlar. Asonic Waguun AS-P10 beyaz powerbank, yalnızca telefonlarınızla kullanabileceğiniz bir güç kaynağı değildir. Telefonların yanı sıra bilgisayar ve tablet gibi pille çalışan diğer cihazlarınızın bataryasını da bu ürünle doldurmanız mümkündür.

Asonic Waguun AS-P10 Output Powerbank Dayanıklı mıdır?

Asonic Waguun AS-P10 Output Powerbank Dayanıklı mıdır?

Asonic 10000 mAh powerbank, kaliteli lityum batarya ile üretilir. Yorulmayan lityum piller, cihazın defalarca kullanıldıktan sonra bile ilk günkü performansını sergilemesine yardımcı olur. Dış gövdesinde de kaliteli materyaller kullanılan taşınabilir şarj cihazının dayanıklılığı oldukça yüksektir. Sağlam yapısı sayesinde bu ürün, düşme veya çarpma gibi deformasyona yol açabilecek darbelerden etkilenmez. 10000 mAh güce sahip Asonic Waguun AS-P10 ile bataryanızı defalarca doldurmanız mümkündür. Powerbank cihazınızı bir kez tamamen doldurduktan sonra telefonları iki, MP3/4 çalarınızı ise 6 defa şarj edebilirsiniz. Asonic AS-P10, tablet bilgisayarınızı ise bir defa tamamen şarj etmenizi sağlar. Bu rakamlar, şarj aletinin cihazlarınızın bataryasını %0’dan %100’e çıkarma sayısıdır. Örneğin, telefonunuzun pilini %20-30 düzeyindeyken şarj ediyor ve %100 olmasını beklemiyorsanız bu powerbank ile ikiden fazla dolum yapmanız mümkün olur. Dilerseniz Asonic Waguun AS-P10 10000 mAh 2*USB output powerbank beyaz yorum kategorisini ziyaret ederek kullanıcı görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu taşınabilir şarj cihazını Trendyol’dan kolay ve hızlıca satın alabilirsiniz.