B5 Çerez 16'lı Karışık Kuruyemiş - Tatlı Sohbet 500 gr

251 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

B5 Çerez 16'lı Karışık Kuruyemiş - Tatlı Sohbet 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: B-5 Satıcı Ünvanı: B-5 DIŞ TİCARET VE GIDA SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127004712800013 Vergi Kimlik Numarası: 1270047128
    Bu ürün B-5 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B5 Cerez Karışık Kuruyemiş - Tatlı Sohbet - seçkin anlarda paylaşmak için ideal lezzet. Film veya oyun gecelerinizden dışarıdaki aktivitelerinize, arkadaş ve aile buluşmalarınıza kadar her anı eğlenceyle doldurmak için lezzetli bir atıştırmalık seçeneğidir. Bu özel kutu, keyifli bir şekilde tüketilebileceği çeşitli sosyal ortamlara uygun bir lezzet sunar. Film gecelerinizde lezzetli atıştırmalıklarla dolu bir kutu, film keyfinizi daha da özel kılabilir. Oyun gecelerinizde ise eğlence dolu aromalarıyla B5 Cerez, oyun heyecanınıza lezzet katar. Dışarıdaki aktivitelerde, pikniklerde veya yürüyüşlerde bu cep boyu pratik paketler, açık havada geçirdiğiniz zamanları daha keyifli hale getirir. Arkadaşlarınız ve ailenizle buluşmalarınızda B5 Cerez Karışık Kuruyemiş, samimi sohbetlerin, kahkahaların ve keyifli anıların vazgeçilmez bir parçasıdır. B5 Cerez ile her an, lezzetli bir buluşmaya dönüşebilir! İçindekiler: Bu ürün 4 adet fındık & üzüm, 4 adet crispy leblebi, 4 adet soslu mısır, 2 adet antep fıstığı ve 2 adet yerfıstığı paketinden oluşmaktadır. Bu ürün eser miktarda diğer kuruyemişler, badem, ceviz, kaju fıstığı ve buğday gluteni içerebilir. / This product may contain traces of other nuts, almonds, walnuts, cashew nuts, and wheat gluten.
Geri Bildirim Ver