BonaCibo Kuzu Etli Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 15 Kg

1.550 TL
(103,33 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.624,44 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BonaCibo Kuzu Etli Ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TemizmamaShop Satıcı Ünvanı: Z KARGO KURYE TAŞIMA DAĞITIM DEPOLAMA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996099633200001 Vergi Kimlik Numarası: 9960996332
    Bu ürün TemizmamaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz çuval içerisinde 15kg kendi ambalajı içerisinde gönderilmektedir. Kesinlikle dökme mama değildir. BonaCibo Puppy Lamb & Rice, optimum düzeyde protein, yağ ve karbonhidrat dengesi ile köpeğinizin metabolizma ve kemik gelişimini destekleyerek sağlıklı büyümesi için formüle edilmiştir. Köpeklerde beslenmeye bağlı alerjilere en fazla sebep olan sığır eti, süt ürünleri ve buğday içermeyen formülü ile hipoalerjeniktir. Ayrıca besin maddesi olan tahılı düşük miktarda içererek yavru köpeğinizin sağlıklı olarak yaşamını sürdürmesine yardımcı olur. Kuzunun mükemmel lezzetini tercih eden ve hassas sindirim sistemine sahip yavru köpekler için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş Kuzu Proteini (%29), Hidrolize Kuzu Proteini (%21), Baldo Pirinç (%18), Mısır, Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu, Bira Mayası, Hamsi Yağı, Harnup, Nükleotit Maya Proteini, Kurutulmuş Şeker Pancarı, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu, Yaban Mersini Tozu, Avizeağacı Özütü, Pisilyum, Kadife Çiçeği Tozu. Hipoalerjenik
  • Sığır eti, süt ürünleri ve buğday içermez.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver

Bonacibo Puppy Lamb Rice Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15 kg

Sahibine olan sadakati ile sevilerek bakılan hayvanların başında köpekler gelir. Sahiplenilen ve bakılan köpeklerin tüm ihtiyaçlarını içinde barındıran Bonacibo köpek maması iyi bir besin kaynağıdır. Hayvanlar günlük vitamin, mineral ve protein ihtiyaçlarını yedikleri kuru mamalardan karşılar. Köpeğin cinsi, yaşı, özel durumlarına yönelik mama tercihi yapılır. Pratik olarak hazırlanabilen ve sağlıklı gıdalarla beslenmeleri gerekir. Özellikle yavru köpeklerin gelişimlerini destekleyici mama tüketmeleri oldukça önemli bir noktadır. Bonacibo puppy lamb rice kuzu etli yavru köpek maması 15 kg ürünü yavru köpeğinizin gelişimini destekler. Köpeğinizin yemekten hoşlandığı mamayı seçmek onun iyi beslenmesi için önemlidir. Kuzu etli mama, yavru köpeklerin severek tükettiği bir besin kaynağıdır.

  • Hassas sindirim sistemine yardımcı
  • Vitamin ve mineral kaynağı
  • Kuzu etli protein

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Özellikleri

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Özellikleri

Hassas sindirim sistemine sahip olan yeni doğmuş veya yavru bir köpek için tercih edilen mamanın özelliklerinin incelenmesi gerekir. Bonacibo yavru köpek maması yavru, hassas sindirim sistemine sahip ve emziren hayvanlar için kullanılabilir. Ürün, optimum düzeyde protein, yağ ve karbonhidrat içerir. İçerisindeki tüm maddeler köpeğinizin metabolizmasına uygun, gelişimini destekleyici ve doyurucu besinlerdir. Köpeğinizin kemik gelişimini destekleyerek sağlıklı büyümesine yardımcı olur. Ürünün içeriğinde besin maddesi olan tahıl düşük seviyede tutularak denge sağlanır. Kuzu etinin mükkemmel lezzetine sahip olan ürünü, yavru köpeğiniz severek tüketir. Ürünün içeriğinde %29 kuzu eti proteini ve % 21 hidrolize kuzu proteini bulunur. Doyurucu olması için içerisinde % 18 baldo pirinç ve mısır vardır. Yavru köpeklerin mutlu ve sağlıklı yaşam sürmesi için gerekli olan tüm besin maddelerini içeren lezzetli bir mamadır.

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Faydaları

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Faydaları

Bonacibo emziren köpeklerin kaliteli süt üretimini artırır. Hipoalerjenik olan ürünün içerisinde sığır eti, süt ürünleri ve buğday yoktur. Bu sayede alerjik köpekler veya henüz alerjisi bilinmeyen yavru köpekler için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Köpeğinizin sağlıklı büyümüsine ve kemik gelişimine katkı sağlayarak uzun bir ömür sürmesine yardımcı olur. Formulündeki protein, mineral ve yağ dengesi ile evcil hayvanınızın metabolizmasının ideal oranda çalışmasını sağlar. İçerisinde yer alan bileşenler bağırsak sistemininde bulunan yararlı bakterileri besler ve zararlı bakterilerin etkisini azaltır. Böylece bağışıklık sistemini güçlendirir. Bonacibo puppy lamb rice kuzu etli yavru köpek maması 15 kg yorumları incelendiğinde ürünün deri ve tüy sağlığını koruyacak vitaminler içerdiği görülür. Ayrıca köpeğinizin sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmesine yardımcı olur. Eklem sağlığını destekleyici doğal glukozamin ve kondroitin maddelerini içerir.

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Fiyatları

Bonacibo Puppy Lamb Rice Yavru Köpek Maması Fiyatları

Köpek maması tercihi yaparken köpeğin yaşı, cinsiyeti ve özel durumlarına dikkat edilir. Özellikle yavru köpekler için lezzetli, gelişime yardımcı, alerjik besin maddelerini barındırmayan sağlıklı gıdalar tercih edilir. Ürün Omega 6 ve omega 3 yağ asitleriyle yavru köpeğinizin deri ve tüy gelişiminin tamamlanmasına yardımcı olur. Köpek maması fiyatları, içerisindeki besin maddelerinin kalitesine, ürünün ambalaj boyutuna ve mamanın özelliklerine göre değişir. Bonacibo kuzu etli yavru köpek maması pratik ve kolay bir şekilde hazırlanır. Köpeğinizin yaşamını sürdürebilmesi için günlük kalori ihtiyacını karşılar. 15 kg mama yavru köpek sahibi müşteriler için fırsat ürünüdür. Bonacibo puppy lamb rice kuzu etli yavru köpek maması 15 kg fiyatı bütçe dostu kampanyalarla müşterilere sunulur. Ürüne Trendyol üzerinden ulaşarak gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kolay bir şekilde satın alabilir, fiyat avantajlarıyla ürüne sahip olabilirsiniz.