Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası (6 Parça)

331,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası (6 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buffer Shop Satıcı Ünvanı: ATASAN GRUP EV GEREÇLERİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097075009200001 Vergi Kimlik Numarası: 0970750092
    Bu ürün Buffer Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Klozet Fırçası
Geri Bildirim Ver

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası (6 Parça)

Buffer matkap ucuna takılan temizleme fırçası (6 parça) ürünü derinlemesine temizlik yapmak isteyen ama bunu yaparken yorulan kişilerin imdadına yetişen bir üründür. Ev ya da ofis temizliklerinde ulaşılabilir olan yerler kolay bir şekilde temizlenir. Ama bazı yerler vardır ki hem ulaşması güçtür hem de büyük yorgunluklara neden olur. İnatçı ve zor çıkan banyo, mutfak lekelerini dönerli olan temizleme fırçaları ile giderebilirsiniz. Ürün 6 parçadan oluştuğu için temizlenecek bölgeye uygun olan aparatı kullanarak kolay bir şekilde temizlik yapabilmeniz mümkündür. Ürün temizliği kolaylaştırmaktadır.

 
  • 6 parça
  • Leke çıkarıcı
  • Kolay temizlik

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası Özellikleri

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası Özellikleri

Buffer matkap ucuna takılan temizleme fırçası özellikleri incelendiğinde farklı ebatlarda başlıklarının olduğu görülür. Büyüklü küçüklü olan bu başlıklar ulaşılması zor olan bölgeler düşünülerek tasarlanmıştır. Bükülebilir elastiki olan saplar temizlikte sizlere kolaylık sağlayacaktır. İstediğiniz açıyı verebilir ulaşamadığınız yerlere ulaşabilirsiniz. Fırçalar kendi ekseninde dönmektedir. Dönüş hızını kendiniz ayarlayabilirsiniz. İnatçı ve zor kirler için yüksek ayar kullanabilirsiniz. Başlık fırçaları sert yapıdadır. Böylelikle kirlerle mücadele etmesi de oldukça kolaydır. Ek uzatma parçasının üzerinde siyah bir silindir bulunmaktadır. Bu, aynı zamanda kilit mekanizmasıdır. Ucuna hangi parçayı takarsanız takın kilitleme yaparak başlığı sabitlemektedir. Mutfaktaki yer etmiş olan yağ lekelerini gidermek oldukça zordur. Özellikle fayans araları, derzler, aspiratör ara boşluklarını elinizle temizlemek zor olacaktır. Bu temizlik fırçasıyla rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Her evde bulunması gereken ürünler arasındadır

 

Buffer Matkap Ucu Fırçası Kullanımı

Buffer Matkap Ucu Fırçası Kullanımı

Buffer matkap ucuna takılan temizleme fırçası oldukça kolay kullanıma sahiptir. Temizlik yapılacak yere uygun olan başlığı takarak kolay bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Lavabo tıkanıklığı birçok kişinin korkulu rüyasıdır. Tıkanan lavabolar için birçok yöntem denenir. Ama hiçbiri sonuç vermez. Geçici olan bu çözümler bir süre lavaboyu rahatlatıyor izlenimi verse de kesin çözüm değildir. Matkap ucuna takılan temizleme fırçanızla lavabo giderlerini temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda halı, koltuk, zemin temizliklerinde de kullanılmaktadır. Halı ve koltuk temizlemenin zor olduğunu düşünenler bu ürünle oldukça kolay olduğunu görecektir. Kolay kolay deforme olmayan fırça yapısına sahiptir. Her temizlikten sonra fırçaları yıkayarak sonraki temizliğe hazırlayabilirsiniz.

 

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası Fiyatı

Buffer Matkap Ucuna Takılan Temizleme Fırçası Fiyatı

Araba temizliklerinin rutin aralıklarla yapılması gerekir. Araba koltuğunun ara kısımlarının temizlenmesi oldukça zordur. Ulaşamadığınız yerlere eriştiğinizde kolay bir şekilde temizlediğinizi de göreceksiniz. Hatta pasta cila işleminde de bu ürünü kullanabilirsiniz. Hem ev hem ofis hem de araba temizliğinizi kolay bir şekilde yapmak, ulaşamadığınız yerlere ulaşmak, temizliği zevkli bir hale getirmek için ürünü alabilirsiniz. Buffer matkap ucuna takılan temizleme fırçası 6 parça fiyatı oldukça makul seviyededir. Size sağladığı avantajlar ve kolaylıklar düşünülürse fiyat performans ürünü olduğu söylenebilir. Uzun yıllar özelliğini kaybetmeden kullanabileceğiniz bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Kendiniz ve sevdiğiniz kişiler için gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Zemin, fayans, petek araları, pencere boşlukları, lavabo, küvet, halı, koltuk temizlikleri matkap ucuna takılan temizleme fırçası ile oldukça kolaydır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Buffer matkap ucuna takılan temizleme fırçası 6 parça yorumlarını Trendyol'dan okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. .