CETRIS 1lt Sıvı Beyaz Sabun, Bildiğiniz Sabun 3'lü Set

309 TL
(103 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CETRIS 1lt Sıvı Beyaz Sabun, Bildiğiniz Sabun 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEY KOZMETİK ve REYYAN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MEY KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620040507900014 Vergi Kimlik Numarası: 6200405079
    Bu ürün MEY KOZMETİK ve REYYAN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CETRIS SIVI BEYAZ SABUN ile yıkanabilir tüm sert yüzeyler (ahşap, mermer, granit vb.), hassas çamaşırlar, tül, perde yıkama, döşeme ve koltuk temizliği için idealdir. Yüzeyleri temizleyip, kir ve tozlardan arındırırken, zararlı madde kalıntısı bırakmaz. Bitkisel yağlardan, geleneksel yöntemlerle üretilmiştir. Bu sayede çocuklarınıza ve hayvan dostlarınıza en güvenli temizliği sağlayabilirsiniz. Bildiğiniz sabun kokusuyla sizi geçmişe götürür. Geleneksel beyaz sabun ile yapabildiğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Anneanne usülü dolap kokusu olarak kullanmak hariç. :) ama isterseniz bir de dolaplarınızı Cetris Sıvı Beyaz sabun ile temizlemeyi deneyin. Aynı etkiyi alacağınızdan eminiz. CETRIS Sıvı Beyaz Sabun 3'lü set ile birlikte doğal temizlik artık çok kolay ve ucuz. Artık doğal temizlik ürünleri yapmak için zaman harcamanıza gerek yok çünkü biz sizin yerinize yaptık.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver