Çiftçiler Fındık Yağı 5 Litre

899 TL
(179,80 TL / lt)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çiftçiler Fındık Yağı 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiftçiler Yağ Satıcı Ünvanı: ÇİFTÇİLER YAĞ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0254004605200020 Vergi Kimlik Numarası: 2540046052
    Bu ürün Çiftçiler Yağ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiftçiler Yağ, 1965 yılında kurulmuş ve özel sektörde ilk fındık yağı üreticilerinden biri olmuştur. Yıllar boyunca edindiği tecrübe ve bilgi sayesinde, kalitesini her gün geliştirmeyi hedeflemiştir. Çiftçiler Rafine Fındık Yağı, özel rafinasyon işlemi sayesinde daha uzun süre dayanabilir ve daha yüksek bir yanma noktasına sahip olabilir. Bu, yemek yaparken daha sağlıklı ve güvenli bir yağ kullanabileceğiniz anlamına gelir. Çiftçiler Rafine Fındık Yağı, doymamış yağ asitleri bakımından zengindir ki bu sağlıklı bir diyet için önemlidir. Ayrıca antioksidanlar ve E vitamini açısından da zengin bir kaynaktır. Bu bileşenler, yüksek oleik asit içeriği sayesinde kalp sağlığına faydalı olabilir, hücreleri koruyabilir ve kanser gibi hastalıkların riskini azaltabilir. Rafine fındık yağı, sağlıklı bir yağ kaynağı olarak tercih edilir ve diğer yağlar gibi yemekte kullanılabilir. Salata sosları, marine etmek için ve diğer yemeklerde ideal bir seçenektir. Çiftçiler Rafine Fındık Yağı, kaliteli ve sağlıklı bir yağ kaynağı arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Kalp sağlığınızı korumak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için, günlük yemeklerinizde Çiftçiler Rafine Fındık Yağı’nıtercih edebilirsiniz. Ürün İçerik Bilgisi: %100 Rafine Fındık Yağıdır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Fındık Yağı
Geri Bildirim Ver