CleanTurk Mesasol Ağır Yağ Çözücü Ve Sökücü Sanayi Endüstri Fırın Jant Yağ Temizleme Boyaya Zarar Vermez Sprey

333 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CleanTurk Mesasol Ağır Yağ Çözücü Ve Sökücü Sanayi Endüstri Fırın Jant Yağ Temizleme Boyaya Zarar Vermez Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Kimya Satıcı Ünvanı: MESA DEZENFEKTAN KİMYA ENDÜSTRİYEL VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619106756400001 Vergi Kimlik Numarası: 6191067564
    Bu ürün Mesa Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En İyi Yağ Sökücü ve Çözücü olarak en çok tercih edilen ürünlerimiz arasında olan Mesasol Ağır Yağ Çözücü ürünümüz boyaya zarar vermeden yüzeydeki en ağır yağları bile mükemmel bir etkiyle temizler. Araç krom ve alüminyum parçalar, jant, tır, branda, sanayi alanında, gıda sektöründe, evlerinizde, fırın içi temizlemede, sanayi makineleri gibi birçok alanda Mesasol Ağır Yağ Çözücü ve Sökücü ürününü kullanabilirsiniz. En iyi yağ sökücü Mesasol sanayide 20 yıldır bir fiil sattığımız yağ sökücüler arasındadır. Sanayi yağlarını kolaylık ile temizlemekde olan gücü bilinmekteydi. Gelen talepler doğrultusunda küçük sanayiler ve küçük işletmeler ulaşabilsin diye 500 Ml ev tipi boyutu ile ulaşılabilir kılmak istedik. En iyi yağ sökücü çeşitleri arasında çok efektif kullanılabilen bir üründür. Köpük aparatı ile En iyi yağ sökücü Mesasol olarak kullanabileceğiniz bir temizleyicidir. Ev, fırın, tepsi, banyo v.b. gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver