Coral High Pembe Kalp Desenli Dört Bölmeli Usb Şarjlı Kulaklık Çıkışlı 3'lü Çanta 23277

1.238,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Coral High Pembe Kalp Desenli Dört Bölmeli Usb Şarjlı Kulaklık Çıkışlı 3'lü Çanta 23277

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Puzmo Satıcı Ünvanı: PUZMO OYUNCAK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734055666700010 Vergi Kimlik Numarası: 7340556667
    Bu ürün Puzmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CORAL HIGH KIDS 3'LÜ ÇANTA SETİ PAKET İÇERİĞİ - 1 ADET CORAL HIGH KIDS SIRT ÇANTASI - 1 ADET THERMO ÖZELLİKLİ BESLENME ÇANTASI - 1 ADET KALEM ÇANTA Tarzınızı yansıtacak en iyi renk kombinasyoları ile tasarlanmıştır.
  • Bazı modellerde çantanın tüm dip bölümleri sağlamlık ve daha estetik bir görünüm sağlamak adına kalın ve darbeleri absorbe edecek yumuşaklıkda suni deri malzemeden üretilmiştir.
  • Bazı modellerde karabina ve kamp eşyalarınızı takabileceğiniz suni deriden üretilmiş karabina askısı vardır.
  • Genellikle ilkokul eğitimi gören çocukların kullanımı için uygundur
  • Bu ürün malzeme ve üretim hatalarına karşı 1 yıl süre ile garanti kapsamındadır.
  • Ürünü nemli bir bezle temizleyiniz. Çamaşır makinasında veya elde güçlü kimyevi temizlik maddeleri ile yıkamayınız.
  • Bu ürün tüm sağlık testlerinden başarı ile geçmiştir
  • Polyester malzemeden Yaygan güvencesi ile üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Tip Sırt Çantası
  • Renk Pembe
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Desenli
  • Ek Özellik Desenli
Geri Bildirim Ver

Coral High Pembe Kalp Desenli Dört Bölmeli Usb Şarjlı Kulaklık Çıkışlı 3'Lü Çanta 23277

Kullanışlı Coral High pembe 3'lü çanta, kalın ve yumuşak polyesterden üretilir. Çok parçalı ve dolgulu tasarımı maksimum rahatlık sunar. Nefes alabilen yapıda ve ayarlanabilir şekilde omuz askıları vardır. Uzun süre kullanım için köpük yastıklı üst taşıma kolu bulunur. Fonksiyonel ve güvenli bir modeldir. Bir bagaj kayışı, modelin bagaj ve bavul üzerine monte edilmesini sağlar. Arka kısmında yer alan gizli ve hırsızlık önleyici cep sayesinde eşyalarınızı koruyabilirsiniz. Erkekler için seyahat hediyesi şeklinde de düşünülebilir. Uçak seyahatleri ve günübirlik geziler için son derece idealdir. Kullanışlı USB ve kulaklık bağlantı noktası tasarımına sahiptir. Bu USB detaylı sırt çantası, yürüyüş anında dahi telefonunuzu şarj etmek için pratik bir yol sunar. Ürünü keyifli ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Kullanışlı ve pratik
  • Çok fonksiyonlu
  • USB şarjlı kulaklık çıkışlı

Kullanışlı Coral High Pembe 3’lü Çanta

Kullanışlı Coral High Pembe 3’lü Çanta

Coral High pembe kalp desenli dört bölmeli USB şarjlı kulaklık çıkışlı 3'lü çanta farklı renk ve desenlerle tasarlanır. 3 bölmeli bu sırt çantasının ana bölmesi, sağlam ve güvenli olması için çift fermuarlı çekiciye sahiptir. Omuz vatkalarında 25 mm malzemeden el tutacağı vardır. Omuz askıları, ağırlığı emen ve rahat kullanım sağlayan yumuşak köpük malzemelerden yapılır. Arka panel, ortopedik bir yapı oluşturmak için yumuşak ve esnek dış yüzey ile koruyucu iç astarın birleştirilmesiyle dizayn edilir. Çantanın en arkadaki bölmesi ise dizüstü bilgisayar ve tablet gibi cihazlarınızı taşımak için son derece güvenli bir alandır. Çantanızın yan tarafında bulunan USB bağlantı noktası, hareket halindeyken ya da acil bir durumda mobil cihazınızı hızlı şekilde şarj etmenizi kolaylaştırır. Dikkat çeken bu tasarımı kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Pratik Kullanımlı Coral High Çanta

Pratik Kullanımlı Coral High Çanta

Beğeni kazanan bu modelin yan tarafında hareket halindeyken müzik dinlemeyi kolay ve güvenli hale getiren 3,5 mm aux çıkışı vardır. Bu size müzik çalarınızdan veya mobil cihazınızdan müzik dinleme fırsatı verir. Hem yetişkinler hem de öğrenciler için kullanıma uygundur. Coral High çanta setini nemli bir bez yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz. Güçlü kimyasal deterjanlarla makinede ya da elde yıkanmamalıdır. Tüm sağlık testlerinden başarıyla geçen bu ürün, polyester malzemeden üretilir. Omuz askısı ve sırt kısmı yüksek yoğunluklu sünger ile doldurulur. Çoklu cepler ve ergonomik tasarım, sırt çantasını seyahat için olduğu kadar günlük kullanım için de kusursuz kılar. Bu ürün; metal fermuarlı, su itici ve dayanıklı polyester kumaştan dizayn edilir. Hafta sonu planları için güvenli ve dayanıklı kullanım sağlar. Modeli uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz.

Geniş Kapasiteli Coral High Çanta

Geniş Kapasiteli Coral High Çanta

Pratik kullanımlı bu ürün, geniş kapasitelidir. Eşyalarınızı kolay bir şekilde bulmanız için birden fazla cep detayına sahiptir. Aynı zamanda anahtarlık kancalı ön bölmesi vardır. Günlük ihtiyaçlarınızı taşımak için yeterli alana sahiptir. Coral High pembe kalp desenli dört bölmeli USB şarjlı kulaklık çıkışlı 3'lü çanta kullananlar genel olarak üründen memnun kalırlar. Kaliteli işçilik ile birleştirilmiş polyester kumaştan üretilir. Okul ya da günlük geziler için son derece dayanıklı bir çantadır. Aynı zamanda oldukça hafiftir. Coral High pembe kalp desenli dört bölmeli USB şarjlı kulaklık çıkışlı 3'lü çanta yorumlarına ve değerlendirmelerine ulaşıp ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu sayede daha doğru karar verebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Coral High pembe kalp desenli dört bölmeli USB şarjlı kulaklık çıkışlı 3'lü çanta fiyat bilgisini de inceleyip sipariş oluşturabilirsiniz.