Decathlon Olaian Kadın Parmak Arası Terlik - Vintage - 190

510 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 35-36
35-36
39-40
41-42
37-38

Ürün Bilgileri

Decathlon Olaian Kadın Parmak Arası Terlik - Vintage - 190

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Pembe/Kırık beyaz ÜRÜN FAYDALARI Destek: Düz taban Ayağın/tabanın kaymaması için çıkıntılar. Güçlendirilmiş kayışlar. Rahatlık: Çift kat tabanı ile benzersiz darbe emicilik sağlar. Tabanda bulunan çıkıntıları daha fazla kaymazlık sağlar Kuruma hızı: 10 dakikada kurur. 23°C'de laboratuvar testine tabi tutulmuştur. Dayanıklılık: Güçlendirilmiş ve çift katmanlı yapısı ile tabanı daha dayanıklıdır. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Dış tabanı 90% Etilen Vinil Asetat, 10% Kauçuk - Bütadien Kauçuk Üstü 100% Polivinil Klorür BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. TEKNİK BİLGİLER SÖRF YAPANLAR VE PARMAK ARASI TERLİKLER : Parmak arası terlik sörf yapanlar için vazgeçilmezdir. Bir tarz ve güneşli günlerde sörf yapanların sembolü olmasının yanı sıra antrenman öncesi ve sonrası için ideal üründür: Sade ve kullanışlıdır. Islakken dahi kolay giyilir ve çıkarılır. Elinizi kullanmadan terliklerinizi rahatlıkla giyebilirsiniz.
  • TASARIM : OLAIAN olarak bizler parmak arası terliklerimizi sörf yapan kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına uygun olacak ve birçok kişiye rahatlık sağlayacak şekilde tasarlıyoruz. Bu ürün Hendaye'deki (Fransa) ekiplerimiz tarafından tasarlanmıştır. Olaian global tasarım merkezi Hendaye'deki Bidasoa Nehri'nin kıyısında bulunur. Bu durum, su sporları ile ilgilenen kullanıcıların tasarımlarımıza katkıda bulunmasını sağlar.
  • KULLANIM SENARYOSU : Bu parmak arası terlikleri hobi amaçlı ya da yalnızca sezonda günde 3 km'den az yürüme mesafesi olan ve kolay erişilebilen alanlarda sörf yapan kullanıcılar için tasarladık: düz zeminler, şeritli yollar Herkese, özellikle yaz aylarındaki aktivitelere uygundur.
  • KULLANIM TESTİ : Bu ürün ekiplerimiz ve bağımsız test kullanıcıları tarafından kullanım şartlarında test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver