Delonghi Ecodecalk Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu

620 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Delonghi Ecodecalk Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DELUNGO Satıcı Ünvanı: ONUR ÇAĞDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2170252492
    Bu ürün DELUNGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu içerik DELUNGO EXPRESS mağazası tarafından hazırlanmıştır. 1 adet 250 ml üründen oluşmaktadır - 4 kullanımlık ev ve ofis tipi espresso makinelerinin hidrolik sistemi ve kazanındaki kireç oluşumlarını temizler Birçok marka kahve makinesi temizliğinde kullanılan kireç sökücüdür. Yüksek kaliteli hammaddeler, EcoDecalk%27ın kirece karşı doğal etkili bir kireç sökücü olmasını sağlar. Makinenin düzenli bakımı, makineyi her zaman en verimli halde tutar ve kahvenin doğal tadını arttırır. Kullanım Talimatı : Su haznesini boşaltınız ve içine 100ml EcoDecalk boşaltınız. -100 ml kireç sökücüyü su ile karıştırınız. Kullanılacak su miktarı kahve makinesi kullanım talimatlarında belirtilmiştir. ( Belirtilmedi ise 1 litre su ile sulandırınız.)- İlgili talimatlar kitapçığında belirtilen biçimde kireç temizleme çevrimini başlatınız.- Su haznesini, talimatlar kitapçığında belirtilen biçimde temiz su ile birkaç kez durulayınız. 5
Geri Bildirim Ver

Delonghi Ecodecalk Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu

Kahve, çoğu kültürlerde yer edinen bir içecek olduğu için kahve makinesi kullanımı artarak devam eder. Ancak makine temizliği oldukça zahmetlidir. Delonghi Ecodecalk kahve makinesi temizleme solüsyonu yoğun bir çaba gerektirmeden cihazınızın temizliğini üstlenir. Son derece güçlü olan bu ürün, aynı zamanda %100 çevre dostu bir yapıya sahip olması ile öne çıkar. Delonghi kahve makinesi kireç çözücü özel formülü sayesinde biriken kir ve kireci cihaza zarar vermeden temizler. Hiçbir kalıntı bırakmadan işlev gösterir. Ecodecalk Delonghi laboratuvar testlerinden başarılı bir şekilde geçerek sizlere yardımcı olur. Cihazınızın temizliği ve hijyeni için profesyonel olarak üstün performans sergiler. Bu solüsyonun doğal ve işlenmeyen bitki özleri içeren formülü vardır. Bütün kalite standartlarına uygun olarak üretilen solüsyonu güvenle kullanabilirsiniz.

  • Çevre dostu içerik
  • Kalite standartlarına uygun
  • Profesyonel temizlik

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Özellikleri

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Özellikleri

Delonghi kahve makinesi temizleme solüsyonu çevreye duyarlı bir ürün olduğu için zararlı bileşen içermez. Ürün, yüksek kalitede doğal bitki özlerinden oluşan bir içeriğe sahiptir. Delonghi Ecodecalk kireç çözücü zor lekeleri dahi yok eder. Cihazınıza zarar vermez. Delonghi Ecodecalk 500 ml olan bir şişede sizlerin kullanımına hazırdır. Kirece karşı doğal bir direnç sağlar. Arındırıcı özelliği sayesinde cihazınızın bakımını yapar ve içeceğinizin tadına varmanıza destek olur. Bu solüsyon sayesinde makinenizin verimi hep yüksek düzeyde kalır. Her kullanım için 100 ml ürün yeterlidir. Ürün, 5 kullanım için uygundur. Su haznesini boşaltıp içine 100 ml solüsyon döküp su ile karıştırarak kireçleri yok edebilirsiniz. İşlem sonucunda makinenizi birkaç defa saf su ile durulayarak hijyenik bir kullanım şansı elde edebilirsiniz. Solüsyonun tezgaha taşması durumunda ürünü su ile durulayabilirsiniz.

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Kullananlar

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Kullananlar

Delonghi Ecodecalk solüsyon son derece güçlü bir üründür. Yüksek kalitedeki bitki özleri ile geliştirilen formülü sayesinde etkin bir şekilde işlevini yerine getirir. Ecodecalk nasıl kullanılır sorusu aklınıza takılabilir. Öncelikle cihazdaki su haznesi boşaltılır, 100 ml ürün hazneye eklenir ve su ile karıştırılır, ardından cihaz çalıştırılır. İşlem bittikten sonra makineyi birkaç kez durulayabilirsiniz. Ürün, bu işlemin ardından zorlu kireçleri dahi söker. Sizler de kahve tadını yoğun şekilde almaya devam edebilirsiniz. Ürünün taşması durumunda o bölgeyi hemen su ile arındırabilirsiniz. Son derece güçlü bir etki sunan bu ürün, sonraki zamanlarda kireç oluşumuna karşı da ekstra bir direnç sağlar. Makinenize zarar vermez, cihaza gereken bakımı yapar. Ürün, çevre dostu özelliğe sahiptir. İçeriği işlenmeyen yüksek kaliteli bitki özleri ile geliştirilen formül ile sunulur. Bu sayede ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Fiyatı ve Yorumları

Delonghi Kahve Makinesi Temizleme Solüsyonu Fiyatı ve Yorumları

Ecodecalk çevre dostu bir üründür. Herhangi bir tereddüt yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Delonghi solüsyon doğal bitki özleri ile formüle edilir. Bu sayede üstün performans gösterir. Delonghi Ecodecalk fiyatı ise ürünün cihaza zarar vermemesi, kireçleri aktif bir biçimde makineyi temizlemesi gibi özelliklere göre belirlenir. Ürünü kullandıktan sonra cihazı bol miktarda suyla arındırabilirsiniz. Ürün, elektrikli cihazınıza zarar vermeden zorlu kireç lekelerine nüfuz ederek temizlik yapar. Kalite standartlarına uygun biçimde üretilir ve sizlere güvenle sunulur. Solüsyon profesyonel temizlik sunarak cihazınızın uzun ömürlü olması için üretilir. 500 ml olan bu ürünü 5 defa kullanabilirsiniz. Her kullanımda 100 ml kullanmanız yeterli olur. Ürün, size uzun vadede çözüm sunarak cihazınızın bakımını üstlenir. Cihazınızdan maksimum seviyede verim elde etmenize olanak sağlar. Kahve makinenizin ömrünü uzatan Ecodecalk solüsyonu Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Delonghi Ecodecalk kahve makinesi temizleme solüsyonu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.