3
Ağırlık Sehpaları kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Delta Grand Master Ayarlanabilir Mekik Bench Ağırlık Sehpası

2.288 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Grand Master Ayarlanabilir Mekik Bench Ağırlık Sehpası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çalışma Şekilleri : -Decline Bench Press -Incline Bench Press -Bench Press -4 Kademe Ayarlanabilir Mekik. -90° Dik Açı Pozisyonu. -4 Kademe Ayarlanabilir Eğim Açısı ile Farklı Kas Gruplarını Çalıştırabilirsiniz. ( Yukarı - Düz - Aşağı Eğim ) -10 Kademe Ayarlanabilir Bench Press ( 90° - 180° ) -3 Kademe Ayarlanabilir Oturak. -Kalın Minderli Bölümler Yüksek Yoğunluktaki Malzemeden Üretilerek, Dayanıklılık ve Kullanım Konforuna Önem Verilmiştir. Boya : Elektrostatik Toz Boya ile Fırınlanarak Üretildiğinden Aşınmaya Karşı Dayanıklıdır. Kurulu Ebatları : 150 x 33 x 120 cm Ağırlığı : 12 Kg. Max. Kullanıcı Ağırlığı: 80 Kg. Max. Ağırlık Kaldırma kapasitesi: 30 Kg. Sırt Minderi Ölçüleri: Boy: 73 cm En: 25 cm Kalınlık: 4 cm Oturak Minderi Ölçüleri: Boy: 31.5 cm En: 25 cm Kalınlık: 4 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Delta Grand Master Ayarlanabilir Katlanabilir Mekik Bench Ağırlık Sehpası

Profesyonel salonlarda egzersiz yapmaya vakit veya bütçe ayıramayan kullanıcılar evlerinde kendi spor salonlarını oluşturabilirler. Delta Grand Master ayarlanabilir katlanabilir mekik bench ağırlık sehpası, böyle bir salonun önemli bir parçası olacaktır. Delta bench sehpası, çok sayıda egzersizin yapılmasına tek başına yardım eder. Küçük boyutu ve portatif tasarımıyla bu ürün, ev içinde kullanıma en uygun spor araçları arasında yer alır. Farklı yüksekliklerde ayarlama imkânı veren Delta Grand Master bench sehpası, neredeyse tüm kas gruplarını çalıştırmak için son derece uygundur. Oturak ve sırt kısımları ayrı ayrı ayarlanabilen sehpa, eğim değiştirme özelliğiyle farklı zorluk derecelerinde egzersizler yapmaya olanak tanır.

  • Kapasite: 80 kg maksimum kullanıcı ağırlığı
  • Fonksiyon: Decline bench press, incline bench press, bench press, mekik
  • 10 kademe bench press, 3 kademe oturak, 4 kademe eğim ayarlama

Delta Grand Master Mekik Bench Ağırlık Sehpası Özellikleri

Delta Grand Master Mekik Bench Ağırlık Sehpası Özellikleri

Delta Grand Master ayarlanabilir katlanabilir mekik bench ağırlık sehpası, portatif tasarımıyla istenilen her yerde kullanılabilir. Form korumak ve daha fit bir görünüme sahip olmak için Delta bench press sehpadan yararlanılabilir. Eğim değiştirme özelliği ile öne çıkan çok yönlü sehpa, kaliteli parçalarıyla da her kesimden beğeni kazanır. Kaliteli ve dayanıklı süngerlerden oluşan sırt ve oturak kısmı, spor boyunca konforlu olmanızı sağlar. Toz boyama ve fırınlama aşamalarından geçen sehpa, darbe ve sürtünme gibi çevresel etkenlerin yanında paslanmaya da son derece dirençlidir. Sehpanın sırt kısmı, 90 ve 180 derece arasında 10 ayrı eğimde kullanılabilir. Delta Grand Master ağırlık mekik bench çalışma sehpasının oturak kısmı, 3 ayrı kademeye sahiptir. Sehpa bütün olarak iki ayağındaki vidalar sayesinde kolayca 4 ayrı eğimde ayarlanabilir.

Delta Grand Master Mekik Bench Ağırlık Sehpasını Kim Almalı?

Delta Grand Master Mekik Bench Ağırlık Sehpasını Kim Almalı?

Günlük işlerden arta kalan zamanlarda formunu koruyacak faaliyetlerde bulunmak isteyen herkes, mekik sehpasını alabilir. Küçük boyuta ve katlanabilir olma özelliğine sahip bu sehpa, en dar alanlarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, kendine vakit ayırmak isteyip zaman, bütçe, yer gibi kaygılardan dolayı çekimser kalan kullanıcılar için uygun bir seçim olabilir. Delta Grand Master ayarlanabilir katlanabilir mekik bench ağırlık sehpası, karın, sırt, göğüs, kol ve bacak kaslarını çalıştırmak için kullanılabilir. Sehpa üzerinde aletsiz egzersizler yaparak tüm kas gruplarını çalıştırmak mümkündür. Ayrıca sehpa, ağırlık kaldırma gibi egzersizlerde farklı standlarla birleştirerek de kullanılabilir. Maksimum 80 kg kullanıcı ağırlığına izin verirken üzerinde 30 kilograma kadar ağırlık kaldırma olanağı sunar. Bu sayede Delta Grand Master bench sehpasına uzanarak göğüs ve kol kaslarını çalıştıracak ağırlık antrenmanları yapılabilir.

Delta Mekik Bench Ağırlık Sehpası Etkili Egzersiz Sağlar mı?

Delta Grand Master ayarlanabilir katlanabilir mekik bench ağırlık sehpası, portatif tasarımıyla her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Bench sehpasının oturak, sırt ve eğim kısımlarında yapılabilecek değişiklikler, ürünü son derece kullanışlı hâle getirir. Mekik sehpası, neredeyse tüm kas gruplarını çalıştırmaya yardımcı olacak fonksiyonlara sahiptir. Delta mekik sehpası, farklı kullanım biçimleri sayesinde oldukça etkili egzersizler yapabilme imkânı sağlar. Yüksek ağırlıklara kadar taşıma kapasitesi sunan sehpa, hem kilo vermek isteyenler hem de kas kütlesini artırmak isteyenler için uygundur. Delta sehpada single arm row, hammer bench press, triceps dip, step up, decline push up gibi birçok egzersiz yapılabilir. Delta Grand Master ayarlanabilir katlanabilir mekik bench ağırlık sehpası yorumlarını inceleyerek ürünün geniş kullanım alanlarını ve kalitesini görebilirsiniz. Evinizde konforlu ve etkili bir egzersiz alanı oluşturmak için Delta Grand Master sehpayı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.