Genel Markalar Deniz Spring Oda Parfümü 5 Litre

825 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Deniz Spring Oda Parfümü 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZAK TEMİZLİK VE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ÖZAK TEMİZLİK VE GIDA MADDELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662054753300012 Vergi Kimlik Numarası: 6620547533
    Bu ürün ÖZAK TEMİZLİK VE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz spring oda parfümü 5 litre

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver

DENİZ Spring 5 lt Oda Parfümü

Evinizin kokusu yaşam kalitenizi doğrudan etkiler. Kötü kokular kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir. Oda parfümleri etrafa ferah ve hoş bir koku yaymasıyla bilinir. DENİZ Spring oda parfümü içerdiği özler ile evin ve odaların atmosferini değiştirir. Yaz ve bahar esintisini bir arada bulunduran oda parfümünü şişelere koyarak az miktarda her gün kullanabilirsiniz. Temizlenen odalara bu kokudan kullanabilirsiniz. Bu sayede temizlik hissi kalıcı hale gelir. Sadece odalarda değil, arabada veya iş yerinizde de tercih edebilirsiniz. Etraftaki kötü kokuları ortadan kaldırır. Rahatsız edici kokuların yerini bu güzel ve hoş aromalar alır. Değişen atmosferle ruh halinizde de olumlu değişimler görülebilir. Ürünü kıyafetlerde ve koltuklarda da kullanabilirsiniz. Ayrıca yeni yıkadığınız çamaşırların da güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Sprey yardımıyla istediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

  • Ferah bahar esintisi
  • Kullanım çeşitliliği
  • Uzun süreli kalıcılık

DENİZ Spring Oda Parfümü ile Bahar Esintisi

DENİZ Spring Oda Parfümü ile Bahar Esintisi

DENİZ Spring 5 lt oda parfümü çamaşırlarda kullanılan yumuşatıcının etkisini ve kalıcılığını artırır. Uzun saatler güzel kokmasını sağlar. Sahip olduğu çok miktardaki ürünü şişelere dökerek belli miktarlarda kullanmak istediğiniz alana sprey yardımıyla rahatlıkla sıkabilirsiniz. Kalıcı olduğu için uzun süre ferah kokusunu etrafa yayar. Bu ürün otel, hastane ve tatil köylerinin çamaşırhanelerinde de tercih edilir. Yıkanan çamaşırlarda kokunun kalıcı hale gelmesi için kullanılır. Siz de pantolon, gömlek, kazak ve daha birçok kıyafetinize hoş koku vermesi ve bu hoş kokunun kalıcı hale gelmesi için bu oda parfümü kullanabilirsiniz. 5 lt olduğu için müşterilere uzun süreli kullanım imkanı tanır. Evde temizliğine dikkat edilen mobilya, halı ve perdelere de bu üründen sıkabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla odanızda, arabanızda ve çamaşırlarınızda bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Evin Her Yerine Kullanılabilen DENİZ Spring Oda Parfümü

Evin Her Yerine Kullanılabilen DENİZ Spring Oda Parfümü

DENİZ Spring 5 lt oda parfümü kullananlar sadece evlerinde değil, araba ve iş yerlerinde de bu üründen faydalanabilir. Hoş ve ferah bir bahar esintisini her alanda yaşatır. Kalıcı olduğu için de uzun süre o kokuyu hissedebilirsiniz. Dilediğiniz miktarda evinizin her yerine kullanabilirsiniz. Mobilyaların ve halıların temizliğinden sonra bu üründen kullanarak odanıza hoş bir koku yayabilirsiniz. Hafif olduğu için rahatsızlık vermeden sizi etkisi altına alır. Evinizde farklı bir atmosfer yaratır. Ortamdaki ve eşyalardaki rahatsız edici kötü kokuları giderir. Temizliğin verdiği parlaklık ve canlılığı bu güzel kokulu ürünle tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kokusunu uzun saatler korur. Bu kalıcı koku ile hoş bahar esintisini arabada, iş yerinde ve evinizin her alanında yaşayabilirsiniz. Dilediğiniz miktarda, istediğiniz kullanım alanında bu ürünü gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Bütçe Dostu DENİZ Spring 5 lt Oda Parfümü Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu DENİZ Spring 5 lt Oda Parfümü Fiyatları ve Yorumları

Bu parfümü direkt odalara veya çamaşırların üzerine sıkabilirsiniz. Kapalı mekanlarda kullanım için uygun olan oda parfümü etrafa güzel bir koku yayar. Kullanıldığı ortamda ferahlatıcı bir atmosfer oluşturur. Kullanırken göz ile temasından kaçınmanız gerekir. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafazasını yaparak, oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçebilirsiniz. Oteller ve çamaşırhanelerde sıklıkla tercih edilir. Özellikle kıyafetlerle yıkandıktan sonra hoş bir koku oluşmasını sağlamak için kullanılır. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için yorumları okuyabilirsiniz. DENİZ Spring 5 lt oda parfümü yorumları ürünü daha önce kullanmış olan müşterilerin deneyim ve tavsiyelerini içerir. Ürünün kokusundan, kalıcılığına kadar pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm bu özellikler çerçevesinde DENİZ Spring 5 lt oda parfümü fiyatları belirlenir. Siz de bahar esintisi taşıyan bu oda parfümünü uygun fiyata Trendyol’dan satın alabilirsiniz.