Doğuş Bergamot Aramolı Siyah Çay 1000 gr

235 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Bergamot Aramolı Siyah Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Selvi & Bazaar Satıcı Ünvanı: ERHAN SELVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1578573637200001 Vergi Kimlik Numarası: 7600087600
    Bu ürün Selvi & Bazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğuş bergamot aromalı çay karadeniz'in eşsiz çayları, enfes bergamot lezzetiyle bu pakette buluşuyor.
  • Doğuş bergamot aromalı siyah çay ile keyifli anların tadına varın.
Geri Bildirim Ver

Doğuş 58024 Bergamot Aromalı 1 kg Siyah Çay

Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay, lezzetiyle ve enfes aromasıyla gününüzü keyifli kılmaya yardımcı olur. Ürün, Karadeniz'de yetişen çay yapraklarından elde edilir. Yapraklar taze ve lezzetli oldukları zamanlarda toplanarak kurutulur ve çay hâline getirilir. Lezzetli bergamot aroması ise çayın içimini kolaylaştırır. Pakette 1 kiloluk ürün bulunur. 24 gramlık bir miktar tek demleme için yeterli olduğundan bu ürünü uzun süre tüketebilirsiniz. Karadeniz çayının efsanevi lezzetiyle gününüzü keyifli kılmak için bu ürünü satın alabilirsiniz. Siyah çay, kolay bir biçimde demlenir. Demlemek için kaynayıp 1-2 dakika beklemiş suyu demlikteki yaprakların üzerine döküp bir süre kısık ateşte bekletmelisiniz. Kahvaltılarınızı ve atıştırmalıklarınızı keyifli hâle getirmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Çayı oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz.

  • 1 kilogramlık paket
  • %100 Karadeniz çayı
  • Bergamot aromalı

Doğuş Bergamot Aromalı Siyah Çay 1 Kg Neler İçerir?

Doğuş Bergamot Aromalı Siyah Çay 1 Kg Neler İçerir?

Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay özel bir aroma içerir. Ürün içeriğinde aroma verici olarak yer alan bergamot bir turunçgil çeşididir. Bu bitkinin limonu andıran bir lezzeti vardır. Bergamot aroması, çaya eşsiz bir lezzet katarak bir tat dengesi sağlar. Bu meyvenin aromatik bir kokusu vardır. Aroma, çayın güzel bir kokuya sahip olmasını sağlar. Ürün, Karadeniz'den toplanan çay yapraklarının özel bir işlemden geçirilmesiyle elde edilir. Siyah çay hazırlamak için yapraklar taze olarak hasat edilir. Güneşte kurutulan yapraklar nem ve enzimleri serbest bırakacak biçimde yuvarlanır. Oksidasyon, çayın demlendiğinde siyah renkte ve koyu kıvamda olmasını sağlar. Oksitlenmiş yapraklar çeşitli yöntemler ile kurutularak paketlenir. Doğuş 1 kg bergamot aromalı çay yukarıda bahsedilen yöntemlerle lezzeti ve tadı korunarak elde edilir.

Doğuş Bergamot Aromalı Siyah Çay 1 Kg Aroması Nasıl?

Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay özel bir tada sahiptir. Bergamot aroması, taze toplanan çayların tadıyla turunçgil lezzeti arasında nefis bir denge sağlar. Bu ürünün kolay ve keyifli bir içimi vardır. Enfes aromayı ilk yudumdan itibaren hissedebilirsiniz. Doğuş bergamot aromalı çay, sıcak su eklenerek tüketilir. Su miktarını demli ya da açık olarak zevkinize göre belirleyebilirsiniz. Şekerli seviyorsanız toz veya esmer şeker kullanabilirsiniz. Turunçgil tadını biraz daha arttırmak isterseniz çaya limon da ekleyebilirsiniz. İçimi lezzetli kılmak için ürünü sıcak içmeniz tavsiye edilir. Çayı demledikten sonra 2 saat içinde içebilirsiniz. Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay kahvaltılarda içmek için idealdir. Ürünü kek, börek gibi hamur işlerinin yanında da keyifle tüketebilirsiniz. Çayı bir çorba kaşığına bir bardak su formülünü uygulayarak demleyebilirsiniz.

Doğuş Bergamot Aromalı Siyah Çay 1 Kg Kime Hitap Eder?

Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay herkese hitap eden bir üründür. Evinizde çay içmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Taze toplanmış çay yapraklarının bergamot lezzetiyle buluştuğu bu içecek çay seven herkese hitap eder. İş yerinizde keyifli zamanlar geçirmek ve molalarınızı lezzetli kılmak için de bu ürünü satın alabilirsiniz. Çay, farklı tip çaydanlıklarda kolaylıkla demlenebilir. Çayı porselen ya da metal demliklerde, semaverlerde ve elektronik çaydanlıklarda rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Kafeterya ya da restoran işletiyorsanız müşterilerinize eşsiz bir lezzet sunmak için bu çaydan satın alabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce çay alerjinizin olmadığından emin olmanız gerekir. Gününüze keyif katacak bu leziz ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Çevrimiçi alışveriş platformuna giriş yaparak Doğuş 1 kg bergamot aromalı siyah çay yorum ve puanlamalarını okuyabilirsiniz.