Domol Düfa Floresan Sprey Boya 400 ml

105 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Düfa Floresan Sprey Boya 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rossmann Satıcı Ünvanı: DİRK ROSSMANN MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735066791000037 Vergi Kimlik Numarası: 7350667910
    Bu ürün Rossmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Domol Banyo Yüzey Temizleyici Sprey Okyanus Ferahlığı 750 ml • Domol yüzey temizleyici sprey sayesinde banyolar ışıl ışıl görünür. • Domol yüzey temizleyici sprey küvet, duş, lavabo, fayans ve armatürde kullanılabilir. • İnatçı kirlerin ve kireç lekelerinin temizlenmesini sağlar, sabun kalıntılarını kolayca çıkarır. • Parlaklık etkisi uzun süre devam eder. • Yüzeye püskürtün, kısa süre etki etmesini bekleyin ve ıslak bir bez veya süngerle silerek temizleyin. • Kireç veya zorlu kirler olduğunda bekleme süresini uzatın.
Geri Bildirim Ver

Domol Okyanus Ferahlığı Sprey Banyo Yüzey Temizleyici 750 ml

Banyoda oluşan lekelerin ve yoğun kireç oluşumunun etkili bir temizleyici ile arındırılması gerekir. Birçok kişi, bu temizliği sağlamak için zararlı ve kimyasal içerikli yollara başvurur. Domol okyanus ferahlığı sprey banyo yüzey temizleyici 750 ml, bu temizliği etkili ve pratik bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Okyanus ferahlığı kokusuyla banyonuzda ferah ve canlı bir ortam oluştururken güçlü formülüyle banyonuzu bakterilerden arındırır. Böylece banyoda uzun süreli ferah ve temiz bir ortam oluşur. Özellikle duş bölümünde oluşan lekelenme görünümünü yok eder. Sprey formülüyle fayanslardaki tüm lekeleri zahmetsizce çıkarmanızı sağlar. Ürünü banyonuzun dilediğiniz yüzeyine püskürterek kolay bir şekilde hijyeni sağlayabilirsiniz. Siz de lavabonuzun kireç görünümünü pratik bir şekilde azaltan bir ürün edinmek için Domol yüzey temizleyiciye göz atabilirsiniz.

  • Kireç önleyici formül
  • Pratik sprey başlık
  • Yoğun hijyen

Domol Okyanus Ferahlığı ile Etkili Temizlik

Domol Okyanus Ferahlığı ile Etkili Temizlik

Banyonuzda oluşan şampuan, sabun ve kireç artıklarının etkili bir şekilde temizlenmesi için geliştirilen Domol banyo yüzey temizleyici, etkili performansıyla beğeni toplar. 750 ml’lik ambalajı sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Üründen küçük bir miktar banyo yüzeyine püskürtmeniz, ihtiyaç duyduğunuz hijyeni sağlamak için yeterli olur. Bu ürün, banyonun tüm yüzeylerine nüfuz ederek kir ve kireç lekelerinin giderilmesini sağlar. Domol okyanus ferahlığı sprey banyo yüzey temizleyici 750 ml kullananları memnun eden ferah bir kokuya ve pratik bir temizlik performansına sahiptir. Bu sayede banyo için etkili ürün arayışlarına son verir. Banyoda uyguladığınız tüm yüzeyleri parlak ve canlı bir görünüme kavuştururken hijyeni sağlamanıza yardımcı olur. Siz de bu pratik sprey başlıklı ürünü lavabo temizlik rutininize ekleyerek çabasız ve güçlü bir hijyen sağlayabilirsiniz.

Temiz Banyo için Domol Okyanus Ferahlığı Yüzey Temizleyici

Temiz Banyo için Domol Okyanus Ferahlığı Yüzey Temizleyici

Sprey başlıklı Domol okyanus ferahlığı ürününü banyonuzun birçok farklı yüzeyinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Leke bırakmayan formülü sayesinde banyonuzun ışıl ışıl parlamasını sağlar ve ortama hoş bir okyanus ferahlığı kokusu bırakır. Lavabo, fayans, duşakabin gibi lekelenmeye müsait ortamları derinlemesine temizlemenizi sağlar. Duşakabin yüzeyini kullandığınız şampuan ve çeşitli duş jellerinin kimyasal içeriklerinden arındırmanıza yardımcı olur. Böylece ilk kullanımdan itibaren banyonuzda canlı ve ferah bir görünüm oluşur. Zamanla eskiyen fayansların yeniden ışıl ışıl parlamasını sağlayan formülüyle Domol okyanus ferahlığı sprey banyo yüzey temizleyici 750 ml yorumlarıyla da öne çıkar. Müşteriler, ürünün performansından memnuniyetini belirtir. Sprey formda tasarlandığı için etrafta leke bırakmayan ürün, yalnızca uygulama yapmak istediğiniz alana yayılır. Banyonuzun her köşesinde derinlemesine hijyen sağlamak için 750 ml ambalajlı Domol sprey yüzey temizleyicisini satın alabilirsiniz.

Hijyenik Domol Okyanus Ferahlığı Sprey Temizleyici Fiyatı

Hijyenik Domol Okyanus Ferahlığı Sprey Temizleyici Fiyatı

Ekolojik sertifikaya sahip Domol marka yüzey temizleyici, okyanus ferahlığı kokusuyla duşakabininizi gün boyu hijyenik tutar. Oluşabilecek inatçı lekeleri ve pis kokuları ortamdan uzaklaştıran performansıyla birçok kişinin banyo temizlik rutinine dahil olur. İlk kullanımdan itibaren banyoda gözle görülür bir fark yaratarak vazgeçilmez bir temizlik ürünü haline gelir. Pratik çözümler sunan etkili formülü ve okyanus ferahlığı kokusuyla lavabonuzun havasını değiştirir. Özellikle çocukların kullandığı banyoların hijyenik olması, gelişim ve sağlık açısından oldukça önemlidir. Bu ürünü satın alarak çocuk ve ebeveyn banyolarında etkili bir temizlik sağlamanız mümkün olur. Siz de Domol okyanus ferahlığı sprey banyo yüzey temizleyici 750 ml fiyatlarına göz atabilir ve ürünü satın alarak ferah bir lavabo ortamına kavuşabilirsiniz. Trendyol’dan ürün hakkındaki müşteri yorumlarını okuyabilir, Domol yüzey temizleyici spreyin tüm özelliklerini görebilirsiniz.