English Home Vague Pamuk Fırfırlı Masa Örtüsü 160x240 Cm Lacivert

1.800 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 160 x 240
160 x 240
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

English Home Vague Pamuk Fırfırlı Masa Örtüsü 160x240 Cm Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fizyodi Satıcı Ünvanı: MERVE HALIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4550542940
    Bu ürün Fizyodi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet 160x240 cm Masa Örtüsü Şık ve günlük sofralarda,masa dekorasyonu için kullanılır.Elde ve makinada 30 derecede yıkanmalıdır. Ilık ısıda ütülenmelidir. Desen: Vague Renk: Mavi Ebat: 160x240 cm Koleksiyon/Tema: Natural Ürün Bileşimi: %100 Pamuk Ürün Tarifi: Fırfırlı Malzeme: Pamuk Kumaş: # Üretim Yeri: TR Ürün Kalitesi: Tasseled Ürün Kodu: 10035096001 Ürün Barkodu: 8680887519028 Ütü Yapılabilir Elde Yıkama Yapılabilir Makinede Yıkama Yapılabilir Kuru Temizleme Yapılamaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Özellik Fırfırlı
  • Şekil Dikdörtgen
  • Renk Lacivert
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

English Home Vague Pamuk Fırfırlı Masa Örtüsü 160x240 cm Lacivert

English Home, adını kaliteli ürünleri sayesinde duyuran başarılı markalardan biridir. Marka, pek çok değişik eşyanın tasarlanmasını sağlasa da masa örtüsü seçenekleri ile öne çıkar. Siz de markanın kaliteli bir yapıya sahip olan masa örtüsünü temin etmek istiyorsanız English Home vague pamuk fırfırlı masa örtüsü 160x240 cm lacivert seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ürün, son derece şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda lacivert rengi sayesinde adeta fark yaratır. Yemek masasının oldukça sıra dışı ve dikkat çeken bir görsellik kazanmasında büyük katkı payına sahiptir. Ürünün fırfır detayları, müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Bu sayede çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği modeller arasında kendine yer bulur. Siz de fırfır detayları sayesinde fark yaratan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Lacivert renk tonu
  • Fırfır detayları
  • 160x240 cm ölçü

Zarif English Home 160x240 cm Fırfırlı Masa Örtüsü Lacivert

Zarif English Home 160x240 cm Fırfırlı Masa Örtüsü Lacivert

English Home masa örtüsü dönem moda akımına uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Tasarım özelliği sayesinde çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda farklı imaj ve tarza sahip olan pek çok müşterinin masa örtüsü seçeneklerinden biridir. Ürün, fırfır detayları ile son derece şık bir görünüm sergiler. Fırfır detayları sonucunda oldukça etkileyici bir görsellik kazanır. Bu detayın ürünün sıradanlıktan uzak ve modern bir tasarıma sahip olmasında büyük katkı payı bulunur. Müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanan ürün özelliklerinden biri de renk seçeneğidir. Lacivert renge sahip olan ürün, yemek masalarında özgün bir görsellik sunulmasına olanak tanır. English Home fırfırlı masa örtüsü, pek çok değişik konseptin hakim olduğu ortamlarda rahat bir şekilde kullanılır. Siz de etkileyici ve dikkat çeken bir görüntüye sahip ürünü tercih edebilirsiniz.

English Home Lacivert Fırfırlı Masa Örtüsü Yorumları

English Home Lacivert Fırfırlı Masa Örtüsü Yorumları

English Home vague pamuk fırfırlı masa örtüsü 160x240 cm lacivert yorumları da olumlu yöndedir. Ürün oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıda bulunur. Bu sayede yırtılma ya da tüylenme gibi görüntüyü olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmez. Temizlik açısından da müşterilere büyük avantaj sağlar. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygun olabilir. Bu özelliği sayesinde müşterileri zahmete sokmadan rahat biçimde temizlik ihtiyacı karşılanır. Ürün, 160x240 cm ebata sahiptir. İdeal ve standart ölçüsü sayesinde pek çok değişik yemek masası üzerinde şık bir görsellik sergiler. Aynı zamanda müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını cevaplandıran boyuta sahiptir. English Home vague pamuk fırfırlı masa örtüsü 160x240 cm lacivert kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip olup ideal ölçüde yer alan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

English Home Lacivert Fırfırlı Masa Örtüsü Fiyatı

English Home Lacivert Fırfırlı Masa Örtüsü Fiyatı

English Home vague pamuk fırfırlı masa örtüsü 160x240 cm lacivert fiyatı, müşteri memnuniyetini kazanan miktar aralığında yer alır. Ürün, %100 pamuk ham maddeden üretilir. Bu özelliği sonucunda uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda pamuk ham madde, ürünün zarif ve dikkat çeken bir görsellik kazanmasında büyük katkı payına sahiptir. Yemek masalarının zarif ve şık görsellik kazanmasına yardımda bulunan ürün, fırfır detayları sayesinde oldukça modern bir görüntü sunar. Beyaz, siyah veya kahverengi gibi değişik tonların hakim olduğu yemek setleri ile rahat bir şekilde kullanılır. Lacivert renge sahip olması sonucunda geniş kullanım alanına sahiptir. Siz de kolay ve pratik biçimde temizlenip değişik renkler ile uyumlu bir görsellik sunan ürünü Trendyol ile kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.