Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 3 x 131 g

119,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 3 x 131 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 40 yıldır değişmeyen tadı, kokusu, görüntüsüyle en samimi duyguları hissettiren, bu toprakların doğallığıyla gönülleri doyuran lezzet. İçindekiler Buğday Unu, Tam Buğday Unu %25, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Yumurta, Malt Ekstrakt (Arpa Ürünü), Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), İnvert Şeker Şurubu, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Yağsız Süt Tozu, Kepek, Tuz, Aroma Vericiler, Emülgatör (Sodyum Stearol-2-Laktilat), Renklendirici (Karamel). Gluten içerir. Eser miktarda Fındık ve Susam içerebilir.
Geri Bildirim Ver

Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 3 x 131 gr

Ara öğünlerde tüketilen atıştırmalıkların sıklıkla tercih edileni bisküvidir. Çay, kahve veya meyve suları ile birlikte tüketilebilen Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 3 x 131 g her an yanınızdadır. Tam buğday unu kullanılarak üretilen bu yiyecek ufak paketiyle çantalara rahatça sığar. Okulda teneffüs aralarında, iş yeri molalarında arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte yiyebilirsiniz. Bol lif içermesi sayesinde bu ürünü tüketerek günlük lif ihtiyacınızın büyük bir kısmını karşılamış olursunuz. Sade olarak tüketilebilen Eti Burçak, tatlı yapımında da sıkça kullanılan lezzetlerden bir tanesidir. Bu ürünü kullanarak hem kendiniz için hem de misafirleriniz için farklı tarzda tatlılar hazırlayabilirsiniz. 1 yaşını doldurmuş bebekler için hazırlanan mamalara da katabileceğiniz bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kepekli ve tam buğday unlu
  • 3’lü paket
  • Tatlı yapımında beğenilen lezzet

Doğal ve Bol Lifli Eti Burçak Buğday Unlu Bisküvi

Doğal ve Bol Lifli Eti Burçak Buğday Unlu Bisküvi

Lifli yiyecekler tüketmek insan sağlığı için önem arz eder. Bol lifli yiyecekleri günlük yeme planınıza ekleyerek yaşam kalitenizi artırabilirsiniz. Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi yiyerek günlük lif ihtiyacınızın yüzde 59’unu karşılayarak sağlığınıza katkı sağlarsınız. Sindirimi kolaylaştırıcı etkiye sahip olan bu ürün, lezzetle sağlığı bir araya getirir. Tam buğday unu kullanılarak hazırlanan bisküvi tatlı kriziniz tuttuğunda yanınızdadır. Sağlıklı ve lifli bir atıştırmalık olan Eti Burçak ile tatlı isteğinizi karşılayabilirsiniz. Katı besine geçmiş bebekler için hem onların sevebileceği hem de sizin çabuk hazırlayabileceğiniz mamalar gerekir. 1 yaşını doldurmuş bebeklerin mamalarını hazırlarken sütle veya meyve püreleri ile karıştırarak lezzetli ve sağlıklı öğünler oluşturabilirsiniz. Teneffüs veya molalarda arkadaşlarınızla paylaşarak kaliteli vakit geçirirsiniz. Siz de lezzetin sağlıkla buluştuğu bu ürünü satın alabilirsiniz.

Cep Dostu Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 3 x 131 g Fiyatı

Cep Dostu Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 3 x 131 g Fiyatı

Sağlıklı atıştırmalık bulmak genelde zordur. Hem sağlıklı olsun hem de uygun fiyatlı olsun isteniyorsa süreç zorlu bir hale gelir. Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 3 x 131 g fiyatı ile bütçe dostu bir üründür. Bol lifli tam buğday unundan hazırlanan ve sindirim sisteminize yardımcı olan bu ürünü alırken cebinizi düşünmek zorunda değilsiniz. Uygun ve avantajlı fırsatları ile sağlıklı atıştırmalığı sizinle buluşturur. Her bir paketin ağırlığı toplamda 131 gram olarak belirlenir. Toplamda üç adet Eti Burçak birlikte paketlenerek size sunulur. Sevdiğiniz bisküvinin bitmesinden korkmadan rahatça tüketebilirsiniz. İsterseniz çantanızda isterseniz cebinizde taşıyabileceğiniz bu paketler her yanınızdadır. Tam buğday ununun şekerle uyumlu şekilde hazırlanıp pişirilmesiyle elde edilen ürünün paketini açtığınız anda leziz kokusunu hissedersiniz. Molaların ve teneffüslerin sevilen atıştırmalığına siz de sahip olabilirsiniz.

Lezzetin Sağlıkla Buluştuğu Burçak Bisküvi 3 x 131 g

Lezzetin Sağlıkla Buluştuğu Burçak Bisküvi 3 x 131 g

Evinizde olan malzemelerle şefler gibi tatlılar yapabilirsiniz. Ancak bazı tatlıların yapımı zordur, ölçülerini tutturmak ise zahmetlidir. İdeal cheesecake tabanını oluşturmak için Eti Burçak bisküvi size yardım eder. Parçalayıcıdan geçirip eritilmiş tereyağı ile karıştırdığınız zaman pasta şefinin hazırladığı gibi cheesecake tabanı hazırlarsınız. Hazırladığınız bu taban karışımını kullanacağınız kabın tabanına sererek sıkıştırabilirsiniz. Üstüne döktüğünüz cheesecake karışımı sonrasında pastanız hazır olur. Modern ve farklı bu lezzeti Eti Burçak ile hazırlayabilirsiniz. Sadece cheesecake için değil, pratik ve hızlı tatlı deyince akla ilk gelen mozaik pasta için de kullanabilirsiniz. Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 3 x 131 g yorumlarında, bu ürünü deneyimlemiş müşterilerin farklı tariflerini bulabilirsiniz. Siz de evinizin rahatlığında tatlı yapmayı seviyorsanız bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.