Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata 200 gr

245 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
280 TL244 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYEZİT TİCARET Satıcı Ünvanı: KÜBRA BAYEZİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1531058014
    Bu ürün BAYEZİT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek parçalık bütün fındık üzerine yumuşak bir çikolata kremasının kaplanmasıyla oluşan Ferrero Rocher, bütün fındığın verdiği hazzı çikolata katmanlarıyla artırıyor.
  • Bütün fındık, çikolata kreması, sert bir kakaolu çikolata tabakası ve son olarak ufak fındık parçacıkları...
  • Süt ağırlıklı hafif bir çikolata olan Ferrero Rocher, kendisiyle özdeşleşmiş altın renkli ambalajıyla da göz dolduruyor.
  • Ferrero Rocher ile isterseniz kendinizi şımartabilir isterseniz bir yakınınıza hediye olarak da sunabilirsiniz.
  • Benzersiz lezzeti şık ambalajı ile birleştiren Ferrero Rocher, özel paketi ile hediye olarak da tercih edilebiliyor.
  • Ambalajın içerisinde iki ayrı kat bulunuyor ve iki pakette de 8'er çikolata yer alıyor.
  • Ferrero Rocher, yuvarlak ve minik yapısı ile kolayca yenebiliyor.
Geri Bildirim Ver

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata 200 gr

Çikolata günlük hayatta en çok tüketilen ve tüketiminde en çok zevk veren yiyeceklerden biridir. Çoğu zaman günlük atıştırmalık olarak tercih edilen çikolatalar kimi zaman bayramlarda ikram için de tercih edilebilir. Bu çikolatalardan en ünlü ve lezzetli olanların arasında Ferrero Rocher markasına ait fındıklı çikolata yer almaktadır. İtalya’nın eşsiz çikolatalarını fındıkla buluşturan bu ürün çocuk, genç her yaştan kitleye hitap etmektedir.

 
  • 200 gr
  • Fındık
  • Özel ambalaj

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Özellikleri

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Özellikleri

Tek parçalık çikolatalar özellikle tüketimi kolay olduğu için sıklıkla tercih edilen çikolata türleri arasında yer almaktadır. Ambalajının içerisinde iki kat bulunan bu üründe her katında 8 çikolata yer almaktadır. Yuvarlak ve minik yapısı tek lokmalık atıştırmalık olarak tercih edilmesini oldukça kolaylaştırmaktadır. Ferrero Rocher fındıklı çikolata oldukça tercih edilen ve hem hediyelik hem de günlük olarak kullanılabilen ve şık tasarımıyla dikkat çeken çikolatalar arasında yer almaktadır. İtalya’nın eşsiz çikolatasının fındıkla buluştuğu bu çikolata içerisinde %30 oranında sütlü çikolata bulunmaktadır. Aynı zamanda içerisinde kakao, soya, şekerli vanilin, bitkisel yağ, süt, şeker, peynir altı suyu tozu, karbonat ve tuz bulunmaktadır. İçerik bilgilerini inceledikten sonra ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ayrıca farklı içeriklere karşı alerjiniz varsa bu ürünün içeriğine dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle çikolata, buğday unu soya ve süt ürünlerine karşı hassasiyetiniz varsa ya da alerjiniz bulunuyorsa ürünü tüketmeden önce içeriğini dikkatli bir şekilde okumanız gerekmektedir.

 

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Kullanımı

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Kullanımı

Çikolata denildiğinde akla gelen ilk ülkeler arasında yer alan İtalya’da üretilmiş Ferrero Rocher fındıklı çikolata 200 gr içeriği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır. Eşsiz çikolata lezzeti ve fındık aromasıyla da damağa hitap eden bu çikolatalar hediyelik olarak da tercih edilebilir. Özellikle bayramlarda ikram edilen çikolatalar arasında yer alan bu çikolata türü kullanıcıların damak zevkine hitap etmek için üretilmiştir. 200 gr içeriği ile kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek için üretilmiştir. Ambalaj ve paketlemesiyle de şık bir tasarıma sahip olan bu çikolatanın altın rengi bir dış kaplaması bulunmaktadır. İçerisindeki görülebilir fındıklar aynı zamanda iç kremasına hoş bir lezzet katmaktadır. Süt ağırlıklı olan bu çikolatanın serin ve kuru yerlerde muhafaza edilmesi gerekmektedir.

 

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Fiyatı ve Yorumları

Ferrero Rocher Fındıklı Çikolata Fiyatı ve Yorumları

200 gr içeriği ve altın kaplama ambalajı ile dikkat çeken Ferrero Rocher markası oldukça bilinen ve popüler markalar arasındadır. Fındıklı çikolatalar arasında içerdiği ürünlerin fazlalığı ve yüksek süt oranı ile dikkat çeken bu çikolatalar tek lokmalık şekilde tüketilebilen ideal çikolatalar olarak tercih edilebilir. Aynı zamanda dilerseniz bayramlarda ikram olarak kullanabilirsiniz, dilerseniz ise günlük olarak tüketebilirsiniz. Ferrero Rocher fındıklı çikolata 200 gr yorumları ürünün çikolatalar arasında en lezzetliler arasında yer alan bir ürün olduğunu belirtmektedir. Kullanıcıların çoğu tüketim anlamında oldukça keyif aldıklarını belirtmişlerdir. Ferrero Rocher fındıklı çikolata 200 gr fiyatı ürünün içeriği ve özellikleri dikkate alınarak hesaplanmıştır. Dilerseniz ürünün yorumlarını inceledikten sonra siz de bu çikolataları tercih edebilirsiniz. Ürünün fiyatı ve açıklamaları Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.