Flink Sauber Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı 5'li

86,96 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı 5'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Koku kartuşlarından bir tanesini ambalajdan çıkarın. • Elektrik süpürgesinin torbasına yerleştirin ya da kartuşu süpürgeyle içine çekin. • Torbasız elektrik süpürgeleri için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Otomatik Makine
Geri Bildirim Ver

Flink & Sauber Süpürge Kokusu ile Evlerde Bahar Ferahlığı

Flink Sauber elektrikli süpürge kokusu kullanımı için koku kartuşlarından birini paketinden çıkarıp bir elektrikli süpürge torbasına koyabilir veya kartuşu vakumlayabilirsiniz. Bu sayede evinizi süpürürken eşsiz bir şekilde yayılan kokudan yararlanabilirsiniz. Ancak Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li sptk45 torbasız elektrikli süpürgeler için uygun değildir. Elektrikli süpürgeler evde en çok ihtiyaç duyulan küçük ev aletlerinden biridir. Teknoloji ilerledikçe farklı özelliklerde üretilen elektrikli süpürgeler temizliğin temellerinden biridir. Bu cihazlar evde temizlik için idealdir ve kullanıcılar için çeşitli sorunlara neden olabilir. Bu açıdan kokular kullanıcıların karşılaştığı sorunlardan biridir. Elektrikli süpürgeniz ne kadar iyi olursa olsun, makinenin içinde oluşan kokulardan kaçınmanız gerekir. Bunu yapmak için Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li kullanabilirsiniz.

  • Kolay Kullanım
  • Gelişmiş Özellikli
  • Uzun Koku Süresi

Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı 5'li Özellikleri

Elektrikli süpürge kokusu birçok kişi tarafından çokça kullanılan bir üründür. Kötü kokuyu önlemek ve daha hoş bir koku yaymak için üretilen bu ürün granül formunda mevcut olmakla beraber pratik ve kolay bir kullanım avantajı sunar. Ayrıca bu elektrikli süpürgenin kokusu kullanımı çok kolaydır. Ancak bu ürün toz torbalı ürünler için uygundur. Bu ürünü kullanmak için ise makine tarafından alınan tozlu hazneyi temizleyin. Ardından satın almış olduğunuz bu toz ürünü hazneye ekleyebilirsiniz. Ardından hazneyi uygun şekilde yerleştirin ve makineyi çalıştırın. Ev kokunuzu böylelikle daha hoş bir hale dönüştürebilirsiniz. Bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşmak için ise Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li kampanya ve indirimlerini takip edebilirsiniz.

Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı 5'li Kullanımı

Elektrikli süpürgeler, temizlik yaparken herkesin kolaylıkla ulaşabileceği, günlük hayatta en sık kullanılan küçük ev aletlerinden biridir ve çeşitli nedenlerle koku yayabilir. Bu durumda elektrikli süpürge kokuları ürünlerinin kullanımı gerekir. Elektrikli süpürge kokusuna neden olan birçok faktör vardır. Bunlardan ilki yiyecekleri elektrikli süpürge ile süpürmektir. Bu açıdan Flink Sauber elektrikli süpürge kokusu bunu önler. Toz torbalı elektrikli süpürgelerin düzenli aralıklarla değiştirilmesi gerektiği iyi bilinmektedir. Bu torbalar zamanla yıpranır ve işlevini kaybeder. Ayrıca kötü bir kokuya neden olabilir. Toz torbalı bir elektrikli süpürge kullanırken akılda tutulması gereken ayrıntılar bunlardır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak kötü kokuları önlemek için bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürünü satın almadan önceyse Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı 5'li Fiyatları

Flink Sauber elektrikli süpürge kokusu zamanla elektrikli süpürgede biriken kokuyu gizlemek için kullanılan bir özdür. Elektrikli süpürge parfümleri olarak da bilinen bu kokular temizliğinizin kötü kokularla kapanmasını engeller. Üstelik Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li fiyatları her bütçeden kişiye uygundur. Torbalı elektrikli süpürgeler için uygun olan bu ürün makinenin toz haznesine koyarak kullanılabilir. Toz haznesinde olduğu için yayılmaz. Üstelik bu koku çok daha uzun süre havada kalır. Bu sayede temiz kokulu evlere sahip olabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bu ürüne ulaşmak için Trendyol’da bulunan Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı 5'li satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürün ile ilgili yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek kullanan kişilerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz.