Golosi Energy Tavuk Ve Biftekli Yüksek Enerjili Köpek Maması 12 Kg

1.631,15 TL
(135,93 TL / kg)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.773,22 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.907,99 TL1.888 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.944,15 TL
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.975,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Golosi Energy Tavuk Ve Biftekli Yüksek Enerjili Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evcilbesinleri Satıcı Ünvanı: TROPİK EVCİL HAYVAN DÜNYASI VE HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859054769900013 Vergi Kimlik Numarası: 8590547699
    Bu ürün Evcilbesinleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golosi Energy Tavuk ve Biftekli Yüksek Enerjili Köpek Maması Aktif yetişkin köpekler için tavuk eti, sığır eti ve pirinç içeren tam mamadır. İçerdiği tavuk eti ve sığır eti, esansiyel amino asitlerin alınmasını sağlayarak kas kütlesini korur. Koruyucu ve renklendirici madde ilave edilmemiştir. Sindirilebilirliği yüksek olması kullanacağınız kuru mama miktarını aza indirirken yetişkin köpeğinizin daha az ve kıvamlı dışkılamasını sağlar,kalitesiz ucuz mama ve besinlerin neden olduğu şişkinlik,ishal ve kusma şikayetlerinin oluşmasını engeller. Golosi köpek maması, dengeli enerji yoğunluğu, ilave olarak içeriğinde bulunan yeşil midyeden gelen doğal kondroitin ve glukosaminler köpeğinizin sağlıklı bağ doku,eklem ve kıkırdak oluşumuna,yağsız kas kütlesine sahip olmasına yardımcı,yetişkin köpek maması formülize etmiştir. İçeriğindeki zeytin özü doğal omega -3 ve 6 yağ asitleri kaynağıdır ve yetişkin köpeğinizin ihtiyaç duyduğu miktarı günlük porsiyonlarında karşılayarak daha sağlıklı kardiovasküler sistem,sinir sistemi ve görme fonksiyonunu garanti eder. İçeriğindeki üzüm çekirdeği özü doğal antioksidandır. Vücuttaki serbest radikallerin oluşumunu engelleyerek antioksidan etki gösterir Zeytin Özü Kardiyovasküler sistem sağlığının desteklenmesine yardımcı olan antioksidan aksiyonu sağlayan polifenol zeytin ekstratı kaynağıdır. Yeşil Midye Bağ dokusunun tekrar yapılanmasına yardımcı olan ve eklemlerdeki yangı ile savaşmayı destekleyen glikozaminoglikanların (GAGs) kaynağıdır. Üzüm Çekirdeği Özü Bağışıklık sistemini destekleyen ve hücre yaşlanmasını önleyen antioksidanlar ve proantisiyadin kaynağıdır. Golosi Energy Tavuk ve Biftekli Yüksek Enerjili Köpek Maması İçindekiler Nelerdir? Köpek maması yüksek protein ve dengeli yağar ile tam bir besin deposudur. İlave olarak koruyucu veya dostumuzun sindirimini zorlaştıracak katkı maddesi bulunmamaktadır. Et ve Et Ürünleri (% 22 Tavuk Eti Ve Hindi Eti,%11 Sığır Eti)
  • Kanatlı ve Balık Yağı (%12 Kanatlı Yağı, %0.5 Somon Balığı Yağı)
  • Bitkisel Orjinli Türevler
  • Bileşenleri Nelerdir? Lif: %2.9 , Nem: %9 , Omega-3 Yağ Asitleri: %0.34 , Yağ : %20 , Omega-6 Yağ Asitleri: %2.27. , Potasyum: %0.60 Kül: %8.6 , Sodyum: %0.18 , Fosfor: %1.05, Protein: %30 , Kalsiyum: %1.59, Klorid: %0.40, Magnezyum: %0.11

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
Geri Bildirim Ver