Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı 550g- Çikolata Aromalı

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı 550g- Çikolata Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ister kilo kontrol hedeflerinizi desteklemek istiyor olun, ister sadece günlük dengeli beslenme için uygun bir seçenek arıyor olun, formül 1 öğün yerine geçen besleyici shake karışımı, lezzet veya rahatlıktan ödün vermeden vücudunuza ihtiyacı olanı vermenize yardımcı olabilir.* Formül 1 öğün yerine geçen besleyici shake karışımı, bitki bazlı protein, karbonhidrat, lif, vitamin ve mineraller dahil olmak üzere temel besin maddelerinin dengeli bir karışımını sağlar. Kilo yönetimi ve aktif yaşam hedeflerinizi kullanışlı ve besleyici bir shake ile destekleyin. Kahvaltı, öğle veya akşam yemeği için besleyici bir alternatif olarak bu shake'in tadını çıkarın. Formül 1, kalori sayınızı kontrol altında tutarken dengeli miktarda besin almanızı sağlamak için tasarlanmıştır.* Formül 1 öğün yerine geçen besleyici shake karışımı yaşam tarzınıza tam da ihtiyacınız olan şekilde uyum sağlar. Çeşitli lezzetlerle herkesin damak zevkine hitap edecek bir şeyler vardır. Kilo yönetimi veya günlük beslenme için yapımı kolay, hareket halindeyken kullanabileceğiniz bir seçenek arıyorsanız formül 1 tam size göre.
Geri Bildirim Ver