Kreatölye Kişiye Özel Bebek Çikolatası , Baby Shower Çikolata , Hediye Çikolata - 50 Adet

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kreatölye Kişiye Özel Bebek Çikolatası , Baby Shower Çikolata , Hediye Çikolata - 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sipariş Verdikten Sonra Ürün Soruları Kısmından Sipariş Numarası ve Yazılacak Bilgileri İletebilirsiniz. Kişiselleştirme Bilgisi Ürüne Yazılabilecek Yazı Metni Örnekleri - Hoşgeldin Mert 25.02.2022 - Osman'ın Diş Hediyesi 18.12.2021 - Demir'in Doğum Hediyesi 06.11.2021 - Asya 2 Yaşında 21.06.2021 - İyi ki Doğdun Tuğba 21.12.2021 - Aras'ın Sünneti 23.09.2021 - Ürün Yazısı metni standart değildir. Makul uzunlukta dilediğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz. -Tarih Yazmayan Ürünlerde , tarih yazılamaz. 20cm çapında, Türk Gıda Kodeksine uygun, metal kutuda sütlü madlen çikolata. Çikolatalarımız Elit Markalı Çikolatadır. Çikolataların ölçüsü 4x4cm ve ortalama 7 gram ağırlığındadır. Çikolataların tüketim süresi 1 yıldır, 10 ay içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Çikolataların yapısının bozulmaması için 22-25 derece içerisinde muhafaza edilmesi, buzdolabına konulmaması ve çok sıcak ortamlarda tutulmaması gerekmektedir. Sağlığınız için aşırı şeker, yağ ve tuz tüketimini azaltın
Geri Bildirim Ver